Моите чистачки ги смених с италиански Dikra. Купени са от Италия от официален сервиз на Фиат, изглеждат досущ като заводските и струват 30 E. Чистят отлично.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:boyo написа:я кажете освен в АИ, къде другаде има добър сервиз за бравопри пълен ляв като карам , от предна дясна гума се чува някакъв шум от няколко днивече не съм в гаранция и не е задължително да ходя при АИ, а сега са ми адски далечима ли читав друг сервиз да я погледнат?освен да пробвам ventura
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
lyubohar написа:Някой пастирал ли си е сам колата и какво е ползвал? Иска ми се да мина няколко конкретни места, които са леко ожулени - но само лака, не е нужно боядисване или нещо подобно и си мисля, че пастиране би свършило работа...Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
boyo написа:lyubohar написа:Някой пастирал ли си е сам колата и какво е ползвал? Иска ми се да мина няколко конкретни места, които са леко ожулени - но само лака, не е нужно боядисване или нещо подобно и си мисля, че пастиране би свършило работа...
Коментар
-
Nocturne) написа:И аз исках на Champion, но от фирмата вносител senax.bg ми казаха че за моята кола нямат нито задна нито предни...другаде не съм проверявал.Боша ще ги видим как са, не знам след време как ще са. Иначе не знам каква е тая чистачка за 6лв. дето си взел, толкова евтина не мислех че може да има :DВиждате времето навън какво е, нямах много време да му мисля повечеИначе аз карам вече 2-ра година с Бош Аеро туин,и не съм доволен,понякога мажат ужасяващо,а зимата понякога въобще не чистят.
П.С.Неделя на срещата може и аз да мина,ако приемате една 159-ка
и без това ми е до нас
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
bravo_2626 написа:И моите чистачки почнаха много да замазват и да шумят. Взех си Aero Twin от Ауто Плюс за 55лв комплекта. Не се чуват и чистят страхотно. Много съм доволенGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:bravo_2626 написа:И моите чистачки почнаха много да замазват и да шумят. Взех си Aero Twin от Ауто Плюс за 55лв комплекта. Не се чуват и чистят страхотно. Много съм доволенFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар