току що ми звънна шефа на следпродажбеното обслужване на Ауто Италиямного приятен човеквъв вторник ще съм при него да си поговоримизрази готовност да дойде на следваща ни среща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мой близък приятел с FIAT Ulysse (който не признава, че кара ФИАТ, а е фен на Citroen ) е бил поканен в АИ по същия начин след лошо обслужване. Каза, че в деня на срещата онзи заминал на "спешна командировка" и го нямало няколко седмици - горе-долу липсвал точно докато на моя човек му омръзнало да се занимава Дано не стане така и при теб...
Коментар
-
lyubohar написа:Впечатления след 10,000 км, част 3 (и последна ... )Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
lyubohar написа:Мой близък приятел с FIAT Ulysse (който не признава, че кара ФИАТ, а е фен на Citroen ) е бил поканен в АИ по същия начин след лошо обслужване. Каза, че в деня на срещата онзи заминал на "спешна командировка" и го нямало няколко седмици - горе-долу липсвал точно докато на моя човек му омръзнало да се занимава Дано не стане така и при теб...
Коментар
-
- има лека разлика в цвета на боята между броните и останалата част на купето; това го има при всички цветове, а и при други коли, при това доста по-скъпи; да живее глобализацията Smile
Коментар
-
Глупости, ще ми боядисат и двете брони, при това абсолютно идеално, за да скрият драскотини при пренасянето Все едно ще им е по-евтино отколкото да се пренесе колата БЕЗ да се издраска. То пък и много трудно да се подсигури колата при транспорт. Моята например беше цялата в разни дебели гуми, трябва доста да се стараеш, за да я издраскаш при пренасянето.Освен това моята кола я видях около 2-3 часа след като е забелязана от Sev на камиона, идващ към АИ. Ще трябва да са били много бързи тия бояджии. Причината очевидно е в това, че броните се правят на друго мяст (завод/цех) от останалата част на колата. Или пък заради различния материал, боята има леко различен оттенък. Както казах виждал съм и по-скъпи коли с този проблем. А и Sev и venioid потвърдиха същото. Как пък на всички са ни издрали и пребоядисали броните
Коментар
-
всеки е свободен да вярва във каквото си искабрал съм личен опит с АИвиждал съм го и в Еуратекhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E5%F0%E2%E8%E7
Коментар
-
hf hpe написа:всеки е свободен да вярва във каквото си иска
Коментар
-
В моя случай не беше така. Имам добър приятел, работил дълги години в Аксон (вносител на Опел) като бояджия, колата мина на оглед през него и беше категоричен, че колата не е боядисвана след като е излезла от завода. Според него такава разлика е нормална и е характерна за всички марки. Минах за мнение през него и след като излезе от сервиза на АутоИталия за смяна на калник и боядисване на предна броня - боядисването беше на ниво, но разликата в цвета стана с една идея по-забележима, имало начин това да се компенсира, но било тънка работа и никой не си давал зор да го прави. Боядисвал съм 3 коли при него и съм виждал резултатите, лошото е че вече работи като преподавател в Глазурит и обикаля Европа да изнася уроци как се боядисва, иначе единственото ми влизане в сервиза на АутоИталия нямаше да е факт...Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Колеги извиняваите че пиша в темата ви за Браво.Аз съм собственик на Линеа на която днес изтича гаранцията от 24 месеца.Мъката ми е че от 1 месец чакам боди компютар от АИ по гаранция,заради него нямам десни габаритни светлини и обортите на празен ход се менят непрекъснато когато се вкл. някои ел. консуматор.Този сервиз има на склад само масла и филтри.За тампоните на Макферстоните чакането беше същото.Проблеми със скърцане на таблото нямам а така също с влага във фарове и стопове.Единствения вреден шум е при рязко спиране от шофьорската седалка(прищракване)но аз съм около 100 кг. и на това го отдавам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар