Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кафеджиев вече не са дилър на ФИАТдобро решение на АИ
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

оригиналните бяха бош а тези не съм ги гледал,утре ще ги видя.спирането си е същото,а защо са се износили за 40000.
      fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.

Коментар

След година и два месеца без драскотина, от вчера вече и моята количка не е девствена. Пред Bricolage някой майстор на паркирането е решил да ми остави за спомен червената си боя, заедно с една хубава вдлъбнатина.Ще я водя да я описват и после в АИ...

Коментар

lyubohar написа:
          След година и два месеца без драскотина, от вчера вече и моята количка не е девствена. Пред Bricolage някой майстор на паркирането е решил да ми остави за спомен червената си боя, заедно с една хубава вдлъбнатина.Ще я водя да я описват и после в АИ...
          Бъди сигурен,че някой завистник с дарака си го е направил нарочно,мам...... му

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
          Brava1.4SX

Коментар

бялото ще го уцелят лесно като цвят :D не се навивай да им оставяш колата в друг ден освен понеделник или вторникобикновено им трябват 3 дни за боя и съпътстващите операции

Коментар

Е, чак пък нарочно По-скоро хората масово не могат да карат, особено по-младите шофьори...Без полигон и с тия 20-на часа каране им остава да се учат да паркират върху колите ни. Като паркирам на обществен паркинг винаги гледам да търся място за успуредно паркиране, за да няма никой от двете ми страни...Ако пък няма как, поне се оглеждам да спра между две скъпи коли - ако няма да пазят моята, то поне да знам, че ще гледат да пазят техните си Но вчера бързах и ето ти...@Sev: аз пък съм чувал, че бяло се докарва най-трудно...Толкова много нюанси има...Ще видим как ще се справят, ще го имам предвид и това за началото на седмицата.

Коментар

е не е черно, но все пак важното е че не е металика ако искаш може нашето момче Макс ще ти издейства да я направят в Овърдрайвкой детайл е пострадал?

Коментар

Преден ляв калник. Точно над веждата...

Коментар

Здравейте. Почти година вече се наслаждавам на удоволствието да притежавам новото БРАВО.Живея в Стара Загора и наскоро установих ,че нямаме представителство и сервиз.Някой има ли информация какво се е случило.

Коментар

dimik написа:
                      Здравейте. Почти година вече се наслаждавам на удоволствието да притежавам новото БРАВО.Живея в Стара Загора и наскоро установих ,че нямаме представителство и сервиз.Някой има ли информация какво се е случило.
                      Има сервиз.Елит сервиз се казва и се намира близко до мястото където са регионалните срещи. Представителството е в началото на кв.Индустриален,преди баумакс.Ето снимка къде е официалния сервиз.Пада се точно срещу практикер. П.П Ела на някоя от срещите да ти се порадваме на колата. :P
                      Прикачени файлове
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

все още нямам инфо за официален сервиз в Стара Загораосвен това в сайта на ФИАТ също не е отбелязан такъв...Любо, боята и лака нарушени ли са? или е само натиснат калника?

Коментар

Еми да, има една дълбока драскотина...Чудя се дали няма да мине с натискане отвътре и малко touch-up pen...Иначе вероятно ще боядисат целия калник...

Коментар

ако нямаше наранена боя щеше да стане лесно - http://paintfill-carding.com/направо боядисвай, иначе след време ще ръждяса или най-малкото ще започне да се "люпи"все пак звънни на Макс да уреди нещата да се плати по фактураили ако искаш да му звънна аз

Коментар

В събота ходих на теест драйв и покарах Браво с 1,4 t-jet мотор - 120 магаренца, 6 скоростна кутия, фейслифтово.Колата ми хареса, кара се лесно, пъргава е. За 6та изобщо нямах път - няма магистрала в райна, а разликата между 5та и 6та е около 500 оборота.Като и се качвах разходомера показваше среден разход 9,6/100 ( е всички карат яко тестовите коли ), а като слизах - 11,5/100 - след около 15-18км каране то мен От 150 нагоре моментния разход забиваше на 25/100 - явно толкова може да покаже, защото и на 190 на толкова си стоеше. Стабилна е във завойте, очарован съм от спирачките. На мен лично ми беше много удобна - почувсрвех се удома си само след километър - два. Само защо задната са я направили като на някой Опел Кадет, мамка му.Освен лошия просвет назад и малкото място на задната седалка ( неща дето си ги знаем ама не ни притесняват ) не ми хареса малко игривото поведение на окачването при висока скорост и вертикални неравности - ама тя и Бравата е така. Липса на такав игривост съм виждал само при доста по-тежки коли - явно е от килограмите.След тестдрайва извода ми е следния - да, харесва ми ама не и с тоя мотор, щото върви, ама ако беше дизела. щеше да върви много повече и да гори доста по-малко - това 1,4 няма ’въздух’ както се казва, някакси конете и вървенето му са ’изцедени’ и напаснати с предавките. Не ми се сърдете ама още един извод - новото Браво, не е нищо повече от моята стара Брава като кола, само дето е с нов дизайн, а Бравата е дрът кош вече в сравнение с него. Но като нова не му е отстъпвала по нищо като кола. Което не означава че не бих карал Браво, само дет очаквах малко повече от него.
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                                В събота ходих на тест драйв и покарах Браво с 1,4 t-jet мотор - 120 магаренца, 6 скоростна кутия, фейслифтово.
                                сигурен ли си че беше лифтната?

Коментар

Working...
                                X