другари, доволни ли сте от поведението на колите на сняг?според мен колата е доста стабилна, може би заради стегнатото окачване, широките гуми и ABS с EBDверсиите с ESP и TC (Emotion и Sport) сигурно са още по-лесни за каране в такива условия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И аз петък направих първото си истинско зимно шофиране с новото Браво. В София още не беше почистено, но нямах никакви проблеми. Извън града по не особено добре обработен път също се държа много добре. И от гумите съм много доволен- Good Year UltraGrip 7+.Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic
Коментар
-
Sev написа:при всички вносители са такива условиятамаксимално 15 000, при някои дизелите ги викат на 10 00030 000 и 2 години са много и според меннови масла, нови технологии, но примерно 50% ако са ти градско...имаш толкова студени стартове че не ми се мислипри гаранция 2 години и тези 15 000 на година не мисля че е проблем за тебходиш един път в АутоИталия и това еслед това си правиш каквото си искашаз примерно сега на първата година сменям нещата при тях и приключвамеFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
lyubohar написа:Boyo, нас даже ни викнаха за първа смяна на 10,000 Предполагам и теб така, но както Сев каза, с добро планиране и малко късмет може да се мине само с едно посещение при дилъра - на първата година. Иначе се радваме да чуем още едно положително мнение за колата. И аз мисля да пусна моите впечатления на 10,000 км., тоест след 2-3 седмици Иначе се учудвам, че управлението толкова ти е харесало. В повечето статии/тестове го критикуват, че не е достатъчно директно за спортната версия (и изобщо), и честно казано съм съгласен. Иначе е леко - факт.Може би аз пропускам нещо, но защо смяташ, че твърдото окачване е плюс за БГ? Според мен твърдото окачване не е за нашите пътища, защото:- разбива ти колата- разбива ти бъбреците - разтропват ти се пластмасите по купето поради факта, че неравностите не се обират от окачването, и вибрациите "друсат" всичко в колата.Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Sev написа:другари, доволни ли сте от поведението на колите на сняг?според мен колата е доста стабилна, може би заради стегнатото окачване, широките гуми и ABS с EBDверсиите с ESP и TC (Emotion и Sport) сигурно са още по-лесни за каране в такива условияFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар