И аз :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Днес ходих в Гърция на 2-ро обслужване. Византийците пак показаха класа. Изсипах се в 8:15 пред сервиза, който отваря в 8:30, веднага се появи отнякъде човек (говорещ английски), информира се какво ме води там и учтиво ме помоли да изчакам да отворят, за да получа повече информация. В 8:25 беше пристигнал и последния механик, а в 8:30 сервиза наистина заработи. Обясних на някаква кака какво искам и приемчика, който търчеше от 8:20 и за 20 мин. обърна внимание на поне 5 клиента, които чакаха отварянето, нададе ухо на разговора ни, попита дали колата е дизел и реши да бъде обслужена веднага. В 8:45 колата колата бе вкарана от приемчика в халето, каката каза "2 часа" и ме упъти към кафемашината и диваните, в 10:40 колата излезе на тест драйв, карана от механик, в 10:50 платих с кеф и си получих ключа. Това е. Без резервации, без уговорки, без губене на време. Просто отидох, и се почувствах европеец. Приемчика супер комбинативно реши какво да прави с всички чакащи без да ощети никой - на 2-ма даде оборотни коли и ги пусна да си ходят, 2-ма ни прие веднага и 1 изпроводи след тест драйв и 5 минутен разговор. Смениха маслото и всички филтри, пръскаха нещо в климатика против бактерии и тестваха спирачките. Платих 280 Е - 215 части и 65 труд, ама ме накараха да ги дам с удоволствие. Пак бих отишъл - пиша го за 2-ри път.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
mb написа:Еех аз чакам вече 3месеца компа за светлинитеpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
mb написа:Колега тази част я сменяат по гаранция от Ауто Италия,цената и е окол900лева.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
извинявам се от колегите притежатели на новото Браво ...без да искам спамвам темата ви но както виждате и следя редовно без отсъствие...мисля че съм бъдещ притежател на новото браво до или след няколко години поне...разбирасе искам твърдо 0 км...засега 1,6 диезел 120 к.с. ръчна предавка...много зависи и от 2 ро поколение линеа...но като ви гледам много рядко или съвсем не критикувате сервиза и обслужването в бг ...имам малко представа от проблема на Явор Митев с линеата...та пак друг колега с линеа има проблем с някакъв комп или електронна платка...какво става изобщо ...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
Е не е ли ясно - Браво няма нужда от сервиз, за разлика от Линеа. Явно разликата в цената е напълно оправдана, спрямо качеството на сглобката. Всички знаем къде се прави Браво и къде Линеа. No offence!Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Коментар
-
като начало продажбите на ФИАТ в БГ са много малкикаквито и проблеми да сме имали с обслужването и самата кола са били написани тук :D ето за кои се сещам:- при мен шумеше вентилатора на парното, но след смяна на филтъра се оправи (извод - сменяйте филтъра по-често от предписаното);- Любо имаше проблеми със студения старт - оправи се с добавка за дюзите- но Митко му е сменян стартера- потят се стоповете на много коли, този проблем го има в целия свят- на Стефанов май му е прецакан един температурен датчик
Коментар
-
Venioid написа:Е не е ли ясно - Браво няма нужда от сервиз, за разлика от Линеа. Явно разликата в цената е напълно оправдана, спрямо качеството на сглобката. Всички знаем къде се прави Браво и къде Линеа. No offence!petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
Коментар
-
Вероятно не съм проумял добре предния ти пост, разбрах че критикуваш модела Линеа, а не обслужването, пък то било обратното. Аз пак твърдя, че Линеа би трябвало да е по-скъпа от Браво като по-висок клас, но е по-евтина - за мен е ясно защо (тук не търся спор или заяждане, това са мои убеждения). Иначе моето мнение за обслужването е очевидно - вече 2 пъти ходя на обслужване в Гърция, и то не защото съм недоволен от нещо тук, а защото не искам да им дам шанс да ме направят недоволен .Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар