Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

EKO, нали вие ги хвалехте

Коментар

по принцип дапробвай на друго място да видим дали грешката е вярна :D
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Дам, след седмица на морето второто пълнене ще е на друга бензиностанция и ще видим...

Коментар

Някой от отбора на "Новото Браво" ще присъства ли на лятната среща?

Коментар

мисля че няма да има
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

моето на 26 000 км вече целият двигател е в маслода видим АИ на 30 000к прегледа какво ще ми кажат

Коментар

lyubohar написа:
                Ами няма как да е от пълненето, защото си пълня сам, по един и същи начин, на една и съща колонка и на една и съща бензиностанция Ако трябва да съм съвсем точен разликата с борд компютъра е между 0,8 и 0,9, но казвам един литър за по-удобно. Разстоянието е 350 км.
                Колега, не е до пълненето на резервоара, а до измервателните уреди на колонките... Там са големите заигравки, не в пистолетите
                '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

Днес долях догоре в друга бензиностанция - Петрол. Разликата този път е още по-невероятна - 10.4 борд компютъра, 13.1 по колонка. Вярно, че този път изминах само 180 км преди да долея догоре, така че статистиката няма как да е напълно точна. Но все пак разликата е голяма...Ще тествам ОМВ следващия път.

Коментар

Пробвай Ромпетрол Но като е почти празна

Коментар

Нз ама мисля,че всички лъжат с малко,вчера имах възможността да заредя до горе от резержа която е 6 литра значи трябва да сложа 34 литра,а ми изписа 41 и ест стана панаир.Не си платих,ама лъжат това на шел за 2 път ми се случва за 2 седмици само омв става и може би еко.
                      "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
                      Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

cenitel написа:
                        Нз ама мисля,че всички лъжат с малко,вчера имах възможността да заредя до горе от резержа която е 6 литра значи трябва да сложа 34 литра,а ми изписа 41 и ест стана панаир.Не си платих,ама лъжат това на шел за 2 път ми се случва за 2 седмици само омв става и може би еко.
                        Има ли разлика между 5 литра вода и 5 литра дизел като показание в туба от минерална вода?Смятам да сложа мярка докъде е 5 литра в такава туба и да налея точно 5 литра дизел,за да видя дали има разлика в показанията.Затова питам за показанията между вода и дизел.В зависимост от температурата на течността би трябвало да има някаква разлика,но в случая няколко градуса дали играят съществена роля?
                        Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

ivannik написа:
                          cenitel написа:
                          Има ли разлика между 5 литра вода и 5 литра дизел като показание в туба от минерална вода?Смятам да сложа мярка докъде е 5 литра в такава туба и да налея точно 5 литра дизел,за да видя дали има разлика в показанията.Затова питам за показанията между вода и дизел.В зависимост от температурата на течността би трябвало да има някаква разлика,но в случая няколко градуса дали играят съществена роля?
                          Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Koe e по-тежко - 1кг памук или 1 кг желязо?
                          Литърът е единица за обем, определена на основата на единиците SI и равна на 0,001 m3 или един кубически дециметър.
                          Аз гласувам 5 литра вода да е повече от 5л нафта. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                            ivannik написа:
                            cenitel написа:
                            Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Koe e по-тежко - 1кг памук или 1 кг желязо?
                            Литърът е единица за обем, определена на основата на единиците SI и равна на 0,001 m3 или един кубически дециметър.
                            Аз гласувам 5 литра вода да е повече от 5л нафта. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                            Питам не защото искам да проверя знанията на колегите по матаматика или химия,а защото реално има разлика между обема на 5 литра вода с температура 15 градуса и такава с температура 30 или 40 или 60 градуса.

Коментар

ivannik написа:
                              Питам не защото искам да проверя знанията на колегите по матаматика или химия,а защото реално има разлика между обема на 5 литра вода с температура 15 градуса и такава с температура 30 или 40 или 60 градуса.
                              Тези изменения са толкова малки, че едва ли ще можеш да ги отчетеш на туба за вода, с обелязано с маркер или химикал ниво. Да не говорим, че всяко изменение на долната част на тубата до маркировката (например ако случайно изкривиш повърхността) веднага оказва влияние, да не смятаме и факта, че самото маркиране може да не е точно поради сума причини, например ако е на неравна повърхност, което ти не можеш да отчетеш на око..... След толкова много въпросителни, връзката между температура и обем е най-малката ти грижа.
                              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                                ivannik написа:
                                Тези изменения са толкова малки, че едва ли ще можеш да ги отчетеш на туба за вода, с обелязано с маркер или химикал ниво. Да не говорим, че всяко изменение на долната част на тубата до маркировката (например ако случайно изкривиш повърхността) веднага оказва влияние, да не смятаме и факта, че самото маркиране може да не е точно поради сума причини, например ако е на неравна повърхност, което ти не можеш да отчетеш на око..... След толкова много въпросителни, връзката между температура и обем е най-малката ти грижа.
                                Питането ми беше с цел да уточня дали може да се направи такава проверка с туба за количествата показвани от колонките на различните бензиностанции,или от тази в която най-често се зарежда.

Коментар

Working...
                                X