Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Загледах се в клипчето дадено по-горе.Струва ли ми се или шумоизолацията е можело по-добре да я направят ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

lyubohar написа:
      Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?
      Е поне и двете да бяха снимани през деня или по тъмно та да ги сравняваме.Така е малко некоректно
      Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
      Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

това клипче е пълен майтаппри режим СПОРТ окачването ставало по-твърдо поне да бяха питали АИ (тази кола е тяхна)...поредния смешно направен тест
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

_жоро_ написа:
          lyubohar написа:
          Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?
          Е поне и двете да бяха снимани през деня или по тъмно та да ги сравняваме.Така е малко некоректно
          Определено бих избрал бравото.Гоуфа с тоя дървен интериор ...
          Прикачени файлове
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

@Princo: това ми беше и на мен идеята, "дървен" е меко казано @Sev: мацката искаше да каже, че управлението става по-добро заради втвърдения волан, а не окачването...Объркала се е, или по-скоро са я объркали

Коментар

тя хубаво се обърка, ама го каза два пъти...и други глупости говори, ама...който не се замисли ще си помисли че са взаимствали от F430 :D

Коментар

Това за втърдяването на окачването и аз съм го чувал/чел някъде отдавна...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Princo написа:
                  Определено бих избрал бравото.Гоуфа с тоя дървен интериор ...
                  Образно казано и аз предпочитам спагети пред вурстове с кисело зеле Браво все още не съм карал,но Голф VI определено ми допадна.Лично на мен при Браво не ми допада малкия избор от двигатели които се предлагат.
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Sev написа:
                    за кола, чиято цена е паднала с 30-40% за няколко месеца е нормално да има проблеми...взимаш за 8, хората я карат още 20 000 км и искаш в момента 9евала :D
                    мисля, че изместваме тематааз моите за и против ги казахказах и защо това е моят изборно да отричаме другите автомобили заради нашите предпочитания е некоректно

Коментар

Аз плюсове не видях да си споменавал някъде Иначе какво по-логично да отричаш колите, които не харесваш; и към кого е некоректно, към УС на VW ли? Да не говорим, че ние общо взето само се гъбаркаме с Гоуфо. Ти си тоя, който отрича Бравото...

Коментар

аз не съм отричал другите колино да вадиш някакви минуси от сорта теч на масло...единствения минус е малкото място на задната седалкакоето мен не ме бърка и освен това всеки е ходил на тест...така че това не трябва да се коментира от хора вече купили колата...коструктивните грешки и избора на неправилни доставчици тепъпва ще излизат наяве

Коментар

lyubohar ще те помоля, ако имаш възможност и желание да направиш снимки на skydome-а

Коментар

Само ако положиш клетва (кръвна по възможност), че никога няма да си вземеш Браво със стъклен покрив Ще направя повече снимки уикенда, иначе мисля в галерията на колата има няколко...Ето тук един колега от британския форум също е постнал доста информация, мисля че в профила му има и снимки (изисква регистрация): http://www.fiatforum.com/bravo/162015-skydome-q.html

Коментар

гледай само да не вземеш бяла , че...Търново не е много далеч :D
                              Прикачени файлове

Коментар

в неделя се очертава интересна срещанякакъв модел Стило имали тия от ФИАТ :D някой свободен да отскочим ?

Коментар

Working...
                                X