Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lyubohar написа:
    Отделно свалих един етикет от пружините на колата, на който пишеше на италиански, но имаше и надпис BULGARIA. Беше нещо като DEPARTMENT BULGARIA.
    и на моята е такатози етикет е на амортисьорите или пружините (не помня точно)...иначе ти трябват едни черни тасове (не от кварталния гумаджия ) и си готов
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Не вярам да е добре с черни тасове, досега не съм виждал черни, които да стоят добре..Май тия оригиналните тасове "спици" на ФИАТ ще са най-добре, а и ги има в ebay...Ще видя и за черни, ама нещо не вярвам да си харесам

Коментар

преди бях издирил черни из ибей, даже май ти ги пращах...ама сега не ги намирам, има само тип Илиенци...иначе наистина фабричните за Браво са доста сполучливинезнам дали има технология да се боядисат качествено и да станат матирано черни

Коментар

Ще разровя из съобщенията, може би там си ми ги пращал.Иначе с 16-ките вози точно толкова твърдо, колкото със 17". Аз поне не хващам никаква разлика. Явно всичко идва от окачването. Между другото 17" гума + джанта тежи 21 килограма

Коментар

доста време не бях излизал извън Софияи направих сравнително дълъг градски тест830 км, средна скорост 19 км/ч, среден разход 8,6л/100 км

Коментар

Супер е това. И аз сега правя тест със супер кротко каране, за момента е около 10,5, но имах доста каране уикенда (демек без задръствания и светофари). Ако успея да го задържа около 10 ще съм щастлив. Иначе е над 13

Коментар

На мен пък разхода за 1400 км градско ми е средно 6.8А при мене тази лепенка имаше и дата и номер на поръчката, т.е. поръчваш от "Ауто италия" и започва производството на ТВОЯТА кола.Звучи много яко.
                FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Sev написа:
                  доста време не бях излизал извън Софияи направих сравнително дълъг градски тест830 км, средна скорост 19 км/ч, среден разход 8,6л/100 км
                  19 или 91? че при 19 - може и 86/100 да даде... :D
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kalinm написа:
                    На мен пък разхода за 1400 км градско ми е средно 6.8А при мене тази лепенка имаше и дата и номер на поръчката, т.е. поръчваш от "Ауто италия" и започва производството на ТВОЯТА кола.Звучи много яко.
                    Днес бях в АИ. Според дилъра поръчвали колите за БГ с по-стегнато окачване. Така че вероqтно това е причината. Иначе си взех оригинални зимни стелки. Много добре са направени, всичко пасва идеално, гумата е сериозна, има лого "Браво" 78 кинта е комплектът от 4, ако някой се интересува.

Коментар

Киро, в София средна скорост 91 км/ч... и бая луд да си, не можеш да направиш (при толкова дълъг пробег)! Сев, данните по трип компютъра на Стилото са абсолютно същите! :D Любо, честити стелки! А като ходи в АИ, пита ли за тасове (продават ли изобщо)
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Sev написа:
                        Като застана на колонката колко беше реалния разход?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Pecho написа:
                          Киро, в София средна скорост 91 км/ч... и бая луд да си, не можеш да направиш (при толкова дълъг пробег)!
                          Това и аз не го вярвам, моята варира между 16 и главозамайващите 21 км/ч
                          Pecho написа:
                          Любо, честити стелки! А като ходи в АИ, пита ли за тасове (продават ли изобщо)
                          Не само питах, ами откачихме два таса от изложбено Браво и ги сложихме на моята. Абе по-добре е, ама някак си не ме грабна и не ги взех. Освен това стояха малко кекаво, поне така ми се стори, а свински опашки няма да сложа 42 лева струва един, което е добре сравнено с 90 кинта за тас в Тойота...

Коментар

Открих нещо интересно за механизма за закопчаване на стелките, ама не ми се пише втори път на български, поствам направо линка към британския форум http://www.fiatforum.com/bravo/21438...ml#post2286553

Коментар

BO написа:
                              Sev написа:
                              Като застана на колонката колко беше реалния разход?
                              не пълних до горе в случаяизлязох извън града и заредих след около 200 км...за първи път заредих Бравото на ОМВ и ми се струва, че няма да повторя (въпреки че спечелих някаква награда при зареждането )уредът на таблото показваше 1/4, а ми напълниха 46 литра и това при първо спиране на пистолета...ако бяха се потрудили щяха да метнат на 50 литра, което е смешно

Коментар

ако някой има желание да посети любимия сервиз:

Коментар

Working...
                                X