Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Извода е ясен-бензиностанциите ни е******** яко и всекидневно.
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

ivannik:естествено, че може, само че не с тба от вода и чертичка на неяcenitel: Недей да зареждаш, ходи пеш или с колело.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

lyubohar написа:
        Днес долях догоре в друга бензиностанция - Петрол. Разликата този път е още по-невероятна - 10.4 борд компютъра, 13.1 по колонка. Вярно, че този път изминах само 180 км преди да долея догоре, така че статистиката няма как да е напълно точна. Но все пак разликата е голяма...Ще тествам ОМВ следващия път.
        последното ми засичане е за 1200 км - компютър 6,9 , по бележки 7,08 - грешка в рамките на нормалнотодве зареждания в ЕКО и едно на ШЕЛ
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Колеги, незабравяйте да зареждате по идентичен начин всеки път, за да не се получават недоразумения...Докато карах на бензин, зареждах винаги "Докато изключи", като си зареждах сам, т.к. момчетата винаги се опитват да сипят още някое литърче Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Сега когато карам на газ, пак съм на подобен принцип и вниаги, когато налива някой друг - винаги има разминаваници в разхода
          '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

Update:Днес замерих в Лукойл след дълго извънградско каране и компютърът и колонката бяха на почти едно мнение - 6.9 срещу 7.09. Имам две обяснения - или Лукойл лъжат по-малко от Еко и Петрол, или, което ми се струва по-вероятно, компютърът не е особено точен при градско каране...Защото е ограничен до 25/100, а според мен на първа често се харчи повече...

Коментар

Потвърждавам, че явно борд компютърът не се оправя добре с отчитането на градско каране. Преди малко заредих на същото ЕКО, което подозирах в неточност на количеството гориво, и този път сметките излязоха перфектни - 6.98 по мои сметки, 7.0 по компютър.

Коментар

явно проблемът е в турбото виж моята като не може да върви така, как си смята точно навсякъде :D

Коментар

пак регулирах фароветекойто ги е проектирал, не е мислил много...по-точно сметките не му се отдават нещоразликата между положение 0 и 1 е голямат.е. при натоварване като ги сваля от 0 на 1 идват нискизатова направих настройката при положение 1като се натовари свалям на 2, ако се наложи на 3...положение 0 не го ползвамразликите между 1-2-3 са нормални, докато между 0-1 е два пъти по-голяма

Коментар

То честно казано и онази скица, която ми изпрати, не е особено точна. Аз ги регулирах моите по нея, и пак ми се виждат ниски...Тоест допускам, че все пак АИ са ги настроили правилно, когато ги помолих, просто на мен ми е ниско това.

Коментар

проблемът е, че на самия фар не е отбелязано началното нивои човек се чуди от къде да сваляот средата на лупата ли, от онази чупка където се засичат двете линии, от линията под лупата ли...и стават грешкигледах на други коли - имат си белязък на фара, който обикновено е на средата на лупатааз ги настроих малко под това и са добрес 1% наклон, лъчът трябва да пада на около 70-я метър

Коментар

Тоест края на лъча на 70-тия метър ли? Моят ако е на 40, пак добре...

Коментар

да, края на лъчатолкова добро регулиране в гаражни условия трудно се правиможе де, но трябва голямо пространствопримерно 10 метра от стената до колата, така грешката е много малка

Коментар

Аз точно така го правиих - на 10 метра. По онази скица. И не се получи хич. Гаражът ми е дълъг, има 70 метра, ще взема просто да я дръпна на 70 метра и да гледам лъча да падне в края и така...

Коментар

за по-сигурно на 65 метрагледай ниската страна на лъча (лявата)най-добре закривай с нещо фаровете и ги настройвай поотделно

Коментар

Пиша и тук, за да се види от повече хора....На 21 Август съм в Гърция за второ обслужване - ако имате някакви въпроси, сега е момента да питате

Коментар

Working...
                                X