Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

по съвет на Dodo 155 звъннах в Чефинпродават Selenia K Pure Energy :D в разфасовки по 2 литра - цена 44 лева...за доливане е тъпо да купи човек 2 литраосвен да си ги делим
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ееесамо аз си пиша тук :D ...още нещомогат да се сменят само перата на чистачкитеудоволствието струва 25 леваиначе комплект чистачки е около 70резервните пера се купуват като оригинален аксесоар от VW :D благодарости на колегите от Шкода форум

Коментар

От VW викаш...Де да знам...Днес чистачки от Голф, утре сини лампички ще сложиш...И докато се усетиш отзад ще пише GTI и срам и резил

Коментар

ааане не лампите са бели :D а дилъра на VW е Porsche Sofia, може да се прежалим :D

Коментар

Аз вчера карах едното по продължително.И аз мен 1.4 16 мотора 90 к.с. е абсолютен компромис, но не мога да намеря с какво.При 4 човека му е много тегаво.Иначе София хотел Експо - Разлог за около 2 часа и обратно , средният разход по трип-а беше 6.3 л/100км.

Коментар

при всяка покупка има компромисизависи от гледната точкаважно е и какво очаква човек от покупката сине на последно място зависи от предназначението на стоката и с какво си свикналаз съм казвал няколко пъти причините за изборана първо място е простотата на двигателя и цената на самия автомобилнаистина разликата с турбото е 1700 лева...на фона на 27000 не изглеждат многоно съм си направил сметкатаа в нея влиза и недомисления данък МПС, застраховки......както и това от кой ще ползва колата след мен...и за Спорта може да кажем че има компромисвърви страхотно, изглежда страхотно, но вози твърдо :D но точно за това има Interscope HiFi - поздрави на Любо :D

Коментар

Така е, данъкът е много висок, а и разликата със Спорт не е точно 1700. Решиш ли да се поглезиш с нещо по-така, почваш и да добавяш туй-онуй, и работата бързо става дебела.Иначе наистина вози много твърдо, а и от вървенето съм по-скоро леко разочарован. Не че не набира, но прекалено малко се усеща - не е като при печките. Май съм фен на въртящия момент и следващващата кола ще е печка, или пък ще я чипна тази да й вдигна въртящия момент Освен това никъде не споменахте разхода, но Спорта ако го караш в "Спорт" режим и го понастъпваш, стрелката за бензина пада горе-долу със същата скорост, с която се качва скоростомера Но наистина всеки си има критерии и си действа според тях...Sev е направил компромис с мотора, аз правя моя компромис всеки месец на 10-то число... Но наистина изглежда страхотно

Коментар

за цените - говорех за 120 кончета, отново Динамикза вървенето...според мен наистина е просто усещанедизелите сравнени дори с турбобензини със същата мощност, измамно създават усещане за много по-вървящ автомобила реално не е така, даже обратното

Коментар

Да, ясно че за най-евтината версия говориш - точно на която да имаш много изкушения за добавяне Аз съм по-скоро на мнението: или ако можеш взимаш най-накипрената версия, че да не те е яд после, че нямаш това или онова, или решаваш да го даваш по-икономично (което също напълно го споделям като принцип) и си взимаш кола, която минимално да те натовари финансово а иначе да ти върши същата работа. Всичко по средата е компромис с едното или другото Относно вървенето - там е работата, че усещането като че ли е доста важно, поне за мен...Нали в това е кефа от вървенето - какво показва стрелката на скоростомера въобще и не гледам. Но все пак още си щадя колата, само веднъж съм стигал до 5,000 оборота, като почна да я разцъквам повече на високи обороти може да ми се промени усещането

Коментар

бензина иска оборотиоще малко и може да я караш както си искаш а ако пак си недоволен, на срещата ще ти дам да покараш моята :D

Коментар

Sev написа:
                        дизелите сравнени дори с турбобензини със същата мощност, измамно създават усещане за много по-вървящ автомобила реално не е така, даже обратното
                        Създават усещане за ускорение (функция на въртящия момент), защото имат такъв предостатъчно. Лошото е, че максималния въртящ момент е в по-тесен диапазон от обороти в сравнение с бензинов мотор, но това може да се компенсира с повечко работа с лоста на редуктора . Карам дизел точно заради въртящия момент - високи скорости не ме влекат. Не че печката не вдигна 210 по километраж с климатик, ама го направих само за протокола, едва ли ще повторя.
                        Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                        Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                        Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                        Ex: Brava 1.6 1997
                        Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

venioid написа:
                          Създават усещане за ускорение (функция на въртящия момент), защото имат такъв предостатъчно. Лошото е, че максималния въртящ момент е в по-тесен диапазон от обороти в сравнение с бензинов мотор, но това може да се компенсира с повечко работа с лоста на редуктора . Карам дизел точно заради въртящия момент - високи скорости не ме влекат. Не че печката не вдигна 210 по километраж с климатик, ама го направих само за протокола, едва ли ще повторя.
                          много дрънчат тия печки и човек му се струва че излита :D шегувам сеясно е това за оборотите и малкия диапазон...за срещатапо предварителни данни - началото на юни...че после ще почнат отпуските

Коментар

Е че тя бившата Линея на Явор 1.3 мултиджет вдигна 195 по километраж с 4 човека вътре...че кво остава за 1.9...Следя ви аз темичката... като станат на по 5 годинки, кой от вас ще ми продаде неговата?

Коментар

Тук далаверки някакви започвате... Че, да взема и аз да се "запиша"
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Sev написа:
                                null.zero написа:
                                колеги, колко струва чарк номер 0735445409 за новото браво? това е пръскалката за чистачките, пасажерската (шофьорската има отоплителен елемент). и откъде може да се купи?може да се монтират и на браво/брава/марея, затова питам ...
                                http://www.fiatforum.com/bravo-brava-marea-guides/185793-fitting-bravo-2007-mist-washer-jets-your-classic-bravo-marea.html
                                да, колега, точно това искам да направя. може и с пръскалки от Пежо/Ситроен, ама с тези ще стане по-хубаво. та откъде да си купя?
                                Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                                Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Working...
                                X