Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тоя дилър нещо не е бил в часкаква е тази аларма без звук?сега гледах тази опция - в описанието пише че има сирена; включва охрана на вратите, багажника, предния капак+обемен датчик вътре в купетопак са спряли Emotion, или няма Emotion за 150 коня бензин?тези хора вече много ме учудват
    boyo написа:
    Иначе, аз също много се колебая фабричната аларма или тази на АИ? 200 лева е разликата. Колебая се и за резервната гума. Emotion върви с "резеревна гума с умален размер", това дали е достатъчно? Странното е, че в ценовата листа има "резервна гума с тас R16" за 117 лева и "резервна гума с тас R16 с ограничение на скоростта 80 км/ч" за 176 лева? Защо тази с ограничението на скоростта е по-скъпа? И ако ще има ограничение, то май тази с умален размер върши същата работа. Моля за съвет, ако някой има опит
    аларма - 100% фабричнатарезервната гума с умален размер е предостатъчнав момента съм с такава, ползвал съм я 1 път - няма проблеми
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ами това бяха думите му: "застрахователят няма да я признае". Нещо й липсвало, може и да бъркам какво точно беше. Къде го гледаш това описание? Иначе и аз исках фабрична, но какво да се прави. За тяхната казаха, че също била италианска и хубава марка (която аз, разбира се, не запомних - но ако изредите няколко, ще се сетя).За Emotion - не са го спряли пак, а въобще не са го пускали от последното му спиране. Просто по някаква причина са си сложили старата ценова листа на сайта. Но като отидеш там ти дават ценова листа без Emotion. Не се продавал добре, хората искали най-вече Спорт (което лично за мен е логично) и затова са го махнали. Маркетингово решение, което зависи от особеностите на пазара. Нищо странно не виждам аз

Коментар

При кой дилър ходиш? Аз ходих в АИ до летището ония ден и си имат Emotion, точно такъв май ще си взимам. Цената му на 150 кс е 33,490 лв, като има допълнително 3 000 отстъпка до края на октомвриЗа гумата - Спорт включва само фикс енд го кита, но Емоушъна има резервна с умален размер, така че май от тея 117 лева няма смисъл наистина. Като не е с алуминиева джанта пак трябва да я сменяш при първа възможност, а резервна с алуминиева е 250 леваЗа аларма - и на мен ми каза нещо, че не бил сигурен дали имат звук. Но гледах по сайтовете, че си има всичко, така че ще поръчвам фабричната.Не съм питал и за допълнителните глезотийки като стелки и т.н. от lineaccessory какви са цените
        Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

И аз там ходя. И ми бяха казали, че са спряли тази линия...Но явно не са, или аз бъркам нещо. Може Динамик да са спрели. Може ли някакъв линк с инфо за тази аларма. Искам и аз такава да си взема след като си има всичко...За резервната си прав - на теб няма да ти трябва.Относно стелките - 160 кинта е парчето. Но си ги продават местните дилъри, така че тях си ги вземи като ти дойде колата.

Коментар

Стелки не си купувайте от АутоИталия - в Гърция правят прекрасни стелки и струват 70лв. Имат метална плочка FIAT, бродерия с модела, гумена част за краката на водача, цветни кантове по края и т.н., и т.н., но най-важното е, че прилепват много, много плътно за мокета на пода и нарочно да искате дори не можете да ги хлъзнете, т.е. стоят си на мястото!Аз съм с такива и съм адски доволен!

Коментар

lyubohar написа:
              Може ли някакъв линк с инфо за тази аларма.
              Алармата на моето Браво по фактура е Gemini Fleet на стойност 290 лв. В същото време имам инструкция за експлоатация за Logic Can - http://www.logic.eu/en/pl/our-offer/...ems/logic.html. Слагана е от Ауто Италия и нямам идея коя от двете всъщност е в колата ми.
              Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
              Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
              Ex: Marea 2.4 JTD 2000
              Ex: Brava 1.6 1997
              Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Предполагам Logic е тази , която и Фиатската, а Gemini е на АИ

Коментар

Точно така, Gemini слагат тук, сега си спомних. Остава само да разберем защо не ни дават да си сложим фабричната, при все, че е даже по-скъпа...

Коментар

нито Динамик е спрян, нито ЕмоушънАИ за пореден път ме учудват с абсолютно аматьорските си изпълненияза алармата имам съмнения че имат игра тук с някоя фирма, която слага алармите...или самите те си ги слагат и печелят повечеиначе оригиналната я намерих по оригинален номерпродава се и отделно, като аксесоардаже и да се монтира след покупката без проблем се управлява от оригиналния ключhttp://www.fiatshop.com/shop/catalog...801010351.html

Коментар

Като казвам, че е спрян, имам предвид от АИ. Не от ФИАТ. Поне така ми казаха на мен, но не ме вълнува особено, понеже не искам Emotion...

Коментар

lyubohar написа:
                        Като казвам, че е спрян, имам предвид от АИ. Не от ФИАТ. Поне така ми казаха на мен, но не ме вълнува особено, понеже не искам Emotion...
                        и аз визирах АИ :D

Коментар

В Евросъюза не слагат аларми с шоков датчик, за да не тормози хората! Не е задължително да има звуков сигнал като вкл. и изкл. алармата!И мойта е Гемини от АИ!
                          F31 BMW 320d

Коментар

Алармите със звукова сигнализация при активиране/деактивиране (симфония при отключване или заключване) са забранени в ЕС!!!Моята аларма е от монтираните тук и нито пищи, нито бибитка, нито нищо, само светват мигачите и се чува "щрак" от централното А иначе, не бива да се очудвате от това, че искат алармата да е от тук - печелят някой лев и от това

Коментар

алармата е с различни функции, в зависимост от пазара за който е предназначена колатанаистина може би няма шоков датчик, но това не би трябвало да е проблем при застрахователите

Коментар

Последно какво ще препоръчате - фиатската за 500 лева или тукашната за 290?

Коментар

Working...
                                X