Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D хитрец...
    petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

не бих казал че Линеата е по-висок класможе би това че е седан леко подвежда...това че се прави в Турция не е никакъв проблемсигурен съм че колата е "желязо"
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        не бих казал че Линеата е по-висок класможе би това че е седан леко подвежда...това че се прави в Турция не е никакъв проблемсигурен съм че колата е "желязо"
        на същото мнение съм...в сравнение с ГП е желязо...браво е с по високо ниво на оборудване при базовите си модификации...и като концепция са много различни коли ... и бих предпочел само най оборудваната версия EMOTİON...1,6 мултиджет...LİNEA
        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

Sev написа:
          ...това че се прави в Турция не е никакъв проблемсигурен съм че колата е "желязо"
          Вероятно е така, но пак казвам, аз имам мои виждания които не искам да коментирам или натрапвам на никой. Мир!
          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
          Ex: Brava 1.6 1997
          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Venioid написа:
            Sev написа:
            ...това че се прави в Турция не е никакъв проблемсигурен съм че колата е "желязо"
            Вероятно е така, но пак казвам, аз имам мои виждания които не искам да коментирам или натрапвам на никой. Мир!
            Уважения...и нямам нищо против да ми натрапваш 1.9 мултиджет машинката но просто при нас не е рационално решение(данъци убийци) та затова 1.6 мжт...Мир...всякога...

Коментар

Що бе, кво им е на данъците - няма и 450 лева...Какво му плащаш? Сега като ни треснат и данък-лукс, понеже колите ни, разбираш ли, са луксозни, ще стане приказка Ще се почувстваме мутри и ние

Коментар

lyubohar написа:
                Що бе, кво им е на данъците - няма и 450 лева...Какво му плащаш?
                В комшията нещата стоят пооооо...всички данъкоплатци граждани са мутри... ето за кола с 1.9 от 1-3 г се плащат 1801 - 2000 cm³ e kadar 1.793,00 trl ...ravno e na bgn ... http://muhasebeturk.org/2010-mtv-mtv...ak-temmuz.html

Коментар

1800 лири = 1800 лв? Много пара бе, висок стандарт имате.
                  Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                  Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                  Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                  Ex: Brava 1.6 1997
                  Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

ей това е данък лукснад 4000 см3 и възраст до 3 години - 15 000 левчета :D

Коментар

Venioid написа:
                      цял народ от мутри ...това наистина са реални данъци...облага се според кубатурата както се вижда и възрастта на колата...и сега аз как да карам 1.9 мжт 150 кончета ново браво например...и затова изобщо не се внасят такива коли...с изключение на някой друг тлъст фен на такава масова колица ...а стандартът съвсем не е висок...минимална заплата 500 трл=500 лв...бензин а-95 3,70 лири и диезел 3,10 лири...телешко месо по магазини 30 лири...бира 2,60 лири...няма по ефтина ракия от 25 лири 700 гр...направи си сметката... бе над 1.6 литра си е истински обир от страна на данъчните... здраве да е...

Коментар

те и самите коли са скъпи при васБравото е с около 8 - 10 000 лева над цените в България...

Коментар

bahricin написа:
                          Venioid написа:
                          цял народ от мутри ...това наистина са реални данъци...облага се според кубатурата както се вижда и възрастта на колата...и сега аз как да карам 1.9 мжт 150 кончета ново браво например...и затова изобщо не се внасят такива коли...с изключение на някой друг тлъст фен на такава масова колица ...а стандартът съвсем не е висок...минимална заплата 500 трл=500 лв...бензин а-95 3,70 лири и диезел 3,10 лири...телешко месо по магазини 30 лири...бира 2,60 лири...няма по ефтина ракия от 25 лири 700 гр...направи си сметката... бе над 1.6 литра си е истински обир от страна на данъчните... здраве да е...
                          Ти преспа с майка ми бе брадър!!!Ебахти цените ебахти заплатите???Е как го правите?то май верно че дет ни нема нас са най-добре
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

То и при тези цени задръстванията в Истанбул са впечатляващи (представям си ако горивата са по-евтини колко повече коли ще има)! Винаги след като се върна в БГ ми се вижда че в София е много по поносимо движението!А иначе от наши партньорски фирми съм виждал колата на патрона да е Мерцедес ама Е200. А пък за джипове още по ограничено присъствие.
                            F31 BMW 320d

Коментар

Колеги,Линеата ми е на 2г.и2м. 37000км. Сменяниса тампоните на Макферстоните на 30000км. чакане 1месец. Другия проблем е този прословут комп. които не е произведен в Турция и още го чакам.Освен тези проблеми други ядове не съм имал.След около 3000км. очавам предни накладки да се износят но АИ сигурно и тях ги нямат.

Коментар

с накладките няма да има проблемсъщите се слагат на Браво, 500, Добло, Панда, Стило, Кубо, МиТо...напомни ми на срещата да говорим за картата за отстъпка в АИ

Коментар

Working...
                                X