Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде палете машините и на море !!!!Чакам ви в Бургас,а после каквото сабя покаже :D
    "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Едно от най-изчерпаемите ревюта, стига да разбирате руски http://www.youtube.com/watch?v=yzI_P5OG3a4http://www.youtube.com/watch#!v=NApISPJ_h5c&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch#!v=yJ-uX8BkoaY&feature=related

Коментар

И един рядко сполучлив тунинг: http://www.youtube.com/watch?v=C6dlIYnMWzY

Коментар

Вече е известно времето, за което двигателя ускорява автомобила до 100 км/ч - 8,9 секунди. Това постижение е по-слабо със 0,7 секунди от T-Jet 150 с активиран спортен режим.В същото време при МА, шофьорът разполага с максималния въртящ момент от 230 Nm още от 1750 об/мин. При T-Jet 150 това се случва при 3000 об/мин, а въртящия момент е 206 Nm.Както вече се знае разходът на МА е значително по-нискък от този на T-Jet 150 - средно с 1литър на 100 км.
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev, къде ги гледаш тези данни ?Дай разходите при различните цикли.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ето2010 е от последните данни на ФИАТне знам защо, но миналата година по някое време промениха разхода на някои двигатели ; причина - неизвестна...може би е променен начина на измерванестарите данни са 2007
              Прикачени файлове

Коментар

Бай-бай, трака трак печице
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Здравейте колеги,днес за първи път видях новото браво на живо виждал съм го само на снимки.и се влюбих от пръв поглед в него,страхотно е
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Sev написа:
                    11 месеца и 11200 км - време за първо посещение в сервизамясто - Бургас, Кафеджиев - един от двата дилъра на ФИАТ в градаза 40 мин свършиха работа...според очакваниятасмяна на масло, маслен филтър и филтър климатик204,85 левамаслото е Selenia K P.E., поне така пише в бележката
                    малко от архива, но...някъде бях писал , че се съмнявам дали маслото е таковамислех да го сменя преждевременнооказа се, че Кафеджиев разполагат със Selenia K P.E (явно са го купили специално за гаранционните коли) и всичко по колата ми е окт.е. ще карам с него, докато дойде време за смяна

Коментар

Sev написа:
                      Sev написа:
                      11 месеца и 11200 км - време за първо посещение в сервизамясто - Бургас, Кафеджиев - един от двата дилъра на ФИАТ в градаза 40 мин свършиха работа...според очакваниятасмяна на масло, маслен филтър и филтър климатик204,85 левамаслото е Selenia K P.E., поне така пише в бележката
                      малко от архива, но...някъде бях писал , че се съмнявам дали маслото е таковамислех да го сменя преждевременнооказа се, че Кафеджиев разполагат със Selenia K P.E (явно са го купили специално за гаранционните коли) и всичко по колата ми е окт.е. ще карам с него, докато дойде време за смяна
                      Кафеджиев вече продава хладилници и фризери в автосалона до гробищата, ако не знаеш....
                      Fiat Punto 1.1-Синята птица
                      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

това е помещението където беше автосалона, защото им взеха правата иначе сервиза си стои

Коментар

Sev написа:
                          на 1.4 Т-жет сервиза не беше ли на 20 000 км или ако не ги навъртиш на година веднъж .
                          Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                          ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

в БГ и на бензин и на дизел е на 15 000 или 1 годинаумишлено отидох на 11 000, защото на година минавам по 13 - 14 000т.е. пада ми се 1 посещение по време на гаранциятапредпочетох да е по-рано

Коментар

то и аз не можах да ги навъртя 20000 км за година .на годинка беше на 15 000 км то ме съмнява дали маслото издържа 20000км
                              Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                              ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

зависи как карашако нямаш много градско и то на къси разстояния ще изкарана твоя мотор с правилното масло му дават 35 000

Коментар

Working...
                                X