извинявам се от колегите притежатели на новото Браво ...без да искам спамвам темата ви но както виждате и следя редовно без отсъствие...мисля че съм бъдещ притежател на новото браво до или след няколко години поне...разбирасе искам твърдо 0 км...засега 1,6 диезел 120 к.с. ръчна предавка...много зависи и от 2 ро поколение линеа...но като ви гледам много рядко или съвсем не критикувате сервиза и обслужването в бг ...имам малко представа от проблема на Явор Митев с линеата...та пак друг колега с линеа има проблем с някакъв комп или електронна платка...какво става изобщо ...
Колега, не коментираме сервиза, тъй като няма за каквоЗа година и половина имам 1 техн. обнслужване, един счупен стоп и две козметични закачания на калник - на срещата ще видите дали са добре направени ( и трите стават на паркинг, аз нямам вина )А и все пак и Ауто Билд са недоволни от сервиза в Германия, какво да искаме ние
FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Днес смених джантите в Ем-комплект, разказах им че съм от форума, говорихме си някакви неща за отстъпките и ми подариха някакви тасове...Много добре изглеждат, но не ми трябват, защото съм с лети джанти, а за другата зима мисля да си взема втори комплект лети. Някой иска ли ги, ще му ги подаря...Според мен ще стоят добре на новото Браво. за 16 цола са.
Бравото измина 15 000-я километърмай има нещо вярно в това, че разходът продължава да падапо обичйния маршрут София-Бургас, средна скорост 97, среден разход 5,6
Това не е просто син металик, ами Maserati blue специален цвят, в БГ почти няма такива, изглежда страхотно на живо
ако имам късмет ще го видя на 30 май в Uстанбул...Ф1 ...целия форум сме там очакваме най малко 100 пунто + ново браво...да видим...късмета...и имаме колеги от националните медии...интересно ще да е...
petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
ако имам късмет ще го видя на 30 май в Uстанбул...Ф1 ...целия форум сме там очакваме най малко 100 пунто + ново браво...да видим...късмета...и имаме колеги от националните медии...интересно ще да е...
Ще те линчуваме , ако не ги паркирате едно до друго и не направите фотосесия :D :D :D
Коментар