Защо да е без активен въглен този в АИ?Иначе ти откъде взе поленовия и въздушния?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сев прав си, наистина за филтри дали ще е оригинален или не едва ли е от значение. Аз гледах по ниски цени горе долу да се ориентираме..http://drive.bg/index.php?ModelId=23...th=10341_10446 Това е филтъра за купето и 2та са с активен въглен. http://drive.bg/index.php?ModelId=23...th=10105_10359 Маслен филтър-15лв.Любо все пак си взел philipsa a, според мен ще останеш доволен, по бели габаритни безцокълни крушки май няма. Е няма да са като ЛЕД ама важното е да не ти прави разликаКики - ще взимам K&N като имам пари, аз имам време до обслужването и сигурно ще го взема дотогава. Цената му е бая, 160-170лв. ли беше от Импас вносителя за БГ.
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Nocturne) написа:Кики - ще взимам K&N като имам пари, аз имам време до обслужването и сигурно ще го взема дотогава. Цената му е бая, 160-170лв. ли беше от Импас вносителя за БГ.
Коментар
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:Кики - ще взимам K&N като имам пари, аз имам време до обслужването и сигурно ще го взема дотогава. Цената му е бая, 160-170лв. ли беше от Импас вносителя за БГ.
Коментар
-
lyubohar написа:Nocturne) написа:Кики - ще взимам K&N като имам пари, аз имам време до обслужването и сигурно ще го взема дотогава. Цената му е бая, 160-170лв. ли беше от Импас вносителя за БГ.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
За какво толкова я пазиш, да я продадеш и да й вземеш 20 бона ли? Това да не е някое АудиТоя кит си е само интейк за мен, няма никакво пипане по двигателя...може да има модификации само покрай монтажа, но то това го има и ксенон ако слагаш, аз такива минимални (и скрити) модификации съм склонен да направя...
Коментар
-
Кики вероятно има предвид "K&N Replacement Filter " , който е с формата на оригиналния и се слага в кутията , а не конус с една камара тръби и колена покрай него :D За по-новите коли си е много удачен избор един риплейсмънт , защото е достатъчно добре изчислен въздуха до кутията . Виж при Е30-ката не е така и слагат конуси и ги извеждат , където може да дишат най-студен въздух :D Мнения за филтрите на K&N може да прочетете из нета , има достатъчно информация . Обикновенно вървят с кит за почистване и омасляване след това или може да се закупи отделно . Ако е добра цената , не виждам нищо лошо който има възможност да си сложи . След това си го перете на колкото искате . Прилагам снимки : http://www.ruderacing.co.uk/Panel_Fi...duct_info.html http://www.ruderacing.co.uk/p71000/K...ct_info.htmlА "оригиналните" филтри в АИ надали имат щампа ФИАТ или се лъжа ? :D :D :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Момчета, бъркате двата модела филтри....Панелния филтър (90лв.) се монтира във въздушната кутия на мястото на оригиналния.Всмукателните комплекти (150лв.) са малко по-различни - при тях се премахва филтърната кутия и филтъра е открит, а към него се насочва въздушен поток посредством допълнителен въздуховод (мойта кола е така)
Коментар
-
Kuku написа:Момчета, бъркате двата модела филтри....Панелния филтър (90лв.) се монтира във въздушната кутия на мястото на оригиналния.Всмукателните комплекти (150лв.) са малко по-различни - при тях се премахва филтърната кутия и филтъра е открит, а към него се насочва въздушен поток посредством допълнителен въздуховод (мойта кола е така)
Коментар
-
Да де, то не е по двигателя, но се прави някаква модификация на двигателния отсег, кутията сигурно се маха цялата и вече е без панелен филтър което значи ще шуми ’’яко’’ понеже е външен и конусовиден. Абе де да знам, сега гадая, не знам какви са точно китовете. Аз не съм склонен на такива модификации и знам че колкото по малко се пипа по добре, от много ’’майстори’’ се получава ефекта едно ти направят друго развалят.Заради същата причина не искам и ксенон, не ща баласти. Има и premimum xenon na Луксима който с много малки такива, само него бих взел, той е 230лв и изглежда доста добре изпипан.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар