Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да, и аз това казвам, че има съвестни хора, макар и да не са всички. Иначе лично аз като клиент направих всичко възможно да му се отблагодаря за точното отношение, но това за писмото е добра идея, не се бях сетил

Коментар

другарищо не казвате че прозорците могат да се свалят/вдигат с дистанционното
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А, Sev, между другото да ти кажа, прозорците могат да се вдигат и свалят с дистанционното... Тъпото е само, че трябва да държиш копчето натиснато като идиот

Коментар

Баси модерното, то сигурно и вратите можете да си отключвате с дистанционното :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Мне, те са си все още на отваряне с ключ тип "мазе" и подпиране с камък...

Коментар

ФИАТ са променили изскванията за маслатаявно има причина за това, може би следят какви са проблемит по двигателитеестествено АутоИталия си нямат представа от това или се правят на гръмнатието това са последните изисквания:забележете че вече не допуска използване на масла с различен клас от С2 за дизел и С3 за бензин
              Прикачени файлове

Коментар

и такакакто знаете ще правим срещаписах на всички и говорих с тези които пратиха телефон (повечето са си писали с Любо)ако случайно съм пропуснал някой, или има хора които само четат и не са писали в темата - нека ми пишатмерси

Коментар

Аз не мога да контролирам прозорците с дистанционното - в мен ли е проблема или е трябвало да дам още 10’000лв. за да имам тази екстра

Коментар

ако ключът ти е с дистанционно - проблемът при теб е в задкормилното устройство :D
                    Прикачени файлове

Коментар

Сев, то си пише (Where provided) - явно за Пунтаците го няма като опция.Иначе, тЕ такОв ми е ключО
                      Прикачени файлове

Коментар

Sev написа:
                        хайде приятелизнам ,че тук четат няколко потенциални купувачимного удобен момент, само след месец:За "Автомобилен Салон 2009" от Avto Union са подготвили специална изненада за всички техни настоящи и бъдещи клиенти, която е и пъвият продукт, разработен съвместно с Eurohold Bulgaria и на практика реализира първите синергии след сделката по придобиването. "Авто Юнион Програма Сигурност" предлага уникален продукт на всеки, който реши да закупи нов автомобил и включва:- 7 автомобилни марки, сред които Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, Opel и Chevrolet;- 6 нови модела за 2009 г. - новата Mazda3, Chevrolet Cruze, Opel Insignia, Fiat Sedici, Fiat 500Cabrio, Maserati QP;- до 5 г. гаранция;- 4% фиксирана лихва за периода на лизинга;- 3 безплатни автомобилни екстри;- 2 г. безплатно техническо обслужване;- 1 г. безплатно автокаско;- 0% главоболие.
                        Tва е супер,лошото е че при мен нещата засега се разсъхнаха,но това в никакъв случай не значи че съм се отказал от Бравото,напротив П.С.Чакам да се разберете за срещата,и след това обаждане
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

такаТони и Марин имат неизвиненимисля в края на септември (след отпуските) да направим втора срещатъкмо ще навъртим още доста километри и ще има нови впечатления

Коментар

И нови хора надяваме се

Коментар

Коментар

Мерси. Тя моята няма никакви екстри - само каквото си влиза в Спорт нивото. Ако не броим покрива де Дизеловият емоушън беше с кожа

Коментар

Working...
                                X