Аааа, тая проверка и аз мога да я направя - на половин цена плюс това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Kuku написа:КаскоSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
даще са с DRL , което е добре...но не направено по този начининаче това са твоите - http://cgi.ebay.it/Auto-Ricambi-e-Ac...1cцената е на брой
Коментар
-
Абе като гледам как се се заихрали по фарове и аз да попитам страничен въпрос - на Кромата преди и след фейслифта фаровете еднакви по размер ли са?Щото много ме кефят новите и ако са еднакви - направо ще е джакпот. Така или иначе за след нова година съм предвидил покупка на Крома, ако котка не ми мине път....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе като гледам как се се заихрали по фарове и аз да попитам страничен въпрос - на Кромата преди и след фейслифта фаровете еднакви по размер ли са?Щото много ме кефят новите и ако са еднакви - направо ще е джакпот. Така или иначе за след нова година съм предвидил покупка на Крома, ако котка не ми мине път....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар