Aз Алфите гледах, при Браво как са нещата ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Току що получих обаждане от Ауто Италия, с което ме канат на безплатен преглед находовата част, диагностика и бла-бла. Гаранцията ми изтече на 25-ти април, странен момент за проверка са избрали. Записах си час за другата седмица, но ми интересно някой по-запознат да сподели за какво точно става въпрос?Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
На мен ми се обадиха днес по обяд да ме питат на колко километра е вече автомобила,дали съм доволен и имам ли забележки или оплаквания.Може да си правят статистики или си търсят причина да вкарат кола в сервиза да изкарат лев"Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ
Коментар
-
Venioid написа:Току що получих обаждане от Ауто Италия, с което ме канат на безплатен преглед находовата част, диагностика и бла-бла. Гаранцията ми изтече на 25-ти април, странен момент за проверка са избрали. Записах си час за другата седмица, но ми интересно някой по-запознат да сподели за какво точно става въпрос?
Коментар
-
Sev написа:И така - 10 000 км с Браво...
Коментар
-
Колеги, някой тествал ли е или да притежава Bravo с Dualogic? Да си каже мнението за тази кутия - има ли голямо забавяне при превключване на предавките, усеща ли се много, дразни ли това? С полуавтомати имам опит само с корола и аурис на тойота ... Там нещата са ужасни, въпреки че се свиква. За Dualogic-ка има големи суперлативи, но така и неможах да го видя наживо. Във Варна няма продадено такова Bravo.
Коментар
-
няма такова Браво във форуматова е ръчна кутия, но предавките се сменят от роботняма нищо общо със старите тромави автоматици, които вият като рейс от градския транспорт :D в Алфа Ромео има подобна система - Селеспийдако ти изпадне може да пробваш такава, като естествено тази на Браво е развита с няколко стъпки...също има и Линеа с ДуалЛоджик, даже в София по едно време имаше тестова такава
Коментар
-
Sev написа:...в Алфа Ромео има подобна система - Селеспийд...5 cylinder, 2.4 L engine combined with Fiat’s Selespeed 5 speed semi-automatic gearbox, also used on the Alfa Romeo 147.http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Stilo
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар