Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искам да споделя нещо с вас. Фиат организира Национален Тест Драйв и всички, които имат желания да пробват BRAVO-то могат да го направят ! Не съм чела какво сте писали скоро по тази тема, затова се извинявам ако знаете и сте коментирали предстоящото събитие.
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

10х, мисля, че не е ставало дума. Ако е за "Дни на отворените врати", то май всички модели ще могат да се тестват, не само Браво:http://www.fiat.bg/?id=123&lan=BG&nid=72Да взема да заема на АИ моето Браво за тест драйв-а. Криза е, барем изкарам някой лев от тая кола, досега само набутвам

Коментар

Да още 5 автомобила се включват в този тест драйв.Предложи на АутоИталия, ама са такива скръндзи, че лошо ми става. :D
        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Мда, аз имам да им искам пари и за това, че ми снимаха колата за рекламни нужди

Коментар

по обявите се появиха снимки на модел 2010...Любо, не ми харесва как стоят на бялото новите фарове...прекалено тъмни сана първите снимки изглеждаха по-добре
            Прикачени файлове
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На тъмните цветове не стои добре наистина...Трябва да се види на светли, тук снимките на светлите цветове не са добри, според мен не може да се добие добра представа...

Коментар

Нищо че не седи добре, мога да ’зема’ едно... ако се раздават де... Иначе засега парите мми стигат само за 4те му гуми и задната броня
                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колеги - бях на теста в Бургас. Колите за каране вчера бяха: ФИАТ Браво ТJET 1.4, ФИАТ Панда 1.2, Линеа 1,3 JETм, Гранде Пунто, ФИАТ 500 и...Ланча Делта 1.9 JETм - битурбо. Карах Бравото, Делтата, Пандата и Линеата. Като управление и комфорт Ланчата беше несравнима. Видя ми се малко по-ниска отзад ( за високите пасажери ). Иначе е снаряд. 6-тата скорост и на Ланча и на Бравото направо "гасят" колите. Зверчето под капа на Ланча на 1800 об/мин. буквално угасна - скоростомера показваше обаче 140 км/ч. Разкошна кола. Бравото също много приятно се управлява. Добре беше обезшумена, но при скорост над 130 км. пак се чуваше свистенето на въздух около прозорците ( при ланчата по-слабо, но пак си го има ). Бравото, което карахме иаше едно такова леко виене ( силно казано ), което се наблюдаваше в момент на отпускане на газта. Момчето от ФИАТ не можа да се обоснове от къде иде тоя звук.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

хората ги карат вече :D
                    Прикачени файлове

Коментар

Bravo вече с 3 години гаранцияестествено това важи само за новозакупените автомобили :D

Коментар

Това е класика просто - баща ми си купи Пежо с една година гаранция и я направиха две след 2 месеца

Коментар

Днес смених предни накладки за първи път оригиналните издържаха 40000 км,цена на накладки 210 лв труд 30 лв в Бургас но и в София е същото.Не се доверявайте на компютъра да ви каже че са за смяна,при мен се беше скъсала жицата на накладката и не се обади докато не почна да стърже на желязо.
                          fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.

Коментар

В събота отивам на тест драйв в регионалния представител на ФИАТ в Хасково - Ерато.Ще има Панда, Пунто, Пунто Ево, Линея - ама мойто око е ’фърлено на Браво и на Седичи...Очаквайте коментари.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

maremi написа:
                              Днес смених предни накладки за първи път оригиналните издържаха 40000 км,цена на накладки 210 лв труд 30 лв в Бургас но и в София е същото.Не се доверявайте на компютъра да ви каже че са за смяна,при мен се беше скъсала жицата на накладката и не се обади докато не почна да стърже на желязо.
                              Не трябва ли да издържат повече?В теста на Атобилд на 100хил. не бяха сменяни.А как се е скъсала жицата?

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
                              Brava1.4SX

Коментар

maremi написа:
                                Днес смених предни накладки......................
                                Kakва марка бяха оригиналните ?Какви сложи сега ?Промяна в спирането ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X