Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

тази система звучи прекрасно, но въведена ли е или е още в период на разработка
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
      Виж тук: http://ams.bg/index.php?act=content&rec=6401Пише, че "Alfa Romeo" MiTo 1.4 MultiAir трябва да се появи до месец. Предполагам, че тази иновативна технология ще се появи и в гамата на "FIAT" в най-скоро време. А пък ние ще се докоснем до нея след 10 години
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Според предварителната информация, 1,4-литров бензинов Multiair двигател ще се вгражда в новото Пунто Ево. http://www.fiat-bg.org/index.php/pub.../101-punto-evo
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Аз обслужих....Маслото на мойта кола също е "Шел" (10-40), каквото сложиха и на "Алфа Ромео".Обслужването мина по мед и масло, до момента в който стана време за плащане и се оказа, че устройствата им не работят с мойта карта, а хем ги попитах два-три пъти дали може да платя с нея Оказа се, че гаранция в Гърция може да се ползва в рамките на покритието от производителя (2 години) или ако има платена удължена гаранция (+1, +2, +3), която се удостоверява със съответния документ.Тоест на моята кола ѝ изтича гаранцията след 20 дни :PАутоИталия са си спестили малката подробност за удължената гаранция и мисля в най-скоро време да ги попитам, защо?!А си мислех, че просто не се е пердлагала тогава, но....Бяха изключително любезни, както винаги и свършиха перфектна работа, даже ми регулираха фаровете и халогените.Този път освен масло, маслен филтър, въздушен филтър и филтъра на климатика, смених и свещите - точно 170 Евро струваше удоволствието.Посъветваха ме накладките да не ги сменям сега, а при следващото обслужване и заедно с тях да се смени спирачната течност, и охладителната течност в радиатора.Друго не се сещам в момента....

Коментар

значи това за гаранцията се оказа кьорфишек от страна на гърцитемоята кола май ще ходи в АИс моето каране се пада едно посещение - в края на първата годинаследващото вече ще е на друго място
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Те нямат проблем и ще покрият гаранционно по-дълъг период, ако обаче Ауто Италия са ти предложили удължена гаранция.Иначе и аз ходя по веднъж годишно - първото ми посещение е Октомври 2008г. на 14’750км., втория път е Септември 2009г, на 29’000км.

Коментар

то така, ако си платим и АИ ще ни покрията ти за 20 дни можеше да спестиш някой лев :D

Коментар

VooDoo написа:
                  Да знаеш само как ти завиждам . Щом това "моторче" те е впечетлило смятай същия двигател оборудван със "Fiat Multiair Technology" на какво ще е способен със 10% по-голяма мощност и 15 % по-голям въртящ момент. Ето тук е обеснено как работи тази система: http://www.youtube.com/watch?v=5IrPcmMHqHE&feature=fvst
                  BEX---GT написа:
                  VooDoo написа:
                  Виж тук: http://ams.bg/index.php?act=content&rec=6401Пише, че "Alfa Romeo" MiTo 1.4 MultiAir трябва да се появи до месец. Предполагам, че тази иновативна технология ще се появи и в гамата на "FIAT" в най-скоро време. А пък ние ще се докоснем до нея след 10 години
                  Ето в тази тема коментирахме технологията Мулти-еър. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=45347

Коментар

Sev написа:
                    то така, ако си платим и АИ ще ни покрията ти за 20 дни можеше да спестиш някой лев :D
                    И без друго трябваше да отида до там, за да се убедя за гаранцията - не съжалявам, защото се отнасят с мен като с бял човек и някак не ми се свидят парите, като знам, какво получавам насреща Да, скъпо е, обаче ми е кеф да ги дам, като гледам хората как работят!

Коментар

Ти кога стана такъв фен на АИ? Или иронията ти е толкова тънка, че чак не личи :DПоследно ни убеждаваше, че гърците са кралете на поддръжката и не трябва да се ходи в АИ...Edit: Уф, ти си бил в Гърция, сори...Петък следобед не прощава

Коментар

Абе колеги, аз ли не съм в ред или какво старото браво по-ми харесва на външен вид Не е само за бравото и Новите Голфчета не ме кефят ... нещо съм се чалнал с тия стари кошници
                        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

В интерес на истината старото Браво за времето си беше с адски новаторски дизайн, така че в това си прав според мен. Естествено по отношение на пряко сравнение мисля, че в този форум няма да намериш поддръжници на тезата си А новият Голф наистина е ако (с ударение на ’а’)...

Коментар

"старото" Браво наистина има уникален дизайнв момента не се сещам кола, с която си приличадокато новото е една от многото подобни по дизайн коли в този класвключително и актуалния Меган, появил се преди 2-3 месецакакто и Астра 2010, която ще се появи съвсем скоро

Коментар

На lyubohar браво-то е наистина уникално красиво ! В моята фирма имам 2ма приятели с Браво-та и двете черни изпълнение Динамик с 120к.с. Т-джет, но Спорт пакета променя изцяло колата...
                              FoRzA ItaliA
                              Lancia Delta HPE
                              ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

на Любо колата е емблемата на нашия мини-браво клуб :D

Коментар

Working...
                                X