Не отидох заради съмнения или проблеми, а просто "ей така", на профилактична диагностика. Отделно чакам диагностичен кабел и искам да сравня казаното от АИ със саморъчна диагностика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се дава за пример един от най-мързеливите народи на света е смешно...Но както и да е, у нас си е модерно да се плюе по нашето, а чуждото по подразбиране да е по-добро. Моите впечатления от АИ са повече от отлични, убеден съм, че с нищо не отстъпват на гърците, но това си е мое мнение. Иначе от няколко дни ми се появи неприятно скърцане в таблото...Надявам се да изчезне от само себе си, както вече веднъж се случи с друго прискърцване пак оттам. За съжаление обаче твърдото окачване си казва думата и както предполагах, всяка неравност и напрежение от пътя се предава на купето, защото няма меки амортисьори, които да го неутрализират...
Коментар
-
Kuku написа:и съм крайно НЕдоволен от сервиза им - казвал съм го и преди!Kuku написа:Смятай, щом "един от най-мързеливите народи в света" са по-добри от нас, колко сме зле...
Коментар
-
Нищо! Трябва ли да правим нещо Отишъл съм в АутоИтаия, видял съм как хората си бъркат в носа, почесват се, помайват се, пощипват се около колата ми.Отишъл съм в Гърция и съм видял как хората работят по колата ми.Какво повече ми е нужно Ти си доволен и за това не биеш 500км. път - прекрасно, радвам се, че има и доволни хора от този сервиз, но аз не съм от тях!
Коментар
-
Не, всичко е наред, намесих се заради обобщенията "българите сме много зле, щото на мен веднъж в сервиза на АИ не ми хареса как работят. Следователно трябва да се ходи в Гърция и всички сме съгласни с това". Може да си попаднал на кофти механици, но моите когато ходих определено вдъхваха доверие. От друга страна, в Гърция може да си попаднал на нсй-съвестните, но другия път да нямаш този късмет. Да на говорим, че ако подхождаш с нагласата "тия нашите сега като ида ще бъдат много зле", със сигурност ще им намериш кусури. Както и обратното...
Коментар
-
чел съм няколко отрицателни мнения за АИ и едно положително - това на Любо (между другото не успяха да му настроят фаровете) :D обаче при него са диагностицирали за еветуален проблемако не дай боже и имаше нещо на колата не знам как щяха да се развият нещата на фона на малките продажби 5-6 отрицателни отзива са ми достатъчни...ако имам свободно време, не бих си оставил колата в сервиз без надзор...особено за 2 преглед - свещи, спирачна течност, антифриз...освен това, според гърците колите ни са с 3 години гаранциятова ще го проуча допълнително
Коментар
-
Факт, не ги настроиха. От друга страна обаче след като от завода на ФИАТ не са ги настроили, можем ли да се сърдим на сервиза Моето мнение е по-скоро общо положително впечатление, наистина не мога да кажа нищо супер конкретно. Но то като гледам и "отрицателните" мнения са доста общи, никой нищо конкретно не казва...Това, че си бъркат в носа не ги прави некадърни монтьори Ето положителните ми впечатление:- час ми беше запазен веднага, лично дилърът се ангажира с това, аз не съм се занимавал с нищо- приеха ми колата веднага щом отидох, точно на запазения час, който между другото беше в 9 сутринта- имат доволно организиран вътрешен процес, не съм чакал изобщо- гледането на колата ми е започнало веднага, защото след 20 мин вече я изкарваха за тест- мантьорите бяха с чисти комбинезони, седалките бяха покрити с найлони- бяха на по 40-50 години хора, не някакви келеши като в много от сервизите, които ще решат да си правят гонки с твоята кола- бяха внимателни с колата - може би защото се возих при тях- макар и да не и откриха нищо, бяха достатъчно любезни и приятни да ми дадат един куп напътсвия относно карането, разхода и всякакви други нещаЗа мен това не е малко. Може и да не са открили нищо и ако бяха открили, нещата да се бяха развили по друг начин и да не съм доволен и аз сега от крайния резултат. Но това не променя факта, че бяха организирани, любезни и според мен си свършиха работата достатъчно добре.
Коментар
-
Любо, писал съм доста за АутоИталия и не ми се пише пак.Определено имам не едно и две преки впечатления от работата в сервиза за пет години и щом отрицателното мнение надделява в мен, сигурно има защо А това, което казва Сев, е доре да се проучи обстойно, защото ако наистина в Гърция колите ни имат три години гаранция, това означава, че след втората ще е задължително да ходя до там за всичко Между другото, утре сутринта пътувам за Серес - ако имате въпроси сега е момента?!
Коментар
-
колеги, колко струва чарк номер 0735445409 за новото браво? това е пръскалката за чистачките, пасажерската (шофьорската има отоплителен елемент). и откъде може да се купи?може да се монтират и на браво/брава/марея, затова питам ...Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Относно АИ мога да кажа, че дори и познавайки управителя на сервиза и началника на следпродажбената подръжка пак съм бил недоволен.Най-малкото, е че след обслужване забравят да нулират сервиза. Първият път си помислих, че им е простено, вторият път пак, на третият път пак не го бяха занулили, при положение, че получих положителен отговор по телефона.Относно гаранцията е най-добре да се пита директно ФИАТ АУТО СПА, дали ще отговорят е друг въпрос.Моето Браво е купено от Германия, където се продава с 5 години гаранция.При запитване в АИ, те казват, че ФИАТ АУТО СПА, поемат 2 годишна гаранция, другото било поемано от дилърите в Германия. Доколко е вярно това трябва да се провери.Предполагам всички са гледали рекламата със Шумахер, и в немският вариант винаги е била с 5 години гаранция.
Коментар
-
hf hpe написа:Относно АИ мога да кажа, че дори и познавайки управителя на сервиза и началника на следпродажбената подръжка пак съм бил недоволен.Най-малкото, е че след обслужване забравят да нулират сервиза. Първият път си помислих, че им е простено, вторият път пак, на третият път пак не го бяха занулили, при положение, че получих положителен отговор по телефона.Относно гаранцията е най-добре да се пита директно ФИАТ АУТО СПА, дали ще отговорят е друг въпрос.Моето Браво е купено от Германия, където се продава с 5 години гаранция.При запитване в АИ, те казват, че ФИАТ АУТО СПА, поемат 2 годишна гаранция, другото било поемано от дилърите в Германия. Доколко е вярно това трябва да се провери.Предполагам всички са гледали рекламата със Шумахер, и в немският вариант винаги е била с 5 години гаранция.FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар