Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не отидох заради съмнения или проблеми, а просто "ей така", на профилактична диагностика. Отделно чакам диагностичен кабел и искам да сравня казаното от АИ със саморъчна диагностика.
    Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
    Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
    Ex: Marea 2.4 JTD 2000
    Ex: Brava 1.6 1997
    Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Да се дава за пример един от най-мързеливите народи на света е смешно...Но както и да е, у нас си е модерно да се плюе по нашето, а чуждото по подразбиране да е по-добро. Моите впечатления от АИ са повече от отлични, убеден съм, че с нищо не отстъпват на гърците, но това си е мое мнение. Иначе от няколко дни ми се появи неприятно скърцане в таблото...Надявам се да изчезне от само себе си, както вече веднъж се случи с друго прискърцване пак оттам. За съжаление обаче твърдото окачване си казва думата и както предполагах, всяка неравност и напрежение от пътя се предава на купето, защото няма меки амортисьори, които да го неутрализират...

Коментар

Любо, аз съм много доволен от магазина на АутоИталия и съм крайно НЕдоволен от сервиза им - казвал съм го и преди!Смятай, щом "един от най-мързеливите народи в света" са по-добри от нас, колко сме зле...Освен това, все още не сте ходили за ремонти.... да не дава Господ

Коментар

Kuku написа:
          и съм крайно НЕдоволен от сервиза им - казвал съм го и преди!
          Хубаво, аз пък от моя скромен опит съм доволен...Какво правим при това положение? :D
          Kuku написа:
          Смятай, щом "един от най-мързеливите народи в света" са по-добри от нас, колко сме зле...
          Казваш го като някакъв общоизвестен факт, а всъщност е просто твое субективно мнение, с което аз съм крайно несъгласен (което пък е мое субективно мнение)...

Коментар

Нищо! Трябва ли да правим нещо Отишъл съм в АутоИтаия, видял съм как хората си бъркат в носа, почесват се, помайват се, пощипват се около колата ми.Отишъл съм в Гърция и съм видял как хората работят по колата ми.Какво повече ми е нужно Ти си доволен и за това не биеш 500км. път - прекрасно, радвам се, че има и доволни хора от този сервиз, но аз не съм от тях!

Коментар

Не, всичко е наред, намесих се заради обобщенията "българите сме много зле, щото на мен веднъж в сервиза на АИ не ми хареса как работят. Следователно трябва да се ходи в Гърция и всички сме съгласни с това". Може да си попаднал на кофти механици, но моите когато ходих определено вдъхваха доверие. От друга страна, в Гърция може да си попаднал на нсй-съвестните, но другия път да нямаш този късмет. Да на говорим, че ако подхождаш с нагласата "тия нашите сега като ида ще бъдат много зле", със сигурност ще им намериш кусури. Както и обратното...

Коментар

Едва ли за пет години съм попадал все на кофти механици Иначе си прав и съм съгласен.

Коментар

чел съм няколко отрицателни мнения за АИ и едно положително - това на Любо (между другото не успяха да му настроят фаровете) :D обаче при него са диагностицирали за еветуален проблемако не дай боже и имаше нещо на колата не знам как щяха да се развият нещата на фона на малките продажби 5-6 отрицателни отзива са ми достатъчни...ако имам свободно време, не бих си оставил колата в сервиз без надзор...особено за 2 преглед - свещи, спирачна течност, антифриз...освен това, според гърците колите ни са с 3 години гаранциятова ще го проуча допълнително
                  2015 Renault Megane Expression GT
                  2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                  Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Факт, не ги настроиха. От друга страна обаче след като от завода на ФИАТ не са ги настроили, можем ли да се сърдим на сервиза Моето мнение е по-скоро общо положително впечатление, наистина не мога да кажа нищо супер конкретно. Но то като гледам и "отрицателните" мнения са доста общи, никой нищо конкретно не казва...Това, че си бъркат в носа не ги прави некадърни монтьори Ето положителните ми впечатление:- час ми беше запазен веднага, лично дилърът се ангажира с това, аз не съм се занимавал с нищо- приеха ми колата веднага щом отидох, точно на запазения час, който между другото беше в 9 сутринта- имат доволно организиран вътрешен процес, не съм чакал изобщо- гледането на колата ми е започнало веднага, защото след 20 мин вече я изкарваха за тест- мантьорите бяха с чисти комбинезони, седалките бяха покрити с найлони- бяха на по 40-50 години хора, не някакви келеши като в много от сервизите, които ще решат да си правят гонки с твоята кола- бяха внимателни с колата - може би защото се возих при тях- макар и да не и откриха нищо, бяха достатъчно любезни и приятни да ми дадат един куп напътсвия относно карането, разхода и всякакви други нещаЗа мен това не е малко. Може и да не са открили нищо и ако бяха открили, нещата да се бяха развили по друг начин и да не съм доволен и аз сега от крайния резултат. Но това не променя факта, че бяха организирани, любезни и според мен си свършиха работата достатъчно добре.

Коментар

Любо, писал съм доста за АутоИталия и не ми се пише пак.Определено имам не едно и две преки впечатления от работата в сервиза за пет години и щом отрицателното мнение надделява в мен, сигурно има защо А това, което казва Сев, е доре да се проучи обстойно, защото ако наистина в Гърция колите ни имат три години гаранция, това означава, че след втората ще е задължително да ходя до там за всичко Между другото, утре сутринта пътувам за Серес - ако имате въпроси сега е момента?!

Коментар

Е как така колата ти ще има различна гаранция на друго място? То по тази логика в UK колите ни имат 5 години... Доколкото знам има минимална гаранция (заводска), която е 2 г. Оттам нагоре всеки дилър може да си добавя. АИ не са го направили - сори

Коментар

Питай ги какъв Шел наливат на дизелите, че аз така и не разбрах какво масло са ми сложили (освен че е Шел) .
                          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
                          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
                          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
                          Ex: Brava 1.6 1997
                          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

колеги, колко струва чарк номер 0735445409 за новото браво? това е пръскалката за чистачките, пасажерската (шофьорската има отоплителен елемент). и откъде може да се купи?може да се монтират и на браво/брава/марея, затова питам ...
                            Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                            Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Относно АИ мога да кажа, че дори и познавайки управителя на сервиза и началника на следпродажбената подръжка пак съм бил недоволен.Най-малкото, е че след обслужване забравят да нулират сервиза. Първият път си помислих, че им е простено, вторият път пак, на третият път пак не го бяха занулили, при положение, че получих положителен отговор по телефона.Относно гаранцията е най-добре да се пита директно ФИАТ АУТО СПА, дали ще отговорят е друг въпрос.Моето Браво е купено от Германия, където се продава с 5 години гаранция.При запитване в АИ, те казват, че ФИАТ АУТО СПА, поемат 2 годишна гаранция, другото било поемано от дилърите в Германия. Доколко е вярно това трябва да се провери.Предполагам всички са гледали рекламата със Шумахер, и в немският вариант винаги е била с 5 години гаранция.

Коментар

hf hpe написа:
                                Относно АИ мога да кажа, че дори и познавайки управителя на сервиза и началника на следпродажбената подръжка пак съм бил недоволен.Най-малкото, е че след обслужване забравят да нулират сервиза. Първият път си помислих, че им е простено, вторият път пак, на третият път пак не го бяха занулили, при положение, че получих положителен отговор по телефона.Относно гаранцията е най-добре да се пита директно ФИАТ АУТО СПА, дали ще отговорят е друг въпрос.Моето Браво е купено от Германия, където се продава с 5 години гаранция.При запитване в АИ, те казват, че ФИАТ АУТО СПА, поемат 2 годишна гаранция, другото било поемано от дилърите в Германия. Доколко е вярно това трябва да се провери.Предполагам всички са гледали рекламата със Шумахер, и в немският вариант винаги е била с 5 години гаранция.
                                Къде ги видя тез 5 години гаранция?!Стига писахте измислени глупости - и тука към със застраховка "удължена гаранция" към армеец става 5 год., но това е маааалко по различно
                                Прикачени файлове
                                FIAT Bravo Multijet 1.9 150 k.c / 11.2008 г.
                                FIAT Punto 1.2 75 к.с. / 12.1993 г.

Коментар

Working...
                                X