Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    А ако може да те помоля да снимаш гаранционната карта на автомобила.
    2-ГОДИШНА ОБЩОЕВРОПЕЙСКА ГАРАНЦИЯ НА АВТОМОБИЛАВашият нов автомобил е защитен с 2-годишната общоевропейска гаранция, предоставена от ,,Fiat Automobiles" SpA и "Lancia Automobiles" SpA Torino, Italia. За територията на България, гаранционната политика на ,,Fiat Automobiles" SpA и "Lancia Automobiles" SpA се представя от АУТО ИТАЛИЯ ЕАД и сервизната мрежа в страната.За новите автомобили, гаранцията включва:1)Всяка неизправност, предизвикана от дефектни материали или некачествена изработка по време на производството, която се е появила в рамките на 2 години след издаването на автомобила на клиента. Такава неизправност ще бъде отстранена или отремонтирана, без да се заплащат трудът и вложените резервни части (освен консумативите, горивото и транспорта до оторизиран сервиз). За тази цел, веднага след появата на неизправност, трябва да предоставите автомобила до най-близкия оторизиран сервиз на FIAT/Lancia.2)Подменените или ремонтирани части ще бъдат покрити с неизтеклата част от 2-годишната гаранция за автомобила. Ако продадете своя FIAT/Lancia, остатъкът от гаранцията ще остане валидна и за новия собственик.3)Всички съвети, дадени от нас или някой от нашите оторизирани сервизи за ползването на автомобила след откриването на дефект и преди неговото отстраняване, трябва строго да се спазват. След откриването на неизправност оторизираният сервиз има право да препоръча временното спиране на автомобила, защото това може да доведе до задълбочаване на проблема или да причини други неизправности или щети.При неспазване на указанията и възникнали в следствие на това допълнителни увреждания, те се отстраняват за сметка на собственика или ползвателя!ЗАЯВЯВАНЕ НА ГАРАНЦИОНЕН ПРОБЛЕМЗаявяването на гаранционен проблем е лесна процедура. Трябва само да посетите сервиза, оторизиран от АУТО ИТАЛИЯ ЕАД и да предадете тази книжка на отговорното лице по гаранции, като го уведомите за проблема. Ако Ви се наложи да посетите сервиз докато пътувате в чужбина с оплакване касаещо гаранцията на вашия автомобил, моля, направете справка в предоставената Ви книжка "Fiat service"/"Lancia service". Всеки един нов автомобил е придружен от книжка с оторизираните сервизи на FIAT/Lancia в света.ИЗКЛЮЧЕНИЯ1) Поради зависимостта от начина на експлоатация на всеки един автомобил,гаранцията не покрива амортизирани в следствие от нормално износване части,както и всички видове консумативи: филтри, свещи, пера на чистачките напредното и задното стъкло, съединител, дискове на спирачки, накладки на спирачки,акумулатор, гуми, ел. лампи, експлоатационни и др. консумативи.В тези случаи разходите по ремонта са за сметка на собственика или ползвателя на автомобила.2) Гаранцията не важи при изменения, добавки, разширения или отклонения оторигиналната фабрична спецификация на автомобила, независимо дали са билиодобрени или препоръчани om ,,Fiat Automobiles" SpA / "Lancia Automobiles" SpA Torino, Italia, ако става дума за следното:Дефекти, произтичащи от самото изменение.Дефекти, които според ,,Fiat Automobiles" SpA / "Lancia Automobiles" SpA са били причинени от изменението3) Гаранцията на FIAT/Lancia не включва акумулатори, гумите и аудиосистемитеосвен, ако дефектът не е признат като такъв от страна на ,,Fiat Automobiles" SpA /"Lancia Automobiles" SpA Torino, Italia. Те са обект на допълнителни гаранционниусловия на производителя или неговите партньори.Въпреки това ние винаги ще Ви помогнем да ползвате гаранциите на ,,Fiat Automo­biles" SpA / "Lancia Automobiles" SpA Torino, Italia и неговите партньори.4) Гаранцията не се прилага в следните случаи:При автомобили, ползвани за състезания, изпитания, ралита, спортни събития или за каквато и да е друга цел, освен нормалното използване на автомобила като личен или фирмен.За части, които според ,,Fiat Automobiles" SpA / "Lancia Automobiles" SpA ca повредени поради:-външна намеса,-небрежност,-пътна злополука,-претоварване и всяка друга форма на неправилна употреба,-липса на периодично техническо обслужване, както това е описано в този документ- поради неразрешени изменения или отклонения от оригиналната спецификация на производителя.При обслужване в неоторизиран сервиз или използване на резервни части различни от оригиналнитеЗа автомобили, чиито идентификационни номера са били променени или отстранени.За рутинни регулировки или нормално сервизно обслужване, наложени от нормално износване.
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      lyubohar написа:
      А ние дали можем да доплатим на АИ за още 3г. гаранция?
      мисля че ще можепри Рено и Нисан може, преди колите да са станали на 1 годинавъпросът е дали има смисъл...защото трябва тези 4 години колата да се обслужва при тях
      Факт, така е. Но все пак е добре да го има като опция...Само не разбрах какво е доплащането, 200 лева мернах, ама ми се струва смешно...

Коментар

0.6-0.8% от оценката на колатаза твоята ще е повече от 200 :D

Коментар

супер красива е колата ,мен кефи и за парите си струва

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
          http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

От днешния брой на в. Стандарт (за панаира в Пловдив): "Фиат" пуска "Браво" специално за България :Вносителите на "Фиат" и "Ланчиа" - "Ауто Италия", ще атакуват вниманието на шофьорите със специално разработен за родния пазар модел. Специалната серия "Браво Примо" е създадена след изследване на нагласите и очакванията на родните шофьори. Колата струва 24 590 лв., тя е много бърза, с електрически стъкла, климатроник, добър вътрешен интериор, фарове за мъгла и редица други екстри, обясни маркетинг мениджърът на компанията Нели Найденова. Моделът ще се предлага с три двигателя - два бензинови и един дизелов.На Пловдивския панаир премиерно ще бъде представен и крос овър моделът Fiat Sedici. Отстъпка от 22% очаква желаещите да закупят кола от лекотоварната гама на италианските марки. Като бонус за клиентите се предлага и преференциално "Автокаско" за закупени автомобили от "Ауто Италия" в размер на 2%, както и възможност за удължаване на гаранцията до 5 години.Пълен текст: Купуваш джип - пестиш за кола
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

другари, за неделя го дават кофти времеда направим срещата на 11-ти октомври?

Коментар

Аз съм ОК...

Коментар

този път и аз съм на линия
                  fiat bravo 1.4t-jet 150h.p.

Коментар

Коментар

Коментар

Феста е на 3-ти шефе :D ние се срещаме на 11-ти

Коментар

Аз няма да мога да дойда- миналате седмица ожулиха колата и на 7-ми влиза в бокса
                          FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                          FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Можеш да дойдеш без колата

Коментар

ами тъкмо в петък ще си я вземеш3 дни им стигат, да не са правят на заетитъкмо ще ви разкажа за моята одисея със сервиза на АИ

Коментар

Вчера ходих за "диагностициране на пластмаси".... ъъъъъъъъ Нали от една година имам изметната пластмаса под челното стъкло, дето духа парното през нея и панела за електрическия прозорец на пътническата врата.Закарах колата да ми ги сменят по гаранция.... и то си е*а мамата 1. Колата не била обслужвана при тях и можело да не признаят. (Каква е връзката между маслото, филтрите и пластмасите )2. Трябвало да се провери, дали сервиза в Гърция е в списъка на лицензираните сервизи с които те работели. (Кои бяхте вие бе )3. Признаха всичко (логично) и записах час за вчера - отивам в 10:20ч. да оставя колата и питам, колко време ще отнеме? Да стоя ли да чакам на място или да си ходя?-"Може да стане и в 12ч., може да стане и в 18ч., ако трябва да се разглоби цялата врата." Ми отворете панела и вижте веднага дали е от него или трябва да разглабяте цяла врата - да си тръгна и да ми звъннете след час, да се връщам!-"Не може, има работа колегата, който се занимава с тези проблеми и от гаранционен отдел трябва да огледат автомобила..."Оте*ах ги и си тръгнах....4. В 15ч. все още никой, за нищо не ми се е обадил...5. В 15:30ч. (5 часа след като съм оставил колата) решавам, че няма да ги чакам повече и тръгвам натам да си взимам колата.... никой не ми е звънял!6. В 16ч. спирам пред сервиза и все още никой не ми е звъннал.... влизам в приемната и приемчика ми казва "Извинявам се, аз се забавих с 30-40мин. и не ви позвъних!" Че ние уговорка ли сме имали?!"Надявам се да ме извините..."Ми нямам избор - казвма аз, а той ми казва "Не е така, имате избор!".Какъв избор имам бе, колата ми стои паркирана отпред сигурно от обяд, щом като влезнах вътре не се стоеше от жега....7. В крайна сметка се оказа, че ще ми сменят цялата кора на дясната врата, а не самия панел за ел. прозореца - защо, не знам 8. Доставката на частите е минимум две седмици и после щяло да стане много бързо.... по техния часовник Убеждавам се, че докато не им завреш грапава клечка в дебелото черво, никой не те бръсне за пет пари.... противно на иначе сладкодумния и много учтив приемчик, който се усмихва зад тезгяха

Коментар

Working...
                                X