боята във флакончето ти изглежда по-тъмна нали :D и аз имам същотопърво тествай на на друго място - примерно от вътрешната страна на багажникапърво боя, чакаш да изсъхне час два и после лак...при мен е нещо менте цялата история...лака е калпавколата като се измие 3-4 пъти и мястото потъмнява - лака стои мек и набит с прах, сякаш не се е втвърдил достатъчно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mb написа:Колеги в какво състояние са ви воланите (кожата)? Защото моя за 3 години и половина и 58к. км. е в трагично състояние. Знаете ли дали се претапицира и дали се сваля волана при тази операция?
Коментар
-
започвам да систематизирам инфото от темата - стана много страницинещата ще бъдат тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78655...има линк към темата в подписа ми
Коментар
-
Sev написа:започвам да систематизирам инфото от темата - стана много страницинещата ще бъдат тук - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=78655...има линк към темата в подписа мидай да помагам с нещо, какво да направя?
Коментар
-
Sev написа:боята във флакончето ти изглежда по-тъмна нали :D и аз имам същотопърво тествай на на друго място - примерно от вътрешната страна на багажникапърво боя, чакаш да изсъхне час два и после лак...при мен е нещо менте цялата история...лака е калпавколата като се измие 3-4 пъти и мястото потъмнява - лака стои мек и набит с прах, сякаш не се е втвърдил достатъчноFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
не вярвам, че фиат няма да имат кола в този сегмент... вярно че с джулиета са конкуренти и много подобни, но все пак това е третият най-силен сегмент на фиат традиционно... пък дали ще се казва браво е друг въпросаз не разбирам защо не направиха едно купе версия на това браво - дизайнът му е перфектен за двувратка и щеше да се продава много добре, както стилото преди, както меган купе сега и т.н.
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар