Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За края на септември става
    FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
    FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

27.09 как ви се струва?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз съм ОК засега

Коментар

Преди това трябва да е, за да може да се реализира срещата с "Ауто Италия" под натиска на повече собственици на нови автомобили, по повод "Италфест 2009"

Коментар

Щерката прави 7г. тогава и ще трябва да пропусна.Ама ти като каза края и верно последната неделя определи

Коментар

Значи остава или 13-ти ( бъдещи ученици и др. такива ангажименти) или 20-ти

Коментар

krasio_79bs написа:
                Днес мярнах едно рекламно каре в "24часа".Карето е на "Ауто билд" и на снимката мярнах че ще има тест на Браво.Пишеше нещо от рода на "Браво след 100 000км." Потърсих в нета дали ще намеря нещо по въпроса но не открих нищо.Като се прибера от работа ще разгледам по подробно карето за да видя в кой брой ще излезе статията и ще го постна с точност.Мисля че ще е доста полезна статия за колегите с новото Браво.
                В момента тече и продължителен тест на новото Bravo
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

току що говорих с mitkomarпредния път имаше голямо желание да дойде, но беше заеттози път всичко е ОКобадих се и на stefanov_iи той е на линия

Коментар

хм...значи 20 не става защото са 4 почивни дниКики, какво имаш в предвид?

Коментар

Нали ти каза, да се направи среща и да се натиснат "Ауто Италия" за сътрудничество с клуба - хубаво ще е това да стане преди "Италфест 2009"

Коментар

силно се съмнявам да стане толкова бързоте я дойдат на срещата я непък нещо за феста от тяхна страна може само да си мечтаемкога е феста?

Коментар

Не знам още...

Коментар

в такъв случай 3-ти или 4-ти октомври как ви се струват?ако АИ се навият да дойдат може би трябва да е в събота, защото в неделя хората почиват

Коментар

Днес карах новото Браво Т-джет 150к.с.нямам думи....това не върви, ами лети...много стегнато, пластмасите са на ниво (много по-качествени от тези в новата астра)вървежът е, абе не знам, не съм карал нещо толкова да дърпа, а е само 1.4звукът е страхотен...конфорта също...за 22000лв втора ръка, няма по-добра оферта в този клас според мен още ме държи адреналина... за отрицателно време 120, на трета...
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                Днес карах новото Браво Т-джет 150к.с.нямам думи....това не върви, ами лети...много стегнато, пластмасите са на ниво (много по-качествени от тези в новата астра)вървежът е, абе не знам, не съм карал нещо толкова да дърпа, а е само 1.4звукът е страхотен...конфорта също...за 22000лв втора ръка, няма по-добра оферта в този клас според мен още ме държи адреналина... за отрицателно време 120, на трета...
                                Да знаеш само как ти завиждам . Щом това "моторче" те е впечетлило смятай същия двигател оборудван със "Fiat Multiair Technology" на какво ще е способен със 10% по-голяма мощност и 15 % по-голям въртящ момент. Ето тук е обеснено как работи тази система: http://www.youtube.com/watch?v=5IrPcmMHqHE&feature=fvst
                                SEAT Leon Cupra 300
                                Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Working...
                                X