Загледах се в клипчето дадено по-горе.Струва ли ми се или шумоизолацията е можело по-добре да я направят ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:lyubohar написа:Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Определено бих избрал бравото.Гоуфа с тоя дървен интериор ...Браво все още не съм карал,но Голф VI определено ми допадна.Лично на мен при Браво не ми допада малкия избор от двигатели които се предлагат.
Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Sev написа:за кола, чиято цена е паднала с 30-40% за няколко месеца е нормално да има проблеми...взимаш за 8, хората я карат още 20 000 км и искаш в момента 9евала :D
Коментар
-
аз не съм отричал другите колино да вадиш някакви минуси от сорта теч на масло...единствения минус е малкото място на задната седалкакоето мен не ме бърка и освен това всеки е ходил на тест...така че това не трябва да се коментира от хора вече купили колата...коструктивните грешки и избора на неправилни доставчици тепъпва ще излизат наяве
Коментар
-
Само ако положиш клетва (кръвна по възможност), че никога няма да си вземеш Браво със стъклен покривЩе направя повече снимки уикенда, иначе мисля в галерията на колата има няколко...Ето тук един колега от британския форум също е постнал доста информация, мисля че в профила му има и снимки (изисква регистрация): http://www.fiatforum.com/bravo/162015-skydome-q.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар