Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По-добре 140 и мап
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Че то тоя 120 коньовия мултиджет, на хартия не се различава от жтд 115 при Стило, освен че е следващо поколение комънрейл и че е евро 4.
      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

ти какво очакваш - космически кораб :D M-Jet2 беше пуснат тази година
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Нищо не очаквам, просто отбелязвам, защото колегата Red Storm сподели че вървяло като стоково Стило.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Според мен JTD 115 върви даже повече от Mjet 120. Не знам заради екологии ли, за какво, но е факт. Но пък Mjet 120 сложен на Сузуки SX4 върви много повече от всякакви JTD - та. Явно си е до настройки и софтуер.
            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
            Ex: Brava 1.6 1997
            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

tomsan написа:
              Нищо не очаквам, просто отбелязвам, защото колегата Red Storm сподели че вървяло като стоково Стило.
              извинявам се, обърках се по аватара и помислих че отговарям на друг човек

Коментар

Възможно решение на проблема с тропането от окачването:http://www.fiatforum.com/bravo/21603...n-knock-7.html

Коментар

май не съм го споменавал - имам напречни греди за таван, оригинален ФИАТ аксесоарако на някой му трябват да носи багаж - да казва смело

Коментар

Не си За багажник за ски ще ми трябват ли като основа, имаш ли идея? Ако да - бих се заинтересувал определено

Коментар

имам това на снимкатавърху него се закрепя произволен багащник за ски
                      Прикачени файлове

Коментар

Говори ми в цифри, както се казва Или ми пишина лично.Само трябва да пробваме дали ще пасне при мен с тоя покрив. Но мисля, че няма да има грижи, защото доколкото съм гледал не се държи за покрива, а влиза под вратите...

Коментар

май не разбра - давам го за временно ползване , ако на някой му потрябване се продава :D ще стане и на твоята кола, завива се с болтове при отворена врата (има фабрични отвори)

Коментар

Sev написа:
                            Red Storm написа:
                            Купено е чисто ново оттук.Не е проявило никакъв дефект.Правено му е само обслужване. Прави ми впечатление,че не върви повече от стоково Стило. Засега няма да бързам.Ще чакам да изпадне Браво с по-силния мотор.
                            нормално само 5 к.с. , а и евро нормите си казват думатам-джет 150 не чакай да ти изпаднеособено купен от тук - броят се на пръсти поради простата причина че се продаваше само в скъпите версии Емоушън и Спорт120 и мапване е добър вариант
                            А ако има е осукано

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

хаха, бях забравил вярно еима един червен дизелов Спорт, който се продава в момента (не е в АИ)колата е с тъмна история, няма сервизна книжка или я криятгеометрията не е наредако някой има желания за тази кола - трябва да се гледа под лупа

Коментар

Може и да са я продали, обявата са я свалили май

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Working...
                                X