да де,но по случайност инжинерите на фиат са по умни от нашите дилърии са предвидили сервизният интервал да може да се задава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Наближава време за летните гуми и мислих да си купя оригинални лети джанти,но като видях цените на аксесоарите за Браво изпаднах в ужас . .Мислех,че съм на голяма далавера с Примото,но уви.Сега,ако искам да си взема джанти,педали,вътрешни прагове и заден спойлер трябва да приготвя 3000лв. .Ще трябва да купя и нови летни гуми,защото тези с които взех колата са 16-ки,а хубавите лети джанти са 17-ки .Май ще купувам неоригинални джанти/поне има голям избор/.Давайте съвети и препоръки :D .
Bravo 1.4T-jet 120 Primo red106
Brava1.4SX
Коментар
-
lyubohar написа:Намирането на джанти за Бравото е pain in the ass ако си придирчив към дизайна (което е нормално) Приготви се за голямо обикаляне, стандартът 4х98 е доста рядък...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Де да беше, 4х98 е. Аз вече минах през това упражнение и понеже не си харесах джанти (обикновено по магазините има само 1-2 модела, които стават) и сега съм със стоманени За другата зима пак ще търся някакви черни, ако не намеря - обикновени на старо и прахово боядисване...Горните, които Сев постна, и на мен са ми любими. Ако бях взел черно Браво, щях да искам да съм с тях. Е, най-красиви са оригиналните 18-ки, ама не са за нашите пътища...
Коментар
-
emzo написа:Разбрах, че маховика на Стило и на Нуово Браво е еднакъв.Освен като продавам Стилото да си сваля маховика Някой от вас с JTD направил ли е вече 100к ?п.с. и на мен ми се върти в главата 4х100lyubohar написа:Горните, които Сев постна, и на мен са ми любими. Ако бях взел черно Браво, щях да искам да съм с тях.
Коментар
-
Аз предполагам, че най-вероятно джантите са същите като на новата Делта.Защо не погледнете моделите на Делтата - за мен има една невероятна джанта, точно стил Ланча, махнете ги тези фиатовски изпълненияA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Sev написа:аз ти казах навремето да поръчаш Емоушън 150 + пакет спорт с тези 17-ки, ама ти не искаше :DBO написа:Аз предполагам, че най-вероятно джантите са същите като на новата Делта.Защо не погледнете моделите на Делтата - за мен има една невероятна джанта, точно стил Ланча, махнете ги тези фиатовски изпълнения
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар