Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има такъв, ще го измислим

Коментар

като си наумя нещо и не мирясвам докато не го направя максимално бързо :D настроих фаровете и в другата посокаразстоянието между самите фарове беше о.к.но сочеха много надясно
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Как ги центрира? Да не би нарочно да е било така?

Коментар

според мен тези фарове, в завода където ги произвеждат се настройват по определен начини до тамкато се качат на колата никой не ги пипазаставам срещу стена, на около 5 метракато търся място където от шофьорската страна също да има стена, може и от пасажерската да е...без значениеспирам на около метър от неякато преди това със 100 маневри съм нагласил колата успоредно на стената до меннастройването на височина е яснозатова казвам за "ляво-дясно"меря разстоянието от стената (тази която е успоредна на колата по дължина) до лупата - на схемата "Х"същото това разстояние трябва да се получи на стената срещу тебпримерно от стената до фара е 100 см, на стената също трябва да е 100...гледаш мястото от което светтлината от ниския сноп, започва да се качва нагореправиш първо левия фар, ако стената ти е от лявокато направиш първия фар, мериш разстоянието между фаровете (130 см е - на схемата "Y") и гледаш същото да се получи на стената отсреща
          Прикачени файлове

Коментар

Sev написа:
            ...гледаш мястото от което светтлината от ниския сноп, започва да се качва нагоре
            Това ли се приема за центъра на фара? ОК, изглежда ясно, ще го пробвам довечера в паркинга Мерси, Сев.

Коментар

да, точно

Коментар

HTC пускат модел с име...Bravo :D

Коментар

Аз направих една година и 15 хиляди километра с Бравото и съм много доволен, с едно ОГРОМНО изключение.Първо хубавото - колата е страхотно удоволствие за каране във всякакви условия. Нямам никакви оплаквания до сега , нищо не се е разваляло. Стилото преди беше по-широчко отвътре, особено на задната седалка, но това не ми пречи сега - тамън си се возя повечко сам или само с жената Колата има всякакви екстри и често хора, които карат големи и далеч по-скъпи коли остават доста учудени като ги возя, че имам същите неща дето и те. Окачването е по-твърдо от на Стилото, което всъщност се оказва предимство в БГ. Двигателят е най-хубавото нещо в колата - италианците по принцип правят много пъргави двигатели, но този е великолепен. Другото нещо, което трябва да се отличи е воланът - адски чувствителен е, реагира мигновено, а на всичкото отгоре се върти без каквито и да е усилия. Карал съм най-различни коли от този клас, че и по-големи и скъпи - това е най-добрият steering, който съм виждал.Сега голямото разочорование. Като си купувах колата бях чел, че при новото Браво обслужването е вече на 30 хиляди километра или 2 години. Супер, защото това намалява разходите за експлоатация и най-вече досадните разходки до сервиза. Да, ама не! Ауто италия са видяли добра възможност да изкарат някой лев отгоре и за да ти признаят гаранцията искат на 15 хиляди километра да правиш обслужването!!!! Иначе не ти признавали гаранцията. Пътищата тук били лоши и било прашно... ОК, ама това може да важи за некой филтър, защо да важи за маслото, накладките и т.н. То е ясно, че като изтече гаранцията си минавам на 30к обслужване, но сега трябва да им дам няколкостотин лева ей така за нищо... Да не говорим за няколко други случая когато от Ауто Италия ме вбесиха.Та така, прекрасна кола, но ужасен дилър/сервиз, което честно казано ще ме накара да се замисля дали следващия път пак да си купя нова кола от тях... Сега има нов собственик от няколко месеца, ще видим дали ще има промяна, защото при предната смяна на собственика не се промени нищо в отношението им към клиентите.
                  Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion

Коментар

при всички вносители са такива условиятамаксимално 15 000, при някои дизелите ги викат на 10 00030 000 и 2 години са много и според меннови масла, нови технологии, но примерно 50% ако са ти градско...имаш толкова студени стартове че не ми се мислипри гаранция 2 години и тези 15 000 на година не мисля че е проблем за тебходиш един път в АутоИталия и това еслед това си правиш каквото си искашаз примерно сега на първата година сменям нещата при тях и приключваме

Коментар

Boyo, нас даже ни викнаха за първа смяна на 10,000 Предполагам и теб така, но както Сев каза, с добро планиране и малко късмет може да се мине само с едно посещение при дилъра - на първата година. Иначе се радваме да чуем още едно положително мнение за колата. И аз мисля да пусна моите впечатления на 10,000 км., тоест след 2-3 седмици Иначе се учудвам, че управлението толкова ти е харесало. В повечето статии/тестове го критикуват, че не е достатъчно директно за спортната версия (и изобщо), и честно казано съм съгласен. Иначе е леко - факт.Може би аз пропускам нещо, но защо смяташ, че твърдото окачване е плюс за БГ? Според мен твърдото окачване не е за нашите пътища, защото:- разбива ти колата- разбива ти бъбреците - разтропват ти се пластмасите по купето поради факта, че неравностите не се обират от окачването, и вибрациите "друсат" всичко в колата.

Коментар

Една лоша новина - вчера видях на един автовоз две бели Бравота с бял таван Само тях и една 159ка фокусирах , та не видях дали имаше още :PПродължавайте в същия дух със споделянето на лични впечатления за колата :D
                        Sev написа:
                        с бял не се брои пазарили са ги за служебни, евала на такива шефове ние имаме фабии
                        Най-вероятно са служебни , защото май и бяло Гранде имаше А за шефа може да е 159ката
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

с бял не се брои пазарили са ги за служебни, евала на такива шефове ние имаме фабии

Коментар

Така си е, и различни от Спорт не се броят

Коментар

Sev написа:
                              Края на януари (дано всичко да върви по планове) ще поръчаме и за нашата фирма 2 Бравота или Пунтота, познайте кой ще има главна заслуга
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

аз мога да позная после кой ще трепят като се трошат през ден :D майтапа настрана, натискай за Браво

Коментар

Working...
                                X