Всичките ми чистачки са за смяна, тия дни като валя го установих и в сервиза на АИ тва казаха. На BOSCH има AEROTWIN за 64лв. 2 предни точно за моята кола. Ако не се лъжа са 60см. шофьорската и 45 другата. Но за задната не знам дали я имат. Някакви мнения препоръки откъде как?.. П.С. В АИ комплекта предни е 90лв., няма да го бъде.
Добре де, на срещата нали щяхте да сменяте пера? Ако беше станало дума, щях да ти покажа какви си взех за <15 лв. (60+47 см). Китайски са, но засега чистят идеално и са абсолютно безшумни. Аз лично не бих дал толкова пари, предпочитам да ги сменям 2 или дори 3 пъти годишно - в крайна сметка е гума, няма нищо вечно.
Всичките ми чистачки са за смяна, тия дни като валя го установих и в сервиза на АИ тва казаха. На BOSCH има AEROTWIN за 64лв. 2 предни точно за моята кола. Ако не се лъжа са 60см. шофьорската и 45 другата. Но за задната не знам дали я имат. Някакви мнения препоръки откъде как?.. П.С. В АИ комплекта предни е 90лв., няма да го бъде.
аеротуин директно не знам дали можеш да закачишв порше софия се продава само гумената част - довечера мога да ти кажа артикулния номерсменят се за 10 минути и струват по 13 левазадната не съм я заглеждал, но най вероятно и на нея може да и смени перото
Добре де, коя година ти е колата, та чистачките са за смяна? Аз все още съм с оригиналните от 2007г.!Даже ми се счупи пластмасовия връх на дългата чистачка, ама го стегнах с мини-свинска-опашка и така си гурам вече една година.Как ги хабите толкова бързо тия чистачки - не знам
Хаха да ) Еми това е една от най-хубавите снимки в нета от Браво в БГ и човека използва, даже като я гледам винаги си казвам, бе стига бе тва моята кола ли е, не може да бъде, на живо не е чак толкова ефектна Иначе не се продава съжалявам Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 За чистачките не знаех, че може само гуменото перо да се смени. Значи в Порше София продават само пера и може да ми ги сложат на място въпреки че съм с Фиат?
Добре де, коя година ти е колата, та чистачките са за смяна? Аз все още съм с оригиналните от 2007г.!Даже ми се счупи пластмасовия връх на дългата чистачка, ама го стегнах с мини-свинска-опашка и така си гурам вече една година.Как ги хабите толкова бързо тия чистачки - не знам
2009г. но сега я купих, не знам кой как ги е пускал тия чистачки, така я взех не ми се карай?
За чистачките не знаех, че може само гуменото перо да се смени. Значи в Порше София продават само пера и може да ми ги сложат на място въпреки че съм с Фиат?
трябва ти да си ги сложиш :D и с VW да беше (Порше София Изток са дилър на народната кола), пак трябваше да го направиш самтел. 02 8073441срещу скромна сума може би и ще ти ги сменятномерът е 1KO 955 429перата ги има и в Сакар Ауто - това е другия дилър в София - тел. 02 8187742
Мерси за инфото, голям да порастнеш ;] Още утре ще дзвъннаДа знам на кой са дилър, новото Поло ми беше също едно от желанията. бях в Порше София Изток на тест драйв даже.
не е много трудно :D пускаш ги върху прозорец с лед и/или замръзнал снягпускаш ги почти на "сухо"освен това колата е на над 40 000 км...а и твоите изисквания за смяна и тези на колегата може да са различини :D...добре че дойде в неделя да ти видим/чуем музиката :D
Е, да, ако се ползват душманската - съгласен съм. Аз винаги си чистя чистачките зимата, дори да има съвсем малко лед по тях (така и счупих едното перо - при чистене на лед), а на автомивка винаги искам да ми ги забърсват със салфетка при подсушаването.Както може би си забелязал, преди време писах за ’проблем’ с пръскалките, който все още не съм отстранил (защото е много ’сериозен’ ). Точно заради това рядко използвам чистачки, а и реално никога не ми е пречило да карам с леко напръскан преден прозорец. Много пъти хората до мен ме питат ’Как виждаш?’ - миииии, лесно Моята кола е на 45’000км. и предполагам, че чистачките ми ще издържат и тази зима, а догодина ще си ги сменя.Интересно би било обаче да направим сравнение с две коли една до друга и да видим, какво значи ’чистачки за смяна’ В тоя ред на мисли, в неделя съм монтирал музиката до 23ч.......... и още не е готова Скъсах си нервите с кабелите под таблото, с корите на вратите, с вмъкването на захранващия кабел за усилвателя в купето на колата..... зааааааааааааааеби!Представям си, ако трябваше да монтирам всичко сам - нямаше да имам ФИАТ вече
Коментар