Загледах се в клипчето дадено по-горе.Струва ли ми се или шумоизолацията е можело по-добре да я направят ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:lyubohar написа:Е, Голфо е номер едно, в това мисля всички сме единодушни. Ето две любими снимки от едно сравнение...Как да не харесаш повече Голфо?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Определено бих избрал бравото.Гоуфа с тоя дървен интериор ...Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Sev написа:за кола, чиято цена е паднала с 30-40% за няколко месеца е нормално да има проблеми...взимаш за 8, хората я карат още 20 000 км и искаш в момента 9евала :D
Коментар
-
аз не съм отричал другите колино да вадиш някакви минуси от сорта теч на масло...единствения минус е малкото място на задната седалкакоето мен не ме бърка и освен това всеки е ходил на тест...така че това не трябва да се коментира от хора вече купили колата...коструктивните грешки и избора на неправилни доставчици тепъпва ще излизат наяве
Коментар
-
Само ако положиш клетва (кръвна по възможност), че никога няма да си вземеш Браво със стъклен покрив Ще направя повече снимки уикенда, иначе мисля в галерията на колата има няколко...Ето тук един колега от британския форум също е постнал доста информация, мисля че в профила му има и снимки (изисква регистрация): http://www.fiatforum.com/bravo/162015-skydome-q.html
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар