Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да ви помоля за малко внимание :D идва време за срещакато се постопли мисля да се съберемпримерно втората седмицата след Великден - т.е. 18 априлкакво ще кажете?целта е да дойдат максимално много хора, затова си мисля че след Великден всички ще сме си тук...другия вариант е на 11-ти, въпреки че тогава е пролетната среща на форумаще видим кой кога може да дойде и ще я направим на 11 или 18 - на която дата могат да дойдат повече хора и когато ще е по-хубаво времето
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

yuliyancho написа:
      skyline написа:
      Мисля че старото браво/а са по-добри от новото, отзад ми се струва много тясно и отпред има един гаден ефект на таблото като при БМВ тоест всички прибори да са обърнати към шофьора , създава ефект за тяснота, от към вървене, карал съм 1,4 turbojet-a, и 1,6 m-jet 105 коня. За сравнение пробвах мазда 6 150 коня , при маздата нещата бяха една идейка по-добре.Но като цяло не бих предпочел да дам толкова пари за новото , отколкото да дам половината за едно от старата генерация, било то браво или брава.Просто ми харесват повече, който има повече опит с новите нека сподели , интересно ми е
      Веднага ти казвам ,че ти Мазда 6 147к.с. никога не си карал или никога не си карал Браво 150к.с. Маздата с този мотор 0-100км.ч. - 9.9сек. Браво с този мотор 0-100км.ч. - 8.5сек. :D Или нещо не можеш да направиш разлика от 1.4 сек.При това Маздата е само 25кг.по-тежка. А колко струва маздата и колко бравото сам можеш да провериш.За парите за Мазда 6 освен Бравото ще си всема и една нова Панда за жената. А да сравняваш две коли с 12 години технологична разлика между тях е вече смешно.Карам ги и двете и няма място за сравнение.За качеството на изработка и надежността на новото Браво-справка предпоследния брой на немското списание Аутобилд. :D
      Аз че сам карал Мазда 6 147 к.с. можеш сам да се убедишa cъжелявам че не мога да ти намеря снимка от бравото, даже мисля че май и клипче бях направил, относно ускорението даже не съм си играл да засичам , защото не ме интересува честно казано, не мисля че 1.4 сек. е причина да си купя или пък да не си Фиат или Мазда, за кг пък съвсем не съм гледал , за качеството и изработката също не ме интересува поради причината че и двете коли са пластмасови истории за мен , както и всички нови модели, просто са лепени с канцеларско лепило, и накрая да се върна на мението си че не искам да подценябам или надценявам нито маздата нито фиата, просто аз си казах че само предпочитам старата генерация браво/а , пред новата и нищо повече , ама ти го изкара че съм оплюл фиат и че сам похвалил мазда, все пак виждаш колко вдига маздата , може би затова ми е харесало повече.Пак казвам не ми изкарвай всички статии от всички списания кой какво казал кое е по добро или не , това са глупости , като ти харесва трабантче караш него , като искаш браво 99 или брава 96 както аз карам тях [/img]
      Petrol Engine slogan: Because life begins at 6,000rpm

Коментар

Абе тя маздата хубаво ги вдига, ама като гледам колко дълбоко в червеното е, няма да изкара много километри на висока скорост.По моя преценка 180 и е точно преди ’лютеницата’.Апропо, това не бих го причинил дори и на служебна кола - твърде безотговорно ми изглежда.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          Абе тя маздата хубаво ги вдига, ама като гледам колко дълбоко в червеното е, няма да изкара много километри на висока скорост.По моя преценка 180 и е точно преди ’лютеницата’.Апропо, това не бих го причинил дори и на служебна кола - твърде безотговорно ми изглежда.
          Aми виж , това не е моя кола , все ми е тая , а пък и е чисто нова с найлоните.То по принцип хората си мислят че като си вземат нова кола и тя едва ли не идва от завода, а всъщност.........

Коментар

skyline написа:
            Aми виж , това не е моя кола , все ми е тая , а пък и е чисто нова с найлоните.То по принцип хората си мислят че като си вземат нова кола и тя едва ли не идва от завода, а всъщност.........
            Ами виж, ако напиша какво мисля за това, което си направил ще изям банана. Чети по точките:.......................................... ..............................!!!!!!!!!!!!
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
              skyline написа:
              Ами виж, ако напиша какво мисля за това, което си направил ще изям банана. Чети по точките:.......................................... ..............................!!!!!!!!!!!!
              Ама не ми казвай че в България си мечтател че колите като са нови никой не ги е докосвал преди собственика, то няма нищо лошо , просто е логично , знаеш ли колко е лошо като дойде един ден един човек да си вземе новата Алфа Мито , на 10км пробег и като се върне на 2 ден и каже че колата му работи на 3 вместо на 4 цилиндъра, и като му кажат от гаража: "Ами...... дефектен двигател, дефектен елемент в главата ,ще трябва ремонт " как мислиш че чуства той , дали няма да сложи едно ухо другия път на капака или да извика приятел да сложе вместо него , а не като я види да пита дали има USB порт за ipod-a му

Коментар

Аз не бих вдигнал такава скорост, колкото и да е нова и стабилна и с каквито и системи за безопасност да има.Ама май се отклоняваме от темата !
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

хайде стига толкова лирични отклонения

Коментар

Sev написа:
                    хайде стига толкова лирични отклонения
                    Да , нека спрем , аз каквото си правя за мен си го правя, така стана че започнах да обяснявам някакви неща за нови коли , темата все пак е новото Браво...... тоест не ми харесва , аз си държа на старата школа

Коментар

Колега skyline при същата скорост,която си снимал в Маздата моето Браво ( t-jet 150 sport) се намира в границите 5800/5900 на оборотомера ! Сам си прави изводите и прочети малко за турбобензиновите двигатели. Поздрави.
                      T-jet 150 Sport

Коментар

6efa написа:
                        Колега skyline при същата скорост,която си снимал в Маздата моето Браво ( t-jet 150 sport) се намира в границите 5800/5900 на оборотомера ! Сам си прави изводите и прочети малко за турбобензиновите двигатели. Поздрави.
                        Е че аз нищо не съм казал за обороти , проблема беше че някой си помисли че си измислям ей така че съм карал тази или онази кола , аз не съм коментирал темата за да се хваля какво съм карал , пожелавам на хората тук да имат късмет да карат колите които и аз , а пък за обороти не съм повдигал въпрос въобще

Коментар

skyline написа:
                          6efa написа:
                          Е че аз нищо не съм казал за обороти , проблема беше че някой си помисли че си измислям ей така че съм карал тази или онази кола , аз не съм коментирал темата за да се хваля какво съм карал , пожелавам на хората тук да имат късмет да карат колите които и аз , а пък за обороти не съм повдигал въпрос въобще
                          Айде стига с твойте драми! Оспами темата на хората, за да разберат всички че си карал 2 нови коли с 200. За следващото подобно мнение тук ще получиш предупреждение за спам.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Абе на тия мазди не им ли слагат прекъсвачи? Бравото не може да отиде толкова в червеното...Иначе Sev не си прав за цената - в момента може да се вземе Mazda 6 на цената на Браво. Има такава промоция.Иначе и аз се съмнявам маздата да върви повече от Браво 150, учудва ме само как така е само с 25 кг. по-тежка...

Коментар

за цена не съм говорил, само за класове :D

Коментар

Каза, че ще купиш Браво + Панда за жената на цената на маздата С форума не е наред нещо, постоянно спира да ми действа опцията за уведомяване по мейл за нови отговори по темата...

Коментар

Working...
                                X