Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз :D

Коментар

вече работи собствения лизинг на АИhttp://fiat.bg/?lan=BG&id=461
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Днес ходих в Гърция на 2-ро обслужване. Византийците пак показаха класа. Изсипах се в 8:15 пред сервиза, който отваря в 8:30, веднага се появи отнякъде човек (говорещ английски), информира се какво ме води там и учтиво ме помоли да изчакам да отворят, за да получа повече информация. В 8:25 беше пристигнал и последния механик, а в 8:30 сервиза наистина заработи. Обясних на някаква кака какво искам и приемчика, който търчеше от 8:20 и за 20 мин. обърна внимание на поне 5 клиента, които чакаха отварянето, нададе ухо на разговора ни, попита дали колата е дизел и реши да бъде обслужена веднага. В 8:45 колата колата бе вкарана от приемчика в халето, каката каза "2 часа" и ме упъти към кафемашината и диваните, в 10:40 колата излезе на тест драйв, карана от механик, в 10:50 платих с кеф и си получих ключа. Това е. Без резервации, без уговорки, без губене на време. Просто отидох, и се почувствах европеец. Приемчика супер комбинативно реши какво да прави с всички чакащи без да ощети никой - на 2-ма даде оборотни коли и ги пусна да си ходят, 2-ма ни прие веднага и 1 изпроводи след тест драйв и 5 минутен разговор. Смениха маслото и всички филтри, пръскаха нещо в климатика против бактерии и тестваха спирачките. Платих 280 Е - 215 части и 65 труд, ама ме накараха да ги дам с удоволствие. Пак бих отишъл - пиша го за 2-ри път.
        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
        Ex: Brava 1.6 1997
        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Еех аз чакам вече 3месеца компа за светлините

Коментар

mb написа:
            Еех аз чакам вече 3месеца компа за светлините
            еее скачай до Одрин...фесовете не са по надолу в това отношение от византийците...
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Колега тази част я сменяат по гаранция от Ауто Италия,цената и е окол900лева.

Коментар

mb написа:
                Колега тази част я сменяат по гаранция от Ауто Италия,цената и е окол900лева.
                3 месеца ... Бе този комп да не е марсианско производство... *аутоиталиа* да си смени името на *аутоохлюв* доставчик и дистрибутор ...голям резил...срам и позор ...хайде 3 дена както и да е но до 1 седмица няма да ми оправят колата в тр фиат сервис ...направо скандал...(+ по това време ще ми дадат да карам тяхната кола за сметка на сервиза и фиат) много поздрави на AUTOİTALİA BG...
                petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

Коментар

бордкомпютъра направи супер точна сметка на разхода2800 км - по сметки 6,63 , според компютъра 6,60

Коментар

Sev написа:
                    добрезначи за 18-ти засега възможност имат:SevlyuboharvenioidmitkomarBravo_2626M-Jet
                    И аз засега съм свободен на 18-ти...
                    FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                    FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

това е добре, защото не са разрешени две поредни отсъствия :D

Коментар

извинявам се от колегите притежатели на новото Браво ...без да искам спамвам темата ви но както виждате и следя редовно без отсъствие...мисля че съм бъдещ притежател на новото браво до или след няколко години поне...разбирасе искам твърдо 0 км...засега 1,6 диезел 120 к.с. ръчна предавка...много зависи и от 2 ро поколение линеа...но като ви гледам много рядко или съвсем не критикувате сервиза и обслужването в бг ...имам малко представа от проблема на Явор Митев с линеата...та пак друг колега с линеа има проблем с някакъв комп или електронна платка...какво става изобщо ...

Коментар

Е не е ли ясно - Браво няма нужда от сервиз, за разлика от Линеа. Явно разликата в цената е напълно оправдана, спрямо качеството на сглобката. Всички знаем къде се прави Браво и къде Линеа. No offence!

Коментар

като начало продажбите на ФИАТ в БГ са много малкикаквито и проблеми да сме имали с обслужването и самата кола са били написани тук :D ето за кои се сещам:- при мен шумеше вентилатора на парното, но след смяна на филтъра се оправи (извод - сменяйте филтъра по-често от предписаното);- Любо имаше проблеми със студения старт - оправи се с добавка за дюзите- но Митко му е сменян стартера- потят се стоповете на много коли, този проблем го има в целия свят- на Стефанов май му е прецакан един температурен датчик

Коментар

Venioid написа:
                              Е не е ли ясно - Браво няма нужда от сервиз, за разлика от Линеа. Явно разликата в цената е напълно оправдана, спрямо качеството на сглобката. Всички знаем къде се прави Браво и къде Линеа. No offence!
                              карайте сиги със здраве и кеф...проблемите ви наистина са незначителни...но не разбрах каква връзка има между лошото и немърливо обслужване от страна на дилър сервиз със сглобката на колата или къде е произведена...моето ГРАНДЕ е италианско производство но ми смениха цялото кормилно устройство само след 2 месеца от покупката (иначе струва скромните 2 бона) а и проблема специално на Явор нямаше нищо общо със сглобката ...на човека му падна колата при смяна на гума и спука картер ...разбирасе цената на двете коли е различна но колкото пари толкова кюфтета...ако сте видели NEW BRAVO Active не може да се каже че си струва парите...за сметка на това пък DYNAMİC,EMOTİON & SPORT са много по готини и си оправдават парите до край...kakto e i pri LİNEA...

Коментар

Вероятно не съм проумял добре предния ти пост, разбрах че критикуваш модела Линеа, а не обслужването, пък то било обратното. Аз пак твърдя, че Линеа би трябвало да е по-скъпа от Браво като по-висок клас, но е по-евтина - за мен е ясно защо (тук не търся спор или заяждане, това са мои убеждения). Иначе моето мнение за обслужването е очевидно - вече 2 пъти ходя на обслужване в Гърция, и то не защото съм недоволен от нещо тук, а защото не искам да им дам шанс да ме направят недоволен .

Коментар

Working...
                                X