Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нас ни вълнува дали пасват на новото Браво, а не дали са същите като на Кромата преди фейслифта

Коментар

Yavor написа:
      Абе като гледам как се се заихрали по фарове и аз да попитам страничен въпрос - на Кромата преди и след фейслифта фаровете еднакви по размер ли са?Щото много ме кефят новите и ако са еднакви - направо ще е джакпот. Така или иначе за след нова година съм предвидил покупка на Крома, ако котка не ми мине път....
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Mea culpa.

Коментар

един тест на ADAC - 1,6 M-Jet Emotion въпреки че са германци :D
          Прикачени файлове
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Princo написа:
            Yavor написа:
            Абе като гледам как се се заихрали по фарове и аз да попитам страничен въпрос - на Кромата преди и след фейслифта фаровете еднакви по размер ли са?Щото много ме кефят новите и ако са еднакви - направо ще е джакпот. Така или иначе за след нова година съм предвидил покупка на Крома, ако котка не ми мине път....
            Като гледам май са различни.
            Не само фаровете, но калниците, бронята и капака, мамка му...А няма да ми стигнет финикииките за фейслифтова - тя си е още съвсем нов модел.Както и да е - да я докараме до там
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

За едно Браво поне няма ли да стигнат? Ако искаш ела на следващата среща, ще ти помогнем да вземеш решението

Коментар

Коментар

Абе аз за Браво съм си навит ама и за него няма да стигнат - ще гледам в 12-13 хиляди да се хвана - затова съм го оставил и за напролет - още малко да паднат цените на Кромите 2005-2006 - сега за около 7 000 евро се намира читава - сле д6 месеца ще може малко по-надолу от първите - а и аз парите ще приготвя дотогава. Лошото е че в плана ми влиза продажбата и на двете ми фиатки, което внася доста неопредленост в цялата ситуация.
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Sev написа:
                    С две думи на БГ ако може
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Sev написа:
                      С две думи на БГ ако може
                      + нисък разход+ висок въртящ момент+ много място на предните седалки+ добре подбрани предавки на скоростна кутия+ голяма сигурност- безчувствено управление (нервност при високи скорости)- слабо отопление - лоша видимост назад - висок праг на багажника - високи разходи за поддръжка моя коментар за минусите е следния:- за управлението при високи скорости - с над 130-140 не карам; при такава скорост колата не мърда; Митко (1,4 T-Jet 120 Dynamic) на срещата каза, че скорости близки до максималната и идват в повече; нормално, за състезатели има версия Спорт- слабо отопление - моята е бензинова и подгряването е много по-бързо (в теста е напревено супер тъпо упражнение ; колата стои в хладилна камера при -10 оС и на празен ход трябва да загрее купето до 22 оС)- лоша видимост назад - съгласен- висок праг на багажника - съгласен- високи разходи за поддръжка - в статията става въпрос за дизелова кола в Германия; там данъка за дизел е 2,5 пъти по-висок от този за бензин със същата мощност; застраховките също са по-високи

Коментар

Към минусите бих добавил и малкото място на задните седалки.

Коментар

ти си расъл повече от мен :D за краката на втория ред при мен има достатъчно мястоно ширината на задната седалка е малка, заради дизайна на колата и доста солидните врати

Коментар

Отзад мястото е малко, факт. Отпред бива.
                            Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                            Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                            Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                            Ex: Brava 1.6 1997
                            Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Типично по немски.... малоумници!Боли ме швепса, че прага на багажника е с 4см. по-висок от този на "А3", или багажника е с 4,87л. по-малък от този на "Астра", или пък назад има по-лоша видимост от "Голф" - това нито е товарна кола, нито ше карам на задна до морето, нито съм си купил Формула1.... Тия забележки си ги измислят, за да дават отрицателни точки и да има какво да кажат тъпаците, защото иначе "ГолфО" нема да е първи

Коментар

за някои неща са правино след като бяха написали , че спирачките на Фабия са невероятни :D

Коментар

Working...
                                X