Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами. в сервиза наливат селения WR 5 W 40
    Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
    ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

в коя страна си?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

В ТР съм
        ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

ако нямаш DPF това масло е екстрано ако имаш - трябва ти WR P.E.

Коментар

нямам си представа дали имам или не такъв филтър .но моторът е с Euro 41,6 M-jet 105 кс и 300Нм въртящ момент .а от изхода на ауспуха никак не мирише на изгоряла нафта ами на нещо друго не мога да го обяснявам
            ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

Като гледам е optional.Не знам обаче, кой би си го поръчал ?п.с. DPF-a
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

зависи от пазарав западна Европа няма не искамв Турция може и да е като тук - който иска...като гледам сайта, изобщо не виждам DPFзначи с WR караш и това е

Коментар

pixelbs написа:
                  В ТР съм
                  оппааа... дабъл(doble) земляк...
                  petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Kрасота http://www.youtube.com/watch?v=sofC5...eature=related
                    "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Дам, и аз постнах друго видео на същото Браво по-горе...Най-добре направеното до момента, което съм виждал

Коментар

Да,същото е .Страхотна работа!Чудя се само дали ,ще струва скъпо ,като изключим гумите и джантите (които си вдигат цената доста)Много ми хареса отзад бронята ,придава много завършен вид на колата.
                        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

bahricin написа:
                          оппааа... дабъл(doble) земляк...
                          преди фиата карах опел -астра Ф . не ми харесваше сервиза скъпо беше обслужването купих си фиат уж по ефтино обслужване нямало разлика 400 лв за годишно облужване от които 300 лв за мясла филтри и т н к
                          ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

lyubohar написа:
                            И един рядко сполучлив тунинг: http://www.youtube.com/watch?v=C6dlIYnMWzY
                            Да,ама с тези джанти и гуми в БГ можеш само да си я гледаш,но не и да я караш :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                            Brava1.4SX

Коментар

Те джантите най-малко ми харесват

Коментар

Да се включа и аз , макар и само като фен ... за сега :D Днес тествах Bravo 1.4 T-jet 120 Primo http://gall.fiat-bg.org/v/BG/VT/test...e+082.jpg.html Оправда очакванията ми За съжаление теста беше кратък , но остави много добри впечатления в мен . Паснахме си :D Външно се подведох , че е атмосферка , понеже липсваше типичния надпис T-jet А и в другите градове са тествали сиво Браво , нашето беше бежево :D Жалко , че не пожелаха да изкараме от салона едно друго , но 150 Спорт Да видим новия Мултиеър какво ще направи , на теория звучи много добре
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X