Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АутоИталия колегане би трябвао да са скъпи...трябва да са на подобна цена като в линкаможе да провериш и в АлександърАуто...само да знаеш, че тези пръскалки не могат да се регулират по височинаи не знам как ще паснат на твоето стъкло
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

SevПри мен цената наистина е определяща,все пак 8 000 евро за кола на 8000км няма какво да и избираш.Но затова и пиша, че този мотор за семейна кола според мен не става.Имам чувството, че Витиня трябва да се изкачва на 3-та предавка.

Коментар

Sev написа:
        АутоИталия колегане би трябвао да са скъпи...трябва да са на подобна цена като в линкаможе да провериш и в АлександърАуто...само да знаеш, че тези пръскалки не могат да се регулират по височинаи не знам как ще паснат на твоето стъкло
        мерси колега за информацията!цитат от статията: "The new nozzle does have vertical adjustment."тей че всичко трябва да е ОК
        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Immortal написа:
          Е че тя бившата Линея на Явор 1.3 мултиджет вдигна 195 по километраж с 4 човека вътре...че кво остава за 1.9...Следя ви аз темичката... като станат на по 5 годинки, кой от вас ще ми продаде неговата?
          И аз следя - за мене дизеловата
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

null.zero написа:
            мерси колега за информацията!цитат от статията: "The new nozzle does have vertical adjustment."тей че всичко трябва да е ОК
            според ръководството са фиксираниевентуално може би с карфица...

Коментар

питах Автора да видим той какво ще каже.

Коментар

хайде приятелизнам ,че тук четат няколко потенциални купувачимного удобен момент, само след месец:За "Автомобилен Салон 2009" от Avto Union са подготвили специална изненада за всички техни настоящи и бъдещи клиенти, която е и пъвият продукт, разработен съвместно с Eurohold Bulgaria и на практика реализира първите синергии след сделката по придобиването. "Авто Юнион Програма Сигурност" предлага уникален продукт на всеки, който реши да закупи нов автомобил и включва:- 7 автомобилни марки, сред които Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, Opel и Chevrolet;- 6 нови модела за 2009 г. - новата Mazda3, Chevrolet Cruze, Opel Insignia, Fiat Sedici, Fiat 500Cabrio, Maserati QP;- до 5 г. гаранция;- 4% фиксирана лихва за периода на лизинга;- 3 безплатни автомобилни екстри;- 2 г. безплатно техническо обслужване;- 1 г. безплатно автокаско;- 0% главоболие.

Коментар

наистина не може да се регулират, мерси, Sev

Коментар

Sev написа:
                    - 7 автомобилни марки, сред които Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, Opel и Chevrolet;
                    Аз чакам Ferrari...

Коментар

Лука преди 2-3 години каза:Ако продавате добре Мазерати, ще ви дам да продавате и Ферари :D

Коментар

Точно, и според моя дилър вече е факт - демек продавали сме добре Мазерати Мисля, че вече всичко е готово за Ферари...

Коментар

сервиза обаче не е готов за Ферариосвен това като знам как ги боядисват...това в БГ ми се струва мираж

Коментар

По темата с АИ. Вчера ми се обади дилъра да ме пита дали всичко е наред с колата и дали съм имал някакви проблеми. Покани ме даже да мина през шоурума да пием кафе...Каквото и да ми говорите, има много свестни хора там.

Коментар

амисвестни...на мен що не ми звънят никой не ги купува тези бричкии сега ще искат да я налепят за автосалона с рекламни стикери АУТОИТАЛИЯ :D ...от онези налични Браво-та, които ги има на сайта...гледам че са продали 4 за месецне е зле като за ФИАТ

Коментар

При обслужването всичко опира до конкретния човек. Доброто обслужване би трябвало да се поощрява.Аз на мястото на колегата lyubohar бих драснал едно благодарственно писмо до фирмата за обслужването от едикой си дилър. На него няма да му отнеме повече от 5 минути това писмо от няколко реда, но резултата можа да бъде доста добър - и за самия дилър и за бъдещите клиенти.
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X