Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да де,но по случайност инжинерите на фиат са по умни от нашите дилърии са предвидили сервизният интервал да може да се задава

Коментар

ОК, не знаех, убий ме

Коментар

това предупреждение , чрез индикация на таблото не е за насто е за хора, за които колата е просто предмет и не и обръщат особено вниманиеа италианската кола е нещо повече :D
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Наближава време за летните гуми и мислих да си купя оригинални лети джанти,но като видях цените на аксесоарите за Браво изпаднах в ужас . .Мислех,че съм на голяма далавера с Примото,но уви.Сега,ако искам да си взема джанти,педали,вътрешни прагове и заден спойлер трябва да приготвя 3000лв. .Ще трябва да купя и нови летни гуми,защото тези с които взех колата са 16-ки,а хубавите лети джанти са 17-ки .Май ще купувам неоригинални джанти/поне има голям избор/.Давайте съвети и препоръки :D .

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
          Brava1.4SX

Коментар

на твое място не бих взел неоригиналнине стоят добре на колатаиначе на мен най-много ми харесват 17-ките - едноцветните, не тези които слагат на спорттърси човек пътуващ до Италия, да ти домъкне
            Прикачени файлове

Коментар

Sev написа:
              на твое място не бих взел неоригиналнине стоят добре на колатаиначе на мен най-много ми харесват 17-ките - едноцветните, не тези които слагат на спорттърси човек пътуващ до Италия, да ти домъкне
              Този модел от снимката не се предлага

Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
              Brava1.4SX

Коментар

Намирането на джанти за Бравото е pain in the ass ако си придирчив към дизайна (което е нормално) Приготви се за голямо обикаляне, стандартът 4х98 е доста рядък...

Коментар

предлагат се като допълнително оборудване при закупуване на колата, а не като аксесоарзатова ти предложих да ги търсиш в Италия :D

Коментар

lyubohar написа:
                    Намирането на джанти за Бравото е pain in the ass ако си придирчив към дизайна (което е нормално) Приготви се за голямо обикаляне, стандартът 4х98 е доста рядък...
                    Новите фиат’и не са ли 4x100 ?
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Разбрах, че маховика на Стило и на Нуово Браво е еднакъв.Освен като продавам Стилото да си сваля маховика Някой от вас с JTD направил ли е вече 100к ?п.с. и на мен ми се върти в главата 4х100
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Де да беше, 4х98 е. Аз вече минах през това упражнение и понеже не си харесах джанти (обикновено по магазините има само 1-2 модела, които стават) и сега съм със стоманени За другата зима пак ще търся някакви черни, ако не намеря - обикновени на старо и прахово боядисване...Горните, които Сев постна, и на мен са ми любими. Ако бях взел черно Браво, щях да искам да съм с тях. Е, най-красиви са оригиналните 18-ки, ама не са за нашите пътища...

Коментар

emzo написа:
                          Разбрах, че маховика на Стило и на Нуово Браво е еднакъв.Освен като продавам Стилото да си сваля маховика Някой от вас с JTD направил ли е вече 100к ?п.с. и на мен ми се върти в главата 4х100
                          след Стилото, Браво ли ще взимаш иначе има едно Браво на 160 000 км, купено от АИколата е без проблеми, само регулярни посещения в сервизаедиствено са му претапицирали волана
                          lyubohar написа:
                          Горните, които Сев постна, и на мен са ми любими. Ако бях взел черно Браво, щях да искам да съм с тях.
                          аз ти казах навремето да поръчаш Емоушън 150 + пакет спорт с тези 17-ки, ама ти не искаше :D

Коментар

Аз предполагам, че най-вероятно джантите са същите като на новата Делта.Защо не погледнете моделите на Делтата - за мен има една невероятна джанта, точно стил Ланча, махнете ги тези фиатовски изпълнения
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Sev написа:
                              аз ти казах навремето да поръчаш Емоушън 150 + пакет спорт с тези 17-ки, ама ти не искаше :D
                              Без окачването, салона, музиката и какво ли още не. Не, мерси
                              BO написа:
                              Аз предполагам, че най-вероятно джантите са същите като на новата Делта.Защо не погледнете моделите на Делтата - за мен има една невероятна джанта, точно стил Ланча, махнете ги тези фиатовски изпълнения
                              Сам го каза, стил "Ланча". И със сигурност ще личи...Като един колега от британския форум, който искаше да си сложи на Бравото джанти от Алфа с кръглите дупки...

Коментар

FYI списък със застрахователните компании, с които сервиза на АИ работи (с възлагателно писмо):ЕвроИнсУинкаАрмеецБулстрадАлианц

Коментар

Working...
                                X