Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

последно потвърждениеутре, 11:30 на същото мястоднес звъннах на всички, които не четат редовно форума - ще бъдат на линияна редовните не съм звънял, те си знаят кои са :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

и такадобра среща се получисравнено с миналия път имаше липсино имаше и нови хоравече имаме 1,6 16V M-Jet 105 к.с., както и 1,4 16V T-Jet 120 к.с. в дружината...т.е. целия комплект двигатели са вече наличникакто и двама много сериозни кандидати... пожелавам им другия път и двамата ще са с нови колиобсъдихме сервиза на официалния вносител в Софияотново имаше недоволни от АутоИталияпо-точно от отделът за боядисванеимаше и разговор с представителите на Yacco за София и Варна... тъй да се каже се подготвяме за следгаранционния периодхората ще ни предоставят 15% отстъпка за продуктите сицените им и преди отстъпката бяха най-ниските на пазара, но сега вече са уникалнипримерно:за бензиновите двигатели са нужни 2,9 литра масло VX1703 - цената за 3 литла е 47 лева с ДДС с включена отстъпказа дизеловите двигатели са нужни 4,5 литра масло VX1702 - цената за 5 литра е 77 лева с ДДС с включена отстъпка(вече съм писал че тези масла напълно отговарят на изискванията на ФИАТ за двигателите на новото Браво)за друго не се сещам в момента

Коментар

M-Jet 1.6, 16V

Побързах да си направя тематичен ник и вече съм на линия! Сега ще поразгледам всички минали теми, за да не питам и да не пиша неща, които вече са обсъждани. Благодаря за топлото посрещане в клубъ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Ре: М-Йет 1.6, 16Ж

M-Jet написа:
          Побързах да си направя тематичен ник и вече съм на линия! Сега ще поразгледам всички минали теми, за да не питам и да не пиша неща, които вече са обсъждани. Благодаря за топлото посрещане в клубъ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          завиждам ти...за мотора разбирасе...да ти е честито...
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Re: M-Jet 1.6, 16V

M-Jet написа:
            за тези които не бяха на срещата - този наш нов другар е с 1,6 16V M-Jet 105 к.с. в цвят слонова кост

Коментар

Колеги, от днес съм със зимни гуми Nokian WR и 16" стоманени джанти. Ако някой се интересува, джанти за нашия размер се намират в ЕМ-Комплект. Казвам го, защото са по-редки. Имат 15" и 16". Там имаме и 10% отстъпка.

Коментар

lyubohar Постни една снимка на Бравото със сменени джанти

Коментар

Искате да ми се смеете, нали? Ужасно изглежда...Имам предвид УЖАСНО Надявах се от контраста с бялото все пак да се трае. Е не се Ще помисля за вариант с тасове, но догодина с лети джанти, колкото и да ме разубеждаваха гумаджиите Ще направя няколко снимки и ще постна тия дни.

Коментар

Хайде, хайде. Времено е това, но все пак дай да видим

Коментар

Абе половин година си е...То е временно, ама е половината време Ще кача.

Коментар

Любо, приятел...какво си направил

Коментар

Що бре?

Коментар

сега поне си сигурен, че никой друг няма да си вземе бяла :D

Коментар

Ето обещаната снимка Две неща научих от смяната на гумите...17 цоловите лети джанти тежат ужасно. Не знам дали това е нормално, обаче са поне по 30 кила всяка (заедно с гумите). Ще ги претегля утре и ще пиша...Отделно свалих един етикет от пружините на колата, на който пишеше на италиански, но имаше и надпис BULGARIA. Беше нещо като DEPARTMENT BULGARIA. Според един от гумаджиите е възможно окачването да се прави специално за нашата мила родина
                              Прикачени файлове

Коментар

Сложи едни тасове по възможност фиатски че някой разбирач ще си помисли, че колата е служебна пълна с дъвки Орбит

Коментар

Working...
                                X