Кафеджиев вече не са дилър на ФИАТдобро решение на АИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:След година и два месеца без драскотина, от вчера вече и моята количка не е девствена. Пред Bricolage някой майстор на паркирането е решил да ми остави за спомен червената си боя, заедно с една хубава вдлъбнатина.Ще я водя да я описват и после в АИ...
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Е, чак пък нарочно По-скоро хората масово не могат да карат, особено по-младите шофьори...Без полигон и с тия 20-на часа каране им остава да се учат да паркират върху колите ни. Като паркирам на обществен паркинг винаги гледам да търся място за успуредно паркиране, за да няма никой от двете ми страни...Ако пък няма как, поне се оглеждам да спра между две скъпи коли - ако няма да пазят моята, то поне да знам, че ще гледат да пазят техните си Но вчера бързах и ето ти...@Sev: аз пък съм чувал, че бяло се докарва най-трудно...Толкова много нюанси има...Ще видим как ще се справят, ще го имам предвид и това за началото на седмицата.
Коментар
-
dimik написа:Здравейте. Почти година вече се наслаждавам на удоволствието да притежавам новото БРАВО.Живея в Стара Загора и наскоро установих ,че нямаме представителство и сервиз.Някой има ли информация какво се е случило.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ако нямаше наранена боя щеше да стане лесно - http://paintfill-carding.com/направо боядисвай, иначе след време ще ръждяса или най-малкото ще започне да се "люпи"все пак звънни на Макс да уреди нещата да се плати по фактураили ако искаш да му звънна аз
Коментар
-
В събота ходих на теест драйв и покарах Браво с 1,4 t-jet мотор - 120 магаренца, 6 скоростна кутия, фейслифтово.Колата ми хареса, кара се лесно, пъргава е. За 6та изобщо нямах път - няма магистрала в райна, а разликата между 5та и 6та е около 500 оборота.Като и се качвах разходомера показваше среден разход 9,6/100 ( е всички карат яко тестовите коли ), а като слизах - 11,5/100 - след около 15-18км каране то мен От 150 нагоре моментния разход забиваше на 25/100 - явно толкова може да покаже, защото и на 190 на толкова си стоеше. Стабилна е във завойте, очарован съм от спирачките. На мен лично ми беше много удобна - почувсрвех се удома си само след километър - два. Само защо задната са я направили като на някой Опел Кадет, мамка му.Освен лошия просвет назад и малкото място на задната седалка ( неща дето си ги знаем ама не ни притесняват ) не ми хареса малко игривото поведение на окачването при висока скорост и вертикални неравности - ама тя и Бравата е така. Липса на такав игривост съм виждал само при доста по-тежки коли - явно е от килограмите.След тестдрайва извода ми е следния - да, харесва ми ама не и с тоя мотор, щото върви, ама ако беше дизела. щеше да върви много повече и да гори доста по-малко - това 1,4 няма ’въздух’ както се казва, някакси конете и вървенето му са ’изцедени’ и напаснати с предавките. Не ми се сърдете ама още един извод - новото Браво, не е нищо повече от моята стара Брава като кола, само дето е с нов дизайн, а Бравата е дрът кош вече в сравнение с него. Но като нова не му е отстъпвала по нищо като кола. Което не означава че не бих карал Браво, само дет очаквах малко повече от него.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар