Не ми дават да гледам, обаче слагат подпис под точковата система на прегледа и ако после изникне нещо си слагат главата в торбата с този подпис Не, нямам ХилХолдър и нямам автомтик.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Като че ли цвят 284 най ме кефи:http://www.fiat.bg/content_files/fil..._Bravo2008.pdfF31 BMW 320d
Коментар
-
Хм, не мисля...Гледах го на живо онзи ден и цветът сам по себе си наистина е много красив. Обаче не ми се връзва с колелата. Джантите имат черно, а черно и синьо не са от най-вървежните комбинации. Освен това спирачните апарати са си винаги в червено, а не в синьо. И става малко шаренко...Иначе цветът наистина е хубав. При мен засега "червено маранело" води, да видим Жалко, че нямаше много коли на разположение да разгледам повече цветове
Коментар
-
Черното е хубаво, спор няма. Доста го мислех и него, точно с тъмни стъкла. Но се отказах, понеже черното не се забелязва много-много. Освен това черната решетка отпред се слива с цвета на колата и малко се разваля мазерати-ефекта на предницата А пък и нещо ме е захапал тоя стъклен покрив, а на черно не стои толкова добре.
Коментар
-
тъй като си харесал 150 кончета бензин, защо не се замислиш за Emotion, който е 2000 лева надолу?добавяш пакет Спорт+17 джанти (по-красиви са според мен от тези които слагат на Спорт, освен това са сребристи и може да избереш всякакъв цвят)джантите + пакет Спорт = 1500 леваили направо се мятай на 18-ките (на цената на 17-ките са - 1100)с тях колата вече изглежда перфектноразликата със Спорт ще е само в това, че апаратите няма да червени и колата ще е с около сантиметър по-високасъщо салонът е малко различен - не е двуцветени малки разлики в оборудването, като според мен на Emotion е по-добротодаже до разликата от 2000 лева може да добавиш Hi-Fi уредбата ако има някакво значение за теб...
Коментар
-
Kuku написа:Колега, за какво ти е тоя стъклен покрив? Една основателна причина няма, а струва егати цифрата
Коментар
-
Здравейте, и аз май ще купувам Браво съвсем скоро, та викам да споделя разни мнения и въпросиlyubohar, стъкления покрив наистина е красив, но 2200 лева - май са се поизхвърлили малко Иначе и на мен Emotion ми се струва по-добър избор, но аз така или иначе не искам спойлери и т.н. неща, защото не ми харесват. Хромът обаче е задължителен за тази кола - прави я много по-красива. Иначе за другите екстри съм на вашето мнение май - круиз контрол, заден парктроник (стъклата са малки и видимостта е лоша) и т.н. Ако взимате Спорт обаче Мазерати синьо според мен е най-хубавия цвят! Жалко, че не се предлага на другите оборудвания.Иначе, аз също много се колебая фабричната аларма или тази на АИ? 200 лева е разликата. Колебая се и за резервната гума. Emotion върви с "резеревна гума с умален размер", това дали е достатъчно? Странното е, че в ценовата листа има "резервна гума с тас R16" за 117 лева и "резервна гума с тас R16 с ограничение на скоростта 80 км/ч" за 176 лева? Защо тази с ограничението на скоростта е по-скъпа? И ако ще има ограничение, то май тази с умален размер върши същата работа. Моля за съвет, ако някой има опитFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Хромът при Dynamic (Emotion вече няма, доколкото ми обясни дилърът) е лайстни + дръжки. Лично на мен хромирани дръжки не ми харесват, но това си е до вкус. Малко евтино ми седи. За версия Спорт хром кит е само лайстни и ще се пише задълже. Лично аз се колебая за задния парктроник. В момента карам седан (тоест максимално зле откъм видимост) и го паркирам с точност до няколко сантиметра. За мен това си е излишна глезотия, но още не съм решил...Мазерати синьото е хубаво, но при Спорт върви с червени спирачни апарати и не ми харесва. Маранело червено е цветът засега...Относно алармата - обсъдих въпроса с моя дилър и се оказа, че няма много място за избор. Аз исках фабричната, но се оказа, че била без звук, което не се признава от застрахователите. Така че щеш-не щеш, отиваш на тази от 290 лева, която я монтират тук.Относно резервната гума - 16" (неумалена) си е 117 лева - питал съм - така че мятай се на нея @Sev: така си е Ще се похваля задължително
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар