За края на септември става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Днес мярнах едно рекламно каре в "24часа".Карето е на "Ауто билд" и на снимката мярнах че ще има тест на Браво.Пишеше нещо от рода на "Браво след 100 000км." Потърсих в нета дали ще намеря нещо по въпроса но не открих нищо.Като се прибера от работа ще разгледам по подробно карето за да видя в кой брой ще излезе статията и ще го постна с точност.Мисля че ще е доста полезна статия за колегите с новото Браво.FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Днес карах новото Браво Т-джет 150к.с.нямам думи....това не върви, ами лети...много стегнато, пластмасите са на ниво (много по-качествени от тези в новата астра)вървежът е, абе не знам, не съм карал нещо толкова да дърпа, а е само 1.4звукът е страхотен...конфорта също...за 22000лв втора ръка, няма по-добра оферта в този клас според мен още ме държи адреналина... за отрицателно време 120, на трета...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Днес карах новото Браво Т-джет 150к.с.нямам думи....това не върви, ами лети...много стегнато, пластмасите са на ниво (много по-качествени от тези в новата астра)вървежът е, абе не знам, не съм карал нещо толкова да дърпа, а е само 1.4звукът е страхотен...конфорта също...за 22000лв втора ръка, няма по-добра оферта в този клас според мен още ме държи адреналина... за отрицателно време 120, на трета...SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар