нормалнопри 3-4000 лева разлика при еднакво оборудванеособено сега Бравото е намалено с 2500Динамик им е излязъл 27 000
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
-
Привет. Смятате ли, че малкият мотор на Браво (1.4 T-jet 150) и голямата мощност предполагат някаква "слабост"? Един вид, че моторът и/или турбото са "напънати" до краен предел, за да дадат такива добри постижения, и съответно шансът нещо да се потроши е по-голям?Трябва да реша за Бравото до няколко дни...Другият вариант е Kia Proceed 2.0 crdi, 140 кс. Със сходни екстри и на сходни пари. Препдочитам да не обсъждаме марките, а по-скоро: по-надежден ли е големият дизел от малкия бензин? И двата се карат с еднакъв кеф, залепят те на седалката още на 1500 оборота и като цяло усещането е еднакво приятно.
Коментар
-
1,4 150 е нормална мощност, не се притеснявайвече всички производители имат подобни двигатели с близка мощностспоред мен бензиновите двигатели са по-прости като конструкция от дизеловитеот там следва че би трябвало и да са по-надежднимакар че никога не е изключено да се появи проблем така че взимай каквото те влече повече (май се сещам коя кола от двете е )относно новото Браво - следя fiatforum.comняма никакви оплаквания от двигателявиждам че си избрал версия Спортако нямаш листа с опциите мога да ти го пратя, има задължителни неща за поръчване :D
Коментар
-
Мерси, май наистина сърцето ми си е избрало Браво, само в мозъка все още ми свети един надпис "5+2г. гаранция за Киа"... Страх ме е за периода от 1 или 2 години, в която все още ще плащам колата, а няма да имам гаранция... Иначе и двете ми харесаха, но такива купета на Киа виждам все повече по улиците, а това не ми харесва вече Иначе ценовата я имам, имам и списъка с екстрите, но ще се радвам да чуя всякакви препоръки.Аз съм включил засега:- тъмни задни прозорци- задни ел. стъкла - специална боя металик (заради маранело - червения цвят)- круиз контрол- евентуално заден парктроник - май изпускам нещо
Коментар
-
ха хаабсотютно това са опциите и според мен+заден парктроник задължително+аларма, защото застрахователите ще те накарат да сложишоригиналната е 499, аз бих я сложил+извод 12V в багажника - за хладина чанта :D 65 лева само+електоуправляеми и отоплями седалки (по-евтини са от отопляемите без ел.механизъм )+някаква резервна гума, то има кит за ремонт ама не винаги това те оправяксенон - отпада, скъп е 1500 леваколата е с прожекторни фарове (лупи) и след това ако решиш без проблем ще сложиш aftermarket Philips (600 лева е)
Коментар
-
lyubohar написа:Не е нов, просто това с алармата се "появява" като си разпечаташ лизинг-план. Иначе в листата си е 400 кинта - колкото казваш.lyubohar написа:Sev написа:колата е с прожекторни фарове (лупи) и след това ако решиш без проблем ще сложиш aftermarket Philips (600 лева е)
Коментар
-
Задните тъмни стъкла не са много удачен избор, защото май идват леко синкави или зеленикави - НЕ са черни ’Круиз контрол" е напълно неприложима екстра по българските пътища - само повишава разхода Иначе съм много близо до вашите помисли за допълнителни екстри....Кит Пушачи" си поръчай дори да не го ползваш, защото в ценовата листа ако е 15лв., то после за една запалка или кутийка-пепелник ще ти вземат 100лв. в магазина, а кутийката-пепелник е много удобна за монети и дребни вещи.Електроуправляемите седалки не са това, което мислите Ксенон има вече по 200лв. от Китай с две години гаранция, точно както и УЖ оригиналния "Филипс", но вместо него можеш да си купиш три от другите.Парктроник е крайно безсмислена екстра за кола с такива размери - парктроника не отчита разстояния по-малки от 12-15см. а такова разстояние се вижда и с просто око! Иначе парктроници се предлагат с перфектно качество за 100лв. пак от Китай Резервна гума е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА "екстра"!!!Друго не се сещам в момента....
Коментар
-
lyubohar написа:Това с алармата проблем ли е? Сигурно заводската е по-добра, но пък какво толкова...Kuku написа:Задните тъмни стъкла не са много удачен избор, защото май идват леко синкави или зеленикави - НЕ са черни ’Круиз контрол" е напълно неприложима екстра по българските пътища - само повишава разхода Иначе съм много близо до вашите помисли за допълнителни екстри....Кит Пушачи" си поръчай дори да не го ползваш, защото в ценовата листа ако е 15лв., то после за една запалка или кутийка-пепелник ще ти вземат 100лв. в магазина, а кутийката-пепелник е много удобна за монети и дребни вещи.Електроуправляемите седалки не са това, което мислите Ксенон има вече по 200лв. от Китай с две години гаранция, точно както и УЖ оригиналния "Филипс", но вместо него можеш да си купиш три от другите.Парктроник е крайно безсмислена екстра за кола с такива размери - парктроника не отчита разстояния по-малки от 12-15см. а такова разстояние се вижда и с просто око! Иначе парктроници се предлагат с перфектно качество за 100лв. пак от Китай Резервна гума е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА "екстра"!!!Друго не се сещам в момента....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар