Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aз Алфите гледах, при Браво как са нещата ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Браво има само 140 к.с. със 6 скорости
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Абе тва Пунто Ево много грозно...Дано не обидя някого, но преди "еволюцията" беше по-красиво.

Коментар

Току що получих обаждане от Ауто Италия, с което ме канат на безплатен преглед находовата част, диагностика и бла-бла. Гаранцията ми изтече на 25-ти април, странен момент за проверка са избрали. Записах си час за другата седмица, но ми интересно някой по-запознат да сподели за какво точно става въпрос?
          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
          Ex: Brava 1.6 1997
          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

На мен ми се обадиха днес по обяд да ме питат на колко километра е вече автомобила,дали съм доволен и имам ли забележки или оплаквания.Може да си правят статистики или си търсят причина да вкарат кола в сервиза да изкарат лев
            "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Аз нямам такава покана, но едва ли ще навреди да ви прегледат колата безплатно. Може би имат някаква кампания, други фирми също имат подобни.Или пък прибират колите за подмяна на някоя дефектна част без да го казват... Но едва ли е това, щяхме да чуем по западните форуми.

Коментар

Venioid написа:
                Току що получих обаждане от Ауто Италия, с което ме канат на безплатен преглед находовата част, диагностика и бла-бла. Гаранцията ми изтече на 25-ти април, странен момент за проверка са избрали. Записах си час за другата седмица, но ми интересно някой по-запознат да сподели за какво точно става въпрос?
                нормалнослед като не е в гаранция, ако има нещо за смяна - ще си го платиш :D

Коментар

И на мен ми се обадиха!Безплатен преглед + карта за отстъпки!Целта била да ни запазят като клиенти!И сега ако и намерят нещо за ремонт при положение, че я водих преди да изтече гаранцията и си беше ОК!
                  F31 BMW 320d

Коментар

Sev написа:
                    И така - 10 000 км с Браво...
                    И такаколата вече е на 20 000 кмнямам никакви забележки с изключение на резонанса около 2500 оборота (като я взех беше между 2500 и 3000 оборота; с течение на времето значително намаля, сега е почти изчезнал и е само между 2500 и 2700 оборота и се усеща при плавно ускорение.)в АИ два пъти я гледаха - казаха че няма проблемно ще ги тормозя още докато е в гаранциявентилатора, който издаваше разни звуци се самооправи - явно е бил мръсен поленовия филтъриначе да чукна на дърво интериора все още държи на нашите неравни пътища и не скърцасредният разход за тези 20 000 км е точно 7,0/100

Коментар

Бравото се появява със сериозна "роля" в The Ghost Writer, най-новият филм на Роман Полански. В последната сцена на филма

Коментар

ако се чудите как изглежда МА мотора:
                        Прикачени файлове

Коментар

Колеги, някой тествал ли е или да притежава Bravo с Dualogic? Да си каже мнението за тази кутия - има ли голямо забавяне при превключване на предавките, усеща ли се много, дразни ли това? С полуавтомати имам опит само с корола и аурис на тойота ... Там нещата са ужасни, въпреки че се свиква. За Dualogic-ка има големи суперлативи, но така и неможах да го видя наживо. Във Варна няма продадено такова Bravo.

Коментар

няма такова Браво във форуматова е ръчна кутия, но предавките се сменят от роботняма нищо общо със старите тромави автоматици, които вият като рейс от градския транспорт :D в Алфа Ромео има подобна система - Селеспийдако ти изпадне може да пробваш такава, като естествено тази на Браво е развита с няколко стъпки...също има и Линеа с ДуалЛоджик, даже в София по едно време имаше тестова такава

Коментар

Sev написа:
                              ...в Алфа Ромео има подобна система - Селеспийд...
                              Не само, със същата скоростна кутия е и Fiat Stilo 2.4 Abarth Selespeed.
                              5 cylinder, 2.4 L engine combined with Fiat’s Selespeed 5 speed semi-automatic gearbox, also used on the Alfa Romeo 147.
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Stilo
                              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

да, ама ходи намери такова Стило за тест :D Алфа ще се намери много по-лесно

Коментар

Working...
                                X