Искам да споделя нещо с вас. Фиат организира Национален Тест Драйв и всички, които имат желания да пробват BRAVO-то могат да го направят ! Не съм чела какво сте писали скоро по тази тема, затова се извинявам ако знаете и сте коментирали предстоящото събитие.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
10х, мисля, че не е ставало дума. Ако е за "Дни на отворените врати", то май всички модели ще могат да се тестват, не само Браво:http://www.fiat.bg/?id=123&lan=BG&nid=72Да взема да заема на АИ моето Браво за тест драйв-а. Криза е, барем изкарам някой лев от тая кола, досега само набутвам
Коментар
-
Колеги - бях на теста в Бургас. Колите за каране вчера бяха: ФИАТ Браво ТJET 1.4, ФИАТ Панда 1.2, Линеа 1,3 JETм, Гранде Пунто, ФИАТ 500 и...Ланча Делта 1.9 JETм - битурбо. Карах Бравото, Делтата, Пандата и Линеата. Като управление и комфорт Ланчата беше несравнима. Видя ми се малко по-ниска отзад ( за високите пасажери ). Иначе е снаряд. 6-тата скорост и на Ланча и на Бравото направо "гасят" колите. Зверчето под капа на Ланча на 1800 об/мин. буквално угасна - скоростомера показваше обаче 140 км/ч. Разкошна кола. Бравото също много приятно се управлява. Добре беше обезшумена, но при скорост над 130 км. пак се чуваше свистенето на въздух около прозорците ( при ланчата по-слабо, но пак си го има ). Бравото, което карахме иаше едно такова леко виене ( силно казано ), което се наблюдаваше в момент на отпускане на газта. Момчето от ФИАТ не можа да се обоснове от къде иде тоя звук.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Днес смених предни накладки за първи път оригиналните издържаха 40000 км,цена на накладки 210 лв труд 30 лв в Бургас но и в София е същото.Не се доверявайте на компютъра да ви каже че са за смяна,при мен се беше скъсала жицата на накладката и не се обади докато не почна да стърже на желязо.fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.
Коментар
-
В събота отивам на тест драйв в регионалния представител на ФИАТ в Хасково - Ерато.Ще има Панда, Пунто, Пунто Ево, Линея - ама мойто око е ’фърлено на Браво и на Седичи...Очаквайте коментари.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
maremi написа:Днес смених предни накладки за първи път оригиналните издържаха 40000 км,цена на накладки 210 лв труд 30 лв в Бургас но и в София е същото.Не се доверявайте на компютъра да ви каже че са за смяна,при мен се беше скъсала жицата на накладката и не се обади докато не почна да стърже на желязо.
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар