Да, и аз това казвам, че има съвестни хора, макар и да не са всички. Иначе лично аз като клиент направих всичко възможно да му се отблагодаря за точното отношение, но това за писмото е добра идея, не се бях сетил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ФИАТ са променили изскванията за маслатаявно има причина за това, може би следят какви са проблемит по двигателитеестествено АутоИталия си нямат представа от това или се правят на гръмнатието това са последните изисквания:забележете че вече не допуска използване на масла с различен клас от С2 за дизел и С3 за бензин
Коментар
-
Sev написа:хайде приятелизнам ,че тук четат няколко потенциални купувачимного удобен момент, само след месец:За "Автомобилен Салон 2009" от Avto Union са подготвили специална изненада за всички техни настоящи и бъдещи клиенти, която е и пъвият продукт, разработен съвместно с Eurohold Bulgaria и на практика реализира първите синергии след сделката по придобиването. "Авто Юнион Програма Сигурност" предлага уникален продукт на всеки, който реши да закупи нов автомобил и включва:- 7 автомобилни марки, сред които Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, Opel и Chevrolet;- 6 нови модела за 2009 г. - новата Mazda3, Chevrolet Cruze, Opel Insignia, Fiat Sedici, Fiat 500Cabrio, Maserati QP;- до 5 г. гаранция;- 4% фиксирана лихва за периода на лизинга;- 3 безплатни автомобилни екстри;- 2 г. безплатно техническо обслужване;- 1 г. безплатно автокаско;- 0% главоболие.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар