Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1,6 Турбо в "Opel" не е ли от "BMW" и по-конкретно от "Mini Cooper S"

Коментар

Не знам защо толкова ги гледате тези секудни дали +- 1, 2 секунди според мен няма никакво значение. Няма да се дърпате на всеки светофар 0-100...

Коментар

Ами няма никакво значение за теб. За мен, например, има Не самите числа, а усещането, което се крие зад тях. Когато говорим за 8 секунди например, разлика от 2 секунди е огромна - това са точно 25% - и оттам усещането като натиснеш педала на газта е съвсем друго.

Коментар

vital написа:
          Не знам защо толкова ги гледате тези секудни дали +- 1, 2 секунди според мен няма никакво значение. Няма да се дърпате на всеки светофар 0-100...
          за който купува такава кола има значениеза да паднеш с 1 сек примерно от 9 на 8 сек са нужни 30-40 коняза 2 да не говорим
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ок, за 2 може да се съглася, но точно за една секунда чаак такова значение, особено пък разни стотни...

Коментар

Витал, не прибързвай с изводите От 15 до 14 секунди е едно..... от 8 до 7 секунди - съвсем друго

Коментар

Коментар

Здравейте! Видях, че е имало среща на собствениците на Браво 2. Много ме е яд, че съм я изпуснал, но аз съм си виновен, щом не следя редовно форума. Вече 4 месеца карам ново Браво 1.4 T-jet 120 и съм много доволен. Преди карах старото 1.6 103к.с. Желая успех и безпроблемно шофиране на всички фенове на Фиат!
                  Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Е, то ще има и нови срещи, колега - следи редовно темите Само не ми харесва, че нещо много започнахме да се цепим по модели, ама....

Коментар

bravo_2626 написа:
                      Здравейте! Видях, че е имало среща на собствениците на Браво 2. Много ме е яд, че съм я изпуснал, но аз съм си виновен, щом не следя редовно форума. Вече 4 месеца карам ново Браво 1.4 T-jet 120 и съм много доволен. Преди карах старото 1.6 103к.с. Желая успех и безпроблемно шофиране на всички фенове на Фиат!
                      Прати ми телефона си на лично съобщение и ще бъдеш информиран своевременно при следващите срещи :D

Коментар

Kuku написа:
                        Е, то ще има и нови срещи, колега - следи редовно темите Само не ми харесва, че нещо много започнахме да се цепим по модели, ама....
                        не се цепимпосещаваме общата среща в неделяи тъй като идваме супер рядко, гледаме да се организираме цялата група

Коментар

Яз не говорех за вас

Коментар

излезе нова (4-та) версия на ръководствотоне знам какви са променитепредния път са публикували по-нисък разход на някои от моторите :D ако ви е интересно с колко - може да сравните с книжките дадени при купуване на колатаhttp://aftersales.fiat.com/elum/main...00&isExaminer=

Коментар

Сравних го с предния с помощта на една прогама - разликите са малки, повечето козметични. Основно има разни разяснения за DPF филтъра. Добавили са и упътване за затваряне на капачката на резервоара Има защо

Коментар

Колеги, искам да си направя дино-тест на колата в ПроСпийд: http://www.prospeed.bg/bg/dino Има ли други желаещи? Идеята е да се съберем 10-на коли и да им искаме отстъпка. Като гледам по другите форуми свалят до 60 лева. Другият вариант (по-добър, според мен) е да искаме отстъпка за почасово тестване и да наемем стенда за няколко часа (колкото ще ни трябват за всички коли, примерно по 3-4 ръна за по-точни резултати). Има ли мераклии?

Коментар

Working...
                                X