Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като цяло не са плюли безпричинно в тази статия, даже май не са забелязали някои неща Например малко грубоватата скоростна кутия и недостъчно директното управление. Освен това със своите 1350 кг. колата ми се струва малко тежичка за външните си габарити, но не съм сравнявал с конкурентите. За мястото отзад споменах.Иначе ясно, че ГолфО е номер едно, просто тук още не сме дорасли за него

Коментар

толкова са печкитетвоята е 1275, заради покрива още малкомоята е 1200 кила...иначе ако видим Голф - наистина е по-лек, с около 50 килограмаМеган е на килограмите на Бравотвоя любим Сиид :D е по-тежъксъщото важи и за Астра и 308и какво излезе, че Голф си е №1 :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Прав си, 1275. С покрива сигурно е 1300. Ще трябва да го карам с празен резервоар по-честичко, за да компенсирам Иначе Голф е първи по под разбиране, ние в най-добрия случай се борим за второ място

Коментар

Любо, не са плюли безпричинно - ГолфО е причината.... Сега сериозно.... колко пъти сте се интересували, на каква височина е прага на багажника, колко литра е багажника, какво се вижда през задното стъкло, как се държи колата при 180км/ч, колко тежи суха, мокра, със стъклен таван или с резервна гума, вместо пЕня..... и всички тези глупости сравнени с още десет модела Кой го интересуват тези неща да си купи "Dacia"

Коментар

Е разбери ги и тях, как да си правят сравненията ако не ги базират на измерими параметри...Все пак немци са, не очаквай от тях толкова въображение, че да наслагат и субективни критерии Но пък ако нацъкат критерии като "забавна за каране" или "страстен дизайн", Голфо наистина ще го закъса

Коментар

Добре де какво забавно има да караш автомобил който на 35 000км трака в купето. Двигателят е улят в масло като 20 годишна жигула?

Коментар

твоят е олятнашите не санали е с 5 годишна гаранция, какво казаха?

Коментар

hf hpe написа:
                  Добре де какво забавно има да караш автомобил който на 35 000км трака в купето. Двигателят е улят в масло като 20 годишна жигула?
                  Не, това за което говориш не влиза в категорията "забавно"...Това влиза в категорията "надеждно", където цар е Голфо (примерно). Ако за теб надеждността е на първо място, може би си сбъркал колата На моята например таблото и скърца още от 2-3 хиляди километра обаче хич не ми пука. Важното за мен е, че е страшен кеф за каране (ето това вече е забавно) и изглежда страхотно

Коментар

http://www.automedia.bg/video-test-drive/bravo-fiat.32

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

"Надеждност 7 - изглежда солиден като изработка, но нямаме представа колко дълго би се запазило това впечатление."като не знаят какво дърдорятако следят тази тема ще разберем заедно :D

Коментар

АААААААААААААААААА...............Сутринта оставих колата в "АутоИталия" за смяна по гаранция на пластмасата в таблото под челното стъкло и при смяната на пластмасата са ми счупили челното стъкло - БЕСЕН СЪМ!!!!!!!!!!! То бива, бива да си некадърен, ама тия са просто нереално некадърни "АутоИталия" ще ги зачеркна во веки!!!!!!!!!!

Коментар

малеееееепоне имат ли налично стъкло????

Коментар

Не знам, не го питах нищо приемчика, че съм на ръба..... В 16ч. ще ходя до сервиза "да видим, какво ще решим", както се изрази той. Ще звънна на човек в Кобра да видим

Коментар

никаква Кобрада доставят оригинално с куриер за тяхна сметка

Коментар

Трябва да чакам докато дойде и да карам със спукано стъкло - полицията....

Коментар

Working...
                                X