Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горе естествно имах предвид и втората качена гума да е предна, а не задна Май съм прекалил с кафето днес

Коментар

има и нещо другокато я покараш ще и свикнеш
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Всичките ми чистачки са за смяна, тия дни като валя го установих и в сервиза на АИ тва казаха. На BOSCH има AEROTWIN за 64лв. 2 предни точно за моята кола. Ако не се лъжа са 60см. шофьорската и 45 другата. Но за задната не знам дали я имат. Някакви мнения препоръки откъде как?.. П.С. В АИ комплекта предни е 90лв., няма да го бъде.
        Grande Punto 1.4 16V 95hp

Коментар

Добре де, на срещата нали щяхте да сменяте пера? Ако беше станало дума, щях да ти покажа какви си взех за <15 лв. (60+47 см). Китайски са, но засега чистят идеално и са абсолютно безшумни. Аз лично не бих дал толкова пари, предпочитам да ги сменям 2 или дори 3 пъти годишно - в крайна сметка е гума, няма нищо вечно.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Nocturne) написа:
            Всичките ми чистачки са за смяна, тия дни като валя го установих и в сервиза на АИ тва казаха. На BOSCH има AEROTWIN за 64лв. 2 предни точно за моята кола. Ако не се лъжа са 60см. шофьорската и 45 другата. Но за задната не знам дали я имат. Някакви мнения препоръки откъде как?.. П.С. В АИ комплекта предни е 90лв., няма да го бъде.
            аеротуин директно не знам дали можеш да закачишв порше софия се продава само гумената част - довечера мога да ти кажа артикулния номерсменят се за 10 минути и струват по 13 левазадната не съм я заглеждал, но най вероятно и на нея може да и смени перото

Коментар

Добре де, коя година ти е колата, та чистачките са за смяна? Аз все още съм с оригиналните от 2007г.!Даже ми се счупи пластмасовия връх на дългата чистачка, ама го стегнах с мини-свинска-опашка и така си гурам вече една година.Как ги хабите толкова бързо тия чистачки - не знам

Коментар

тук някой продава Браво, със снимка на твоето :D http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...85833545319475

Коментар

Sev написа:
                  тук някой продава Браво, със снимка на твоето :D http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...85833545319475
                  Хаха да ) Еми това е една от най-хубавите снимки в нета от Браво в БГ и човека използва, даже като я гледам винаги си казвам, бе стига бе тва моята кола ли е, не може да бъде, на живо не е чак толкова ефектна Иначе не се продава съжалявам Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 За чистачките не знаех, че може само гуменото перо да се смени. Значи в Порше София продават само пера и може да ми ги сложат на място въпреки че съм с Фиат?

Коментар

Kuku написа:
                    Добре де, коя година ти е колата, та чистачките са за смяна? Аз все още съм с оригиналните от 2007г.!Даже ми се счупи пластмасовия връх на дългата чистачка, ама го стегнах с мини-свинска-опашка и така си гурам вече една година.Как ги хабите толкова бързо тия чистачки - не знам
                    2009г. но сега я купих, не знам кой как ги е пускал тия чистачки, така я взех не ми се карай?

Коментар

Nocturne) написа:
                      За чистачките не знаех, че може само гуменото перо да се смени. Значи в Порше София продават само пера и може да ми ги сложат на място въпреки че съм с Фиат?
                      трябва ти да си ги сложиш :D и с VW да беше (Порше София Изток са дилър на народната кола), пак трябваше да го направиш самтел. 02 8073441срещу скромна сума може би и ще ти ги сменятномерът е 1KO 955 429перата ги има и в Сакар Ауто - това е другия дилър в София - тел. 02 8187742

Коментар

Мерси за инфото, голям да порастнеш ;] Още утре ще дзвъннаДа знам на кой са дилър, новото Поло ми беше също едно от желанията. бях в Порше София Изток на тест драйв даже.

Коментар

моята информация е че в София изток има наличниа ти ако вземеш ине се справиш с поставянето - свиркай

Коментар

Nocturne) написа:
                            2009г. но сега я купих, не знам кой как ги е пускал тия чистачки, така я взех не ми се карай?
                            Изобщо даже не ти се карам - чудно ми е просто, как се скапват чистачките за една година

Коментар

не е много трудно :D пускаш ги върху прозорец с лед и/или замръзнал снягпускаш ги почти на "сухо"освен това колата е на над 40 000 км...а и твоите изисквания за смяна и тези на колегата може да са различини :D...добре че дойде в неделя да ти видим/чуем музиката :D

Коментар

Е, да, ако се ползват душманската - съгласен съм. Аз винаги си чистя чистачките зимата, дори да има съвсем малко лед по тях (така и счупих едното перо - при чистене на лед), а на автомивка винаги искам да ми ги забърсват със салфетка при подсушаването.Както може би си забелязал, преди време писах за ’проблем’ с пръскалките, който все още не съм отстранил (защото е много ’сериозен’ ). Точно заради това рядко използвам чистачки, а и реално никога не ми е пречило да карам с леко напръскан преден прозорец. Много пъти хората до мен ме питат ’Как виждаш?’ - миииии, лесно Моята кола е на 45’000км. и предполагам, че чистачките ми ще издържат и тази зима, а догодина ще си ги сменя.Интересно би било обаче да направим сравнение с две коли една до друга и да видим, какво значи ’чистачки за смяна’ В тоя ред на мисли, в неделя съм монтирал музиката до 23ч.......... и още не е готова Скъсах си нервите с кабелите под таблото, с корите на вратите, с вмъкването на захранващия кабел за усилвателя в купето на колата..... зааааааааааааааеби!Представям си, ако трябваше да монтирам всичко сам - нямаше да имам ФИАТ вече

Коментар

Working...
                                X