Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пратих малко снимки на дилърада види, че доста хора се познаваме и ако се гъбаркат с някой цялата дружина ще разбере :D
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Прати ми ги и на мен и му дай линк http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SF/07_06_09/Все още нямам никакви снимки Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Любо от АутоИталия написа:
        Поздрави и от мен и целия екип на Ауто Италия ЕООД,КАТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОВЕЧЕ ЗАДРУЖНИ СОБСТВЕНИЦИ НАFiat Bravo И ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ OЩЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СРЕЩИ !!!
        след това последва обаждане от тяхна странахората са приятно изненадани от срещата ни и се чудят от къде се познаваме и как ни е дошла идеятавече знаят за ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯказаха че ще съдействат с каквото могат и имат желание да присъстват на следващата срещаще пратят и хора от маркетинговия отдел, за да ни изтипосат в сайта :D

Коментар

Коментар

Ами дайте да организираме една ГОЛЯМА софийска среща Наистина следващата седмица доста хора от София ще пътуват до Милеви Скали.

Коментар

не нене искат да дойдат още следващата седмицаа и това беше предварителен разговортова затопляне на отношенията - нито ние сме го очаквали нито те освен това има автосалон, ще са заети сегаа и отпуските започватмисля за някой ден през септември да се позготвим, с още повече автомобили...ръководните органи на форума са уведомени и ще има стъпки за сближаване с АИ

Коментар

Sev написа:
                Любо от АутоИталия написа:
                Поздрави и от мен и целия екип на Ауто Италия ЕООД,КАТО СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ КЪМ ПОЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОВЕЧЕ ЗАДРУЖНИ СОБСТВЕНИЦИ НАFiat Bravo И ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ OЩЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СРЕЩИ !!!
                след това последва обаждане от тяхна странахората са приятно изненадани от срещата ни и се чудят от къде се познаваме и как ни е дошла идеятавече знаят за ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯказаха че ще съдействат с каквото могат и имат желание да присъстват на следващата срещаще пратят и хора от маркетинговия отдел, за да ни изтипосат в сайта :D
                Ами откъде можем да се познаваме - пращахме си гълъби наслуки и така се намерихме. Отне ни две години с гълъбите, хубаво че стават и за ядене. Тия в кой век живеят, откъде може да се познаваме Както и да е - моят дилър също хареса идеята. В събота ще се видим с него на салона и ще видим какво ще каже

Коментар

да вземат да дадат по някоя покана за салона :D

Коментар

Разглеждали ли сте: http://www.fiat-accessories.com/Аз си харесах доста неща

Коментар

само по време на автосалона - всички отстъпки важат + каско за първата годинат.е. като се тегли чертата отстъпката е около 20%

Коментар

Хех, борд компютърът ми лъже, показва 1л. по-малко среден разход Очаквах да не е точен, ама чак пък толкова...

Коментар

Колега, lyubohar, не те лъже Борд-компа, той няма как да сгреши какво количество гориво е минало през дюзите, лъжат НИ на бензиностанциите
                          '99 Palio I Weekend 1.7TD

Коментар

абсурд да обърка 1/1000,1-0,2 макс 0,5 ако разстоянието е малкозависи и до каква степен ти пълнят резервоарана мен първия път ми даде 0,6 разлика, но от тогава ги гледам как пълнят и разликата е минималнаосвен всичко колонките имат отклонение 2%, ако не ме лъже паметта

Коментар

Ами няма как да е от пълненето, защото си пълня сам, по един и същи начин, на една и съща колонка и на една и съща бензиностанция Ако трябва да съм съвсем точен разликата с борд компютъра е между 0,8 и 0,9, но казвам един литър за по-удобно. Разстоянието е 350 км.

Коментар

смени бензиностанцията :D

Коментар

Working...
                                X