Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

10 коли трудно ще се събератте софийските форумски общо са толкова :D може да се пусне тема в общия раздел...но според мен ще е по-добре това да се направи като решите да ремапватеза Любо и Венци - говорих с човека за който ви говорихказа 550 лева за дизел и 600 за бензин, като препоръча да не се прави по време на гаранцията
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да, общият раздел е следващата стъпка, засега само сондирам дали има желаещи сред "нашите" По принцип си прав, че е най-добре да се направи точно преди ремапа, само че за мен това ще е след поне още година-година и половина, а ми се иска сега да я иазмеря и да видя какво ще покаже. Не пречи тогава пак, особено ако се съберем повече и си уредим отстъпка.Относно ремапа - мерси за инфото, полезно е при всички случаи. Иначе аз ако реша да го правя, почти сигурно първо ще пробвам tuning box-а на TMC. Най-малкото пробата е безплатна, имаш 1 месец да решиш, ако не те кефи го връщаш и си взимаш парите. Никой от британския форум не го е връщал де Така че за 30 коня отгоре без пипане по софтуера си заслужава. Истински ремап може и 35 да даде, но аз и без това не искам моторът и турбото да работят на границите на възможностите си.

Коментар

Аз не съм от "вашите", но бих се присъединил, ако се наеме стенда. Може би ще има желаещи, да речем ремапнатите, защото ако колата е сток - не виждам смисъл да се тества. Дали ще извади 103, или 102 коня, или 86 - няма значение, само ще ми е гадно че е малко. Но като е ремапната - ми е интересно колко максимално ще успее да извади.

Коментар

Ууу, сектанти! Мисля, че няма да е толкова сложно да се съберат 10 мераклии, ако се включат и други модели - стига да се уговори ден достатъчно време напред, та всеки да си направи сметката.Добавено: Виждам, че междувременно и Оги е писал в същия дух.
          ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ogi28b написа:
            Аз не съм от "вашите", но бих се присъединил, ако се наеме стенда. Може би ще има желаещи, да речем ремапнатите, защото ако колата е сток - не виждам смисъл да се тества. Дали ще извади 103, или 102 коня, или 86 - няма значение, само ще ми е гадно че е малко. Но като е ремапната - ми е интересно колко максимално ще успее да извади.
            Ами при новото Браво не стоят точно така нещата - редовно и Tjet150 и Mjet150 минават 160 коня (сток). Дизели има по 165. И ако моята е от тези "добри бройки", определено бих искал да знам Иначе всички са добре дошли, няма наши-ваши

Коментар

Днес взех Osram Nightbreakers, с които да сменя свещичките на моето Браво. Четох доста позитивни мнения за тези крушки, че били най-добрите (ако не броим ксенони). Малко издържали и са бая скъпи, но ако светят толкова добре, колкото ги описват, това няма да има такова значение. Довечера ще ги тествам и ще споделя мнения. Може и снимки да постна

Коментар

Колко време ще изкарат е на късмет.Наистина много светят.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

lyubohar написа:
                  Днес взех Osram Nightbreakers, с които да сменя свещичките на моето Браво. Четох доста позитивни мнения за тези крушки, че били най-добрите (ако не броим ксенони). Малко издържали и са бая скъпи, но ако светят толкова добре, колкото ги описват, това няма да има такова значение. Довечера ще ги тествам и ще споделя мнения. Може и снимки да постна
                  При мене на Бравата изкараха точно 3 месеца, язък че са токова скъпи.И то не през зимата като светят непрекъснато - а през лятото. Внимавай че са мо=ного чуствителни на сътресение като ги монтираш - едно чуване и жичката се къса - явно сплавта й е някаква по-различна.Като ме предадоха реших че няма смисъл да давам пак 30лв за 2 крушки, ами за 100лв си взех китайски ксенон - вече над 2 години свети безотказно.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не са чак толкова чупливи: едната опаковка беше разлепена и крушката се изсипа на касата Нямаха друга в наличност и под обещание да им я върна ако не светне я взех. Ами светна си 3 месеца наистина е малко, дано изкарат поне половин година. Иначе ксенонът ясно, че е най-добре...

Коментар

Сложих ОсраН-ките. Не знам някой от колегите с новото Браво дали е сменял лява крушка, но е...хм, да кажем предизвикателство. Точно пред дупката за смяна са сложили резервоара за вода за чистачки. Все пак са предвидили гърлото на резервоара да се откачи, но въпреки това видимостта е 0 и откачанет и особено закачането на новата крушка си е на магия Крушките светят видимо по-силно, но ефектът върху пътя не е особено осезаем. Май просто фаровете на Бравото са преди всичко ниски, а не толкова слаби. Пред колата се виждат и едни черти, които не ми харесват особено. Иначе светлината е по-бяла, което определено ми харесва. Като цяло не са лоши крушките, но в никакъв случай не светят кой знае колко по-добре от оригиналните. Да речем 20-25% макс. Ако изгорят скоро едва ли ще взема нови такива, следващите ще са ксенон

Коментар

левия фар е гаден, ама сравнен с други коли е приказка :D дай да слагаме ксенон , настройваме ги пустите фарове и да се приключи

Коментар

Ти втори ли ще слагаш

Коментар

за теб говорех :D ...аз установих и другоосвен че са ниски, фаровете не са добре регулирани и в другата посока (ляво-дясно)

Коментар

Разбрах аз, правя се на ударен Иначе за кривите фарове странично - това и аз го забелязах; и на моите им личи, само не знам как да го фиксна, явно ще бъде "на око"

Коментар

на мен ми е ясно как ще станесамо трябва да се намери подходящо място - сравнително празен и ненатоварен подземен паркинг

Коментар

Working...
                                X