Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добре,че не си карал Т-джета, иначе като я поръчаш и няма спане докато не ти я докарат :D /личен опит/.Твоят мотор е този,освен ако не си пенсионер.Колата трябва да носи удоволствие и да се кара с усмивка-аз така я карам,като я настъпя бузите ми разтягат устата в усмивка :D .За тези пари няма друга такава кола.И да не вземеш като моя цвят,че ще ги бъркаме

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
    Brava1.4SX

Коментар

Аз също съм за T-jet-a. Има достатъчно мощност, а когато не я натискам разходът е напълно приемлив.
      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Здравейте !!!!Благодаря за мнението ви !!!Преди 15 мин. се прибрах от магазина и съм много развълнуван Поръчах t-jet 120 добичета малииии как се кефя :D За спането не съм спал от 3 дни това ще ми е първия нов автомобил и първия ФИАТ Нямам търпение да ги чакам да докарат тестов автомобил ,доверих се на интуицията си и на сърцето си :D По-скоро колата ме избра .Ако ме разбирате какво искам да кажа Относно цена ,оборудване,двигател,дизайн и т.н. няма по-добро .Не робувам на марки и модели,просто обичам балансираните и красиви неща.Колата трябва да я получа на 4-5 юни поръчах я в цвят по-тъмно сив металик по каталога се води 620 http://www.fiat.bg/content_files/pag..._Catalogue.pdf
        "Ако някой те е оскърбил, не търси отмъщение - седни на речния бряг и скоро ще видиш как трупът му се носи по водата". Лао Дзъ

Коментар

честито още веднъж :D в Бургас се заформя поредната Браво групичка
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Толкова ли е голяма разликата във вървежа между тиджет-а и дизеляка ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Супер, да се похвалиш на следващата среща

Коментар

emzo написа:
                Толкова ли е голяма разликата във вървежа между тиджет-а и дизеляка ?
                Е той не ги е карал, няма как да знае...А и май никой от нас не е карал точно този дизел. По книжка е около 2 секунди 0-100...

Коментар

Абе друго си е бензиновото турбо, ако и разхода е такъв, какъвто го дават - екстра Ще чакаме колегата да се похвали със снимки
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

didobeast написа:
                    Здравейте !!!!Благодаря за мнението ви !!!Преди 15 мин. се прибрах от магазина и съм много развълнуван Поръчах t-jet 120 добичета малииии как се кефя :D За спането не съм спал от 3 дни това ще ми е първия нов автомобил и първия ФИАТ Нямам търпение да ги чакам да докарат тестов автомобил ,доверих се на интуицията си и на сърцето си :D По-скоро колата ме избра .Ако ме разбирате какво искам да кажа Относно цена ,оборудване,двигател,дизайн и т.н. няма по-добро .Не робувам на марки и модели,просто обичам балансираните и красиви неща.Колата трябва да я получа на 4-5 юни поръчах я в цвят по-тъмно сив металик по каталога се води 620 http://www.fiat.bg/content_files/pag..._Catalogue.pdf
                    Супер.Поздравления и от мен. :D Чакаме снимките като я вземеш! :D

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                    Brava1.4SX

Коментар

да ви е честита новата кола добър избор сте направили след последният facelift Бравото стана още по привлекателно
                      Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                      ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

pixelbs написа:
                        да ви е честита новата кола добър избор сте направили след последният facelift Бравото стана още по привлекателно
                        Е то и така си е привлекателно (тая снимка май е отпреди "последния фейслифт"? Не знам де, вие по- си ги познавате.)
                        Прикачени файлове

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=vwC5PG-P960

Коментар

макар и малки все пак има промени по жива изглежда тази http://URL=http://img218.imageshack.....jpg[/img][/url]
                            Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                            ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

още едно подходящо масло за бензиновите Браво (ACEA C3)Xenum X1 5W40Естер-хибридна hi-tech синтетика от висок класмаслото е белгийскоцената е повече от поносима - 24 лева за литър
                              Прикачени файлове

Коментар

Много красива кола и четири врати Как човек да не се влюби
                                Fiat fen

Коментар

Working...
                                X