Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аааа, тая проверка и аз мога да я направя - на половин цена плюс това
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Скоро пускат черни фарове за новото Браво. До 2-3 седмици, фирмата е Dectane. Предполагаемата цена обаче е 400 евро, което е леко стряскащо

Коментар

Каско

Коментар

Какво общо има каското? Заради това, че са маркирани ли?

Коментар

Kuku написа:
            Каско
            Предполагам Kuku има в предвид спретването на лека застрахователна "измама" и съответно финансиране на закупуването на черните фарове Не са ли нещо много скъпи? За Гранде-то са по 350-400 лв. комплекта
            SKODA 105L '78
            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
            FIAT 126p '89
            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Хех, ясно. Иначе звучи адски скъпо, но това е непотвърдена информация, според мен ще са по-евтини...Да видим.

Коментар

Камъчета по магистралата колкото искаш, тирове също - спуканите фарове не са новост, а застрахователите са длъжни да ги плащат в пълен размер, както знаете - за фарове и стъкла няма овехтяване

Коментар

Да де, ама два едновременно счупени фарове от камъчета звучи леко неправдоподобно Освен това май не си падам по подобни изпълнения, но благодаря за съвета

Коментар

Само един ще счупиш и ще ти го платят от каското, а ти ще додадеш разликата за новия комплект.Като си купиш новия комплект и си го монтираш на колата, ще ти остане един здрав оригинален фар, който ще продадеш и накрая ще си додал от теб съвсем малко П.П.На думи е прекрасно

Коментар

ще развалите човека :D разгледах продуктите на тази фирмамисля че няма да са нещо особено, малко кичозни ми изглеждат нещата имза тези пари ще вземеш фарове от Крома
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не се развалям толкоз лесно аз Иначе да, впоследствие даже се оказа, че били с LED лампички Циганийка...

Коментар

даще са с DRL , което е добре...но не направено по този начининаче това са твоите - http://cgi.ebay.it/Auto-Ricambi-e-Ac...1cцената е на брой
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Абе като гледам как се се заихрали по фарове и аз да попитам страничен въпрос - на Кромата преди и след фейслифта фаровете еднакви по размер ли са?Щото много ме кефят новите и ако са еднакви - направо ще е джакпот. Така или иначе за след нова година съм предвидил покупка на Крома, ако котка не ми мине път....
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ами надяваме се да паснат на Бравото, засега така изглежда...

Коментар

Yavor написа:
                                Абе като гледам как се се заихрали по фарове и аз да попитам страничен въпрос - на Кромата преди и след фейслифта фаровете еднакви по размер ли са?Щото много ме кефят новите и ако са еднакви - направо ще е джакпот. Така или иначе за след нова година съм предвидил покупка на Крома, ако котка не ми мине път....
                                Като гледам май са различни.
                                Прикачени файлове
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X