не съм го казал аз а и жената не харесва Панда, ако стане дума ще се бори за 500 :D ...това за уведомленията е вярно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Mea culpa, yuliyancho е бил Относно стоповете - съгласен съм с Кико, и аз не бих си причинил бърникане по колата от разни субекти в сервиза, освен ако не спре да върви Освен това "вече знаят как да остранят проблема с потенето" ми звучи като "докарайте си колите да се научим на тях". Предпочитам да изчакам някой по-смел да мине първи. На мен и без това само единият стоп ми се поти, при това рядко и малко...
Коментар
-
lyubohar написа:Абе на тия мазди не им ли слагат прекъсвачи? Бравото не може да отиде толкова в червеното...Иначе Sev не си прав за цената - в момента може да се вземе Mazda 6 на цената на Браво. Има такава промоция.Иначе и аз се съмнявам маздата да върви повече от Браво 150, учудва ме само как така е само с 25 кг. по-тежка...
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
Sev написа:не съм го казал аз а и жената не харесва Панда, ако стане дума ще се бори за 500 :D ...това за уведомленията е вярно
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
yuliyancho написа:lyubohar написа:Абе на тия мазди не им ли слагат прекъсвачи? Бравото не може да отиде толкова в червеното...Иначе Sev не си прав за цената - в момента може да се вземе Mazda 6 на цената на Браво. Има такава промоция.Иначе и аз се съмнявам маздата да върви повече от Браво 150, учудва ме само как така е само с 25 кг. по-тежка...
Коментар
-
Sev написа:да ви помоля за малко внимание :D идва време за срещакато се постопли мисля да се съберемпримерно втората седмицата след Великден - т.е. 18 априлкакво ще кажете?целта е да дойдат максимално много хора, затова си мисля че след Великден всички ще сме си тук...другия вариант е на 11-ти, въпреки че тогава е пролетната среща на форумаще видим кой кога може да дойде и ще я направим на 11 или 18 - на която дата могат да дойдат повече хора и когато ще е по-хубаво времето
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар