Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_17

Коментар

хайде да увеличим броя на колите в клубацените никога не се били толкова нискиhttp://fiat.bg/content_files/pages/f...voPrimo_AI.pdf
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
        хайде да увеличим броя на колите в клубацените никога не се били толкова нискиhttp://fiat.bg/content_files/pages/f...voPrimo_AI.pdf
        Офертата е прекрасна!
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

безплатно...моето гранде в момента при нас е 32 000 бона... е малко пазарлък и кампанийка около 30 000 гаймета...браво 1,6 105 е гратис ...
          petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Я някой да раздуе за тази 5 годишна гаранция.Колко пари ще излезе доплащането за нея?И най-важното:- Какво покрива напълно гаранцията?- Какво НЕ покрива гаранцията?п.п. За 29к лв. подарък?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

каското се прави в ЕвроИнс, който е част от холдинга собственик на АутоИталия тарифното число за каското от 5% се увеличава, но с колко точно не мога да ти кажапри Нисан с 0,6%при Рено с 0,6 - 0,8%т.е. за кола от 30 000 лева в началото е около 200 лева на година, след това естествено пада защото пада и оценкатаза 5-те години ще е 700-800 левагаранцията покрива това, което покрива и заводскатаусловието е колата да не мине повече от 150 000 км за тези 5 години

Коментар

Sev написа:
                каското се прави в ЕвроИнс, който е част от холдинга собственик на АутоИталия тарифното число за каското от 5% се увеличава, но с колко точно не мога да ти кажапри Нисан с 0,6%при Рено с 0,6 - 0,8%т.е. за кола от 30 000 лева в началото е около 200 лева на година, след това естествено пада защото пада и оценкатаза 5-те години ще е 700-800 левагаранцията покрива това, което покрива и заводскатаусловието е колата да не мине повече от 150 000 км за тези 5 години
                Значи да обобщим.За да ползвам гаранцията, трябва да платя примерно 5.6% каско върху 30к лв = 1680лв/12мес=140лв/мес.+ Лизинг за тези 5 години = приблизително 500лв/мес+ гражданска на година = 25лв/мес+ данък = 25лв/месОбща месечна вноска за 5-те години = 690лв/месХмм замислих се, че може и да е добре, но определено не е достъпна екстра за БГ.А ако може да те помоля да снимаш гаранционната карта на автомобила.Интересува ме точно нещата които НЕ влизат в гаранцията.Предполагам първите, за които се сещам:- годишно обслужване - масла, филтри - нормално- накладки?- ..........Искам да видя колко ще ми струва всеки месец автомобил на лизинг.Съответно да сложа и частите/консумативите, които не са включени в гаранцията, за това ми е целия този въпрос
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Масла, филтри, ремъци, ролки, накладки, дискове, акумулатор, съединител.... никога не са влизали в гаранцията и никога няма да влезнат, ВО

Коментар

Sev написа:
                    каското се прави в ЕвроИнс, който е част от холдинга собственик на АутоИталия тарифното число за каското от 5% се увеличава, но с колко точно не мога да ти кажапри Нисан с 0,6%при Рено с 0,6 - 0,8%т.е. за кола от 30 000 лева в началото е около 200 лева на година, след това естествено пада защото пада и оценкатаза 5-те години ще е 700-800 лева
                    Съжалявам, но не разбрах. 200 лв каско на година за кола струваща 30к?

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                      И аз не съм сигурен че разбрах, но тези 200 лева май са само допълнителни за тарифното число: 0.6 % от 30 000 = 180Отделно от това си плащаш 5 % каско, което е 1500 лева, и става общо 1680

Коментар

BO написа:
                        Значи да обобщим.За да ползвам гаранцията, трябва да платя примерно 5.6% каско върху 30к лв = 1680лв/12мес=140лв/мес.+ Лизинг за тези 5 години = приблизително 500лв/мес+ гражданска на година = 25лв/мес+ данък = 25лв/месОбща месечна вноска за 5-те години = 690лв/месХмм замислих се, че може и да е добре, но определено не е достъпна екстра за БГ.А ако може да те помоля да снимаш гаранционната карта на автомобила.Интересува ме точно нещата които НЕ влизат в гаранцията.Предполагам първите, за които се сещам:- годишно обслужване - масла, филтри - нормално- накладки?- ..........Искам да видя колко ще ми струва всеки месец автомобил на лизинг.Съответно да сложа и частите/консумативите, които не са включени в гаранцията, за това ми е целия този въпрос
                        утре ако не забравя ще я снимамно човек лесно се сеща какво включва гаранциятаестествено консумативите и нещата подлежащи на износване не влизат вътре
                        BolgAryan написа:
                        това е цената за удължаване на гаранцията

Коментар

Kuku написа:
                          Масла, филтри, ремъци, ролки, накладки, дискове, акумулатор, съединител.... никога не са влизали в гаранцията и никога няма да влезнат, ВО
                          От всичко това, което изброи май нищо не ме притеснява.Предполгама, че съединителя все ще издържи около 80к километра, за времето от 5 години на автомобила в мен.Ама всичко друго е в гаранция каквото и да стане? По двигател (всички основни възли - лагери, валове, семеринги, помпи инжектори и т.н.) електроника, разните му там всички компютри, машинки за стъкла....С окачването как стои въпроса (носачи, тампони, маншони, карета...)?Общо взето всякакви такива неща ме интересуват, за това помолих да видя гаранционната карта. Предполагам в нея всичко е описано...
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

А ние дали можем да доплатим на АИ за още 3г. гаранция?

Коментар

BO написа:
                              ...Предполагам в нея всичко е описано...
                              това все пак е АИ, надежда всяка оставете

Коментар

lyubohar написа:
                                А ние дали можем да доплатим на АИ за още 3г. гаранция?
                                мисля че ще можепри Рено и Нисан може, преди колите да са станали на 1 годинавъпросът е дали има смисъл...защото трябва тези 4 години колата да се обслужва при тях

Коментар

Working...
                                X