lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:доста време не бях излизал извън Софияи направих сравнително дълъг градски тест830 км, средна скорост 19 км/ч, среден разход 8,6л/100 кмVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kalinm написа:На мен пък разхода за 1400 км градско ми е средно 6.8А при мене тази лепенка имаше и дата и номер на поръчката, т.е. поръчваш от "Ауто италия" и започва производството на ТВОЯТА кола.Звучи много яко.
Коментар
-
Sev написа:доста време не бях излизал извън Софияи направих сравнително дълъг градски тест830 км, средна скорост 19 км/ч, среден разход 8,6л/100 кмA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Pecho написа:Киро, в София средна скорост 91 км/ч... и бая луд да си, не можеш да направиш (при толкова дълъг пробег)!Pecho написа:Любо, честити стелки! А като ходи в АИ, пита ли за тасове (продават ли изобщо)
Коментар
-
Открих нещо интересно за механизма за закопчаване на стелките, ама не ми се пише втори път на български, поствам направо линка към британския форум http://www.fiatforum.com/bravo/21438...ml#post2286553
Коментар
-
BO написа:Sev написа:доста време не бях излизал извън Софияи направих сравнително дълъг градски тест830 км, средна скорост 19 км/ч, среден разход 8,6л/100 км
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар