Извода е ясен-бензиностанциите ни е******** яко и всекидневно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Днес долях догоре в друга бензиностанция - Петрол. Разликата този път е още по-невероятна - 10.4 борд компютъра, 13.1 по колонка. Вярно, че този път изминах само 180 км преди да долея догоре, така че статистиката няма как да е напълно точна. Но все пак разликата е голяма...Ще тествам ОМВ следващия път.
Коментар
-
Колеги, незабравяйте да зареждате по идентичен начин всеки път, за да не се получават недоразумения...Докато карах на бензин, зареждах винаги "Докато изключи", като си зареждах сам, т.к. момчетата винаги се опитват да сипят още някое литърче Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Сега когато карам на газ, пак съм на подобен принцип и вниаги, когато налива някой друг - винаги има разминаваници в разхода'99 Palio I Weekend 1.7TD
Коментар
-
Update:Днес замерих в Лукойл след дълго извънградско каране и компютърът и колонката бяха на почти едно мнение - 6.9 срещу 7.09. Имам две обяснения - или Лукойл лъжат по-малко от Еко и Петрол, или, което ми се струва по-вероятно, компютърът не е особено точен при градско каране...Защото е ограничен до 25/100, а според мен на първа често се харчи повече...
Коментар
-
пак регулирах фароветекойто ги е проектирал, не е мислил много...по-точно сметките не му се отдават нещоразликата между положение 0 и 1 е голямат.е. при натоварване като ги сваля от 0 на 1 идват нискизатова направих настройката при положение 1като се натовари свалям на 2, ако се наложи на 3...положение 0 не го ползвамразликите между 1-2-3 са нормални, докато между 0-1 е два пъти по-голяма
Коментар
-
проблемът е, че на самия фар не е отбелязано началното нивои човек се чуди от къде да сваляот средата на лупата ли, от онази чупка където се засичат двете линии, от линията под лупата ли...и стават грешкигледах на други коли - имат си белязък на фара, който обикновено е на средата на лупатааз ги настроих малко под това и са добрес 1% наклон, лъчът трябва да пада на около 70-я метър
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар