последно потвърждениеутре, 11:30 на същото мястоднес звъннах на всички, които не четат редовно форума - ще бъдат на линияна редовните не съм звънял, те си знаят кои са :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
и такадобра среща се получисравнено с миналия път имаше липсино имаше и нови хоравече имаме 1,6 16V M-Jet 105 к.с., както и 1,4 16V T-Jet 120 к.с. в дружината...т.е. целия комплект двигатели са вече наличникакто и двама много сериозни кандидати... пожелавам им другия път и двамата ще са с нови колиобсъдихме сервиза на официалния вносител в Софияотново имаше недоволни от АутоИталияпо-точно от отделът за боядисванеимаше и разговор с представителите на Yacco за София и Варна... тъй да се каже се подготвяме за следгаранционния периодхората ще ни предоставят 15% отстъпка за продуктите сицените им и преди отстъпката бяха най-ниските на пазара, но сега вече са уникалнипримерно:за бензиновите двигатели са нужни 2,9 литра масло VX1703 - цената за 3 литла е 47 лева с ДДС с включена отстъпказа дизеловите двигатели са нужни 4,5 литра масло VX1702 - цената за 5 литра е 77 лева с ДДС с включена отстъпка(вече съм писал че тези масла напълно отговарят на изискванията на ФИАТ за двигателите на новото Браво)за друго не се сещам в момента
Коментар
-
Ре: М-Йет 1.6, 16Ж
M-Jet написа:Побързах да си направя тематичен ник и вече съм на линия! Сега ще поразгледам всички минали теми, за да не питам и да не пиша неща, които вече са обсъждани. Благодаря за топлото посрещане в клубъ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Re: M-Jet 1.6, 16V
M-Jet написа:Побързах да си направя тематичен ник и вече съм на линия! Сега ще поразгледам всички минали теми, за да не питам и да не пиша неща, които вече са обсъждани. Благодаря за топлото посрещане в клубъ Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Коментар
-
Ето обещаната снимка Две неща научих от смяната на гумите...17 цоловите лети джанти тежат ужасно. Не знам дали това е нормално, обаче са поне по 30 кила всяка (заедно с гумите). Ще ги претегля утре и ще пиша...Отделно свалих един етикет от пружините на колата, на който пишеше на италиански, но имаше и надпис BULGARIA. Беше нещо като DEPARTMENT BULGARIA. Според един от гумаджиите е възможно окачването да се прави специално за нашата мила родина
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар