Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нещо ме хвана нерва със спринцовка и шлаух изсмуках около 500 милилитра маслосега е на около 3/4т.е. първоначалното впечатление за 300-400 милилитра масло в повече е било правилнопоредната лоша проява на сервизната мрежа на официалния вносителдва пъти съм имал среща с тях - и двата пъти си оставиха ръцете
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      Единствения проблем засега е някакъв странен шум от вентилатора на парното.
      Както Любо каза - тази кола има свойството да се оправя сама :D вентилатора вече работи нормално

Коментар

Днес говорих с моя дилър:- опцията за удължаване на гаранцията е само за нови автомобили (до 6 месеца);- до 10.01 картите за отсъпка в Лукойл (5 ст./литър), Евроинс (застраховки - 10% отстъпка) и разни други неща (Sev беше постнал някъде пълните условия) са на цена 125 лв. за 3 години, което ми се струва доста изгодно.

Коментар

то в такъв случай щом няма начин за удължаване, тази карта няма да върши много работаосвен ако не решиш да си обслужваш колата там и след гаранцията

Коментар

Е как да няма смисъл, то само от застраховката първата година се избиват тия 125 лева, без да включваме бензина и всичко друго...10% отстъпка от застраховката са около 150 лева. Отделно имам още едни 10%, но те нямат значение в случая.

Коментар

както говорихме - за каското ще ти уредя по-добра отстъпка :D

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=Puh24FEh74M

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Даже не можах да го догледам!...
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

lyubohar написа:
                    Ти как я караш тая кола? Да не говориш за ASR лампичката? Щото аз ESP лампа не съм виждал откак имам колата
                    май същата, тя май се води ESP защото свети при всички ситуации свързани с ESP-то , не само за ASR
                    Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Относно това, че Любо е чакал 3 месеца, държа да отбележа , че нашата дойде много бързо, макар че също се правеше в завода специално - някъде две-три седмици, а ни бяха казали месец, че и повече
                      Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

Така е, по-принцип са много бързи. Моето беше лошо стечение на обстоятелствата.Това ми напомня, че трябва да пусна и втората част на романа с впечатленията

Коментар

lyubohar написа:
                          Това ми напомня, че трябва да пусна и втората част на романа с впечатленията
                          Тръпнем в очакване.

Коментар

не може да изоставаме от модата :D http://bg-bg.facebook.com/pages/Nuov...o/173003808782

Коментар

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/...tnica/Няма общо с колите, но реших да го споделя с вас. Много забавно написано, макар че като потребител на онлайн магазини извън БГ мога да ви кажа, че там никак не е забавно

Коментар

Sev написа:
                                нещо ме хвана нерва със спринцовка и шлаух изсмуках около 500 милилитра маслосега е на около 3/4т.е. първоначалното впечатление за 300-400 милилитра масло в повече е било правилнопоредната лоша проява на сервизната мрежа на официалния вносителдва пъти съм имал среща с тях - и двата пъти си оставиха ръцете
                                Добре си направил, също бих се изнервил.А някой знае ли колко масло събира нашия мотор 1.9 - 120кс/8V... дето го тургат на ОПЕЛИ,СУЗУКИТА,СААБИ,НОВОТО БРАВО и вся.... Че онези от МИРКАТ все ми изписват 3л, даже последния път се сдърпахме и аз купих още литър, но не се наложи да долея... в нормата е.Или може би го източват с машинка и остава около литър в картера.По мои данни, трябва да е 4.5л.Прав ли съм или бъркам ?
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X