Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се кахъри, така е по-сладко после Пък и това са 5 дни, бързо ще минат...Аз чаках 2 месеца за моята, мен питаш ли ме...

Коментар

Аз за твоята ще чакам и 6 месеца (глупости говоря)Ама голяма красота е !Ядосвам се само,че такива глупави закони влизат в сила за дни ,а важните изобщо не приемат .
      "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

Ти се шегуваш, ама Хонда ме караха да чакам 6 месеца за Сивик-седан и ме изгониха бързо-бързо

Коментар

Много добре си направил ,че не си взел Хонда :D Много кичозна ми изглежда ,единствено Акорд е истината
          "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

мдаима логика, всеки си гледа интереса3-4 дни все ще минат :D
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Говорих с дилъра за джанти алумин ако може да уреди и тайно се надявам да изглежда така :
              Прикачени файлове

Коментар

това са 18 цоланяма да са такива :D

Коментар

Хи хиххиВерно,че са 18-ки ама ако не стане ще турим едни 17 -ки Вчера един черен Браво Спорт мина покрай мен и направо ми трепна сърчицето Няма начин ще турим готин алумин :D Даже говорих с Дигитал тунинг и ми казаха след 30 000 км да отида и да поработят по нея Нямало да попречи на гаранцията .

Коментар

Не ходи при тях - ще те пратя при човек..... да не правя реклама Лично ти гарантирам за качеството, а и цената ще ти хареса!

Коментар

didobeast написа:
                      Много добре си направил ,че не си взел Хонда :D Много кичозна ми изглежда ,единствено Акорд е истината
                      Говориш за турския Сивик (5 врати), а аз за седан-а, който е made in Japan и е в другата крайност - пенсионерски

Коментар

специално за Любо2010 бяло, с таван
                        Прикачени файлове

Коментар

10х Харесват ми тия фарове...Даже и хромираната решетка стои странно добре.

Коментар

lyubohar написа:
                            Даже и хромираната решетка стои странно добре.
                            Прикачени файлове

Коментар

Kak искам първия, закупил си този дзвер с Мултиеър да е Заралия )))
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Новите фарове може и да отиват на бялото и сивото,но на моята повече и ходят старите оранжеви :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                                Brava1.4SX

Коментар

Working...
                                X