АутоИталия колегане би трябвао да са скъпи...трябва да са на подобна цена като в линкаможе да провериш и в АлександърАуто...само да знаеш, че тези пръскалки не могат да се регулират по височинаи не знам как ще паснат на твоето стъкло
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Sev написа:АутоИталия колегане би трябвао да са скъпи...трябва да са на подобна цена като в линкаможе да провериш и в АлександърАуто...само да знаеш, че тези пръскалки не могат да се регулират по височинаи не знам как ще паснат на твоето стъклоFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Immortal написа:Е че тя бившата Линея на Явор 1.3 мултиджет вдигна 195 по километраж с 4 човека вътре...че кво остава за 1.9...Следя ви аз темичката... като станат на по 5 годинки, кой от вас ще ми продаде неговата?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
хайде приятелизнам ,че тук четат няколко потенциални купувачимного удобен момент, само след месец:За "Автомобилен Салон 2009" от Avto Union са подготвили специална изненада за всички техни настоящи и бъдещи клиенти, която е и пъвият продукт, разработен съвместно с Eurohold Bulgaria и на практика реализира първите синергии след сделката по придобиването. "Авто Юнион Програма Сигурност" предлага уникален продукт на всеки, който реши да закупи нов автомобил и включва:- 7 автомобилни марки, сред които Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, Opel и Chevrolet;- 6 нови модела за 2009 г. - новата Mazda3, Chevrolet Cruze, Opel Insignia, Fiat Sedici, Fiat 500Cabrio, Maserati QP;- до 5 г. гаранция;- 4% фиксирана лихва за периода на лизинга;- 3 безплатни автомобилни екстри;- 2 г. безплатно техническо обслужване;- 1 г. безплатно автокаско;- 0% главоболие.
Коментар
-
При обслужването всичко опира до конкретния човек. Доброто обслужване би трябвало да се поощрява.Аз на мястото на колегата lyubohar бих драснал едно благодарственно писмо до фирмата за обслужването от едикой си дилър. На него няма да му отнеме повече от 5 минути това писмо от няколко реда, но резултата можа да бъде доста добър - и за самия дилър и за бъдещите клиенти.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар