EKO, нали вие ги хвалехте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
lyubohar написа:Ами няма как да е от пълненето, защото си пълня сам, по един и същи начин, на една и съща колонка и на една и съща бензиностанция Ако трябва да съм съвсем точен разликата с борд компютъра е между 0,8 и 0,9, но казвам един литър за по-удобно. Разстоянието е 350 км.'99 Palio I Weekend 1.7TD
Коментар
-
Днес долях догоре в друга бензиностанция - Петрол. Разликата този път е още по-невероятна - 10.4 борд компютъра, 13.1 по колонка. Вярно, че този път изминах само 180 км преди да долея догоре, така че статистиката няма как да е напълно точна. Но все пак разликата е голяма...Ще тествам ОМВ следващия път.
Коментар
-
Нз ама мисля,че всички лъжат с малко,вчера имах възможността да заредя до горе от резержа която е 6 литра значи трябва да сложа 34 литра,а ми изписа 41 и ест стана панаир.Не си платих,ама лъжат това на шел за 2 път ми се случва за 2 седмици само омв става и може би еко."Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont
Коментар
-
cenitel написа:Нз ама мисля,че всички лъжат с малко,вчера имах възможността да заредя до горе от резержа която е 6 литра значи трябва да сложа 34 литра,а ми изписа 41 и ест стана панаир.Не си платих,ама лъжат това на шел за 2 път ми се случва за 2 седмици само омв става и може би еко.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:cenitel написа:Нз ама мисля,че всички лъжат с малко,вчера имах възможността да заредя до горе от резержа която е 6 литра значи трябва да сложа 34 литра,а ми изписа 41 и ест стана панаир.Не си платих,ама лъжат това на шел за 2 път ми се случва за 2 седмици само омв става и може би еко.Литърът е единица за обем, определена на основата на единиците SI и равна на 0,001 m3 или един кубически дециметър.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ivannik написа:cenitel написа:Нз ама мисля,че всички лъжат с малко,вчера имах възможността да заредя до горе от резержа която е 6 литра значи трябва да сложа 34 литра,а ми изписа 41 и ест стана панаир.Не си платих,ама лъжат това на шел за 2 път ми се случва за 2 седмици само омв става и може би еко.Литърът е единица за обем, определена на основата на единиците SI и равна на 0,001 m3 или един кубически дециметър.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
-
ivannik написа:Питам не защото искам да проверя знанията на колегите по матаматика или химия,а защото реално има разлика между обема на 5 литра вода с температура 15 градуса и такава с температура 30 или 40 или 60 градуса.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ivannik написа:Питам не защото искам да проверя знанията на колегите по матаматика или химия,а защото реално има разлика между обема на 5 литра вода с температура 15 градуса и такава с температура 30 или 40 или 60 градуса.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар