Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    Кики, какво казаха гърците за ксенона ? :D или изобщо не го забелязаха
    Това да не е "АутоИталия", братче - никой не му обърна внимание!А тук не искаха да ми признаят гаранцията за спукан радиатор на климатика, защото имам допълнително монтиран ксенон Някой ако намери връзката....

Коментар

това за случката, когато се оказа че най-вероятно системата фабрично е била празна ?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да, за онази случка става въпрос, но се оказа спукан радиатор на климатика Аз даже си спомням миналата зима как минах през една тръба на пътя и явно тогава съм го спукал, но в сервиза нищо не знаех А те пък за сметка на това, търсиха спуканото цяла седмица

Коментар

По магистралата - средна скорост 120 - 8/100...

Коментар

Kuku написа:
            Да, за онази случка става въпрос, но се оказа спукан радиатор на климатика Аз даже си спомням миналата зима как минах през една тръба на пътя и явно тогава съм го спукал, но в сервиза нищо не знаех А те пък за сметка на това, търсиха спуканото цяла седмица
            ха хаи тресна го в тръба, а те го оправиха гаранционно ли :D

Коментар

Фаровете на новото Браво вече официално са пълен шит. Или от АИ толкова и са ми ги настроили...Ще взема да ида някъде другаде да видим какво ще се окаже. Но вчера през нощта по магистралата карах на дълги, едва ли се виждаше на повече от 30 метра...Всъщност колко е нормалното?

Коментар

Sev написа:
                Kuku написа:
                ха хаи тресна го в тръба, а те го оправиха гаранционно ли :D
                Ами не съм 100% сигурен, но така мисля - една вечер в кръговото на надлез Надежда минах през нещо и като слезнах видях някаква тръба зад колата... първоначално си викам "Айде, тая кола започна да се разпада...", ама после прецених, че съм над тези неща и си продължих без тръбата И после не искаха да го ремонтират гаранционно, заради ксенона П.П.Любо, късите би трябвало да ти светят на около 40 метра... да не казвам и повече

Коментар

lyubohar написа:
                  Фаровете на новото Браво вече официално са пълен шит. Или от АИ толкова и са ми ги настроили...Ще взема да ида някъде другаде да видим какво ще се окаже. Но вчера през нощта по магистралата карах на дълги, едва ли се виждаше на повече от 30 метра...Всъщност колко е нормалното?
                  фаровете са прекрасни , обаче...просто не са регулираниявно и в АИ не са се справили с тази елеметарна операцияи моите не бяха добре като я взех, светеха на 25 метранаклона им трябва да е 1%, т.е. лъча трябва да пада на 50-60 метра от колатааз си ги настроих сам с няколко опита, защото не знам къде могат да ми ги направят като хоратасега светят идеалноа накрай сложих и ксенон, тези лупи плачат за това :D така рефлектора се грее много по-малко и ще са напълно ефективни много по-дълго времеако все пак АИ са се справили, а колата ти е била натоварена е трябвало да ги свалиш от позиция 0 на 1 или 2защото ако предницата се е вдигнала, също няма да светят добре

Коментар

Да, знам за натоварването, но не беше натоварена. Освен да взема да ги натаковам и аз сам моите. Онзи ден едно БМВ настроихме, не може Бравото да е по-сложно Sev, имаш ли отнякъде някакви напътствия как се регулират? В смисъл разстояние на колата от стената, после разстояние на линията на фара от земята...Такива неща...

Коментар

абсолютно лесно едаже през деня на подземния паркинг ще се справиш идеално :D трябва ти шестогран или широка права отверка (кръстатата от комплекта на колата също върши работа с повече натискане)на фара има две врътки, тази за "нагоре-надолу" е външната - от страната на калниказаставаш примерно на 2 метра от стенамериш с рулетка на какво разстояние от земята е средата на фара (този с лупата на късите)отпечатъка на стената трябва да е с 2 сантиметра по-нископримерно ако средата на фара е на 70 см, отпечатъка на стената трябва да е на 68 (ако си на 3 метра - 67 и т.н.)т.е. на всеки метър от стената, снопа трябва да пада с 1 смколкото си по-далеч толкова по-точно ще стане, защото като си близо вероятноста за грешка е по-голяманаляво и надясно не пипай, защото е по-сложно и ще се омаца работата (това се настройва от вътрешната врътка) :D

Коментар

ОК, мерси. В моя паркинг мисля, че имам предостатъчно разстояние. Ще пробвам уикенда...

Коментар

ето и официалното обяснение на ФИАТ за регулиране на фароветекартинката не е много вярна, защото колата е с лупи и профила не е същиякато изключим това, всичко друго е перфектно
                          Прикачени файлове

Коментар

Чудно. 10х. Ще се изпробва...

Коментар

Sev, ти ли мина в 17.32 по Черни връх? В посока от Вапцаров към центъра? Ако не си бил ти, виж дали колата ти е още в гаража/паркинга Аз ходех по десния (за теб) тротоар, някъде пред паркинга на сградата на Петрол...

Коментар

не, но и колата си е тук :D ...има още едно Браво като моетосъщия мотор, цвят, оборудване, джанти

Коментар

Working...
                                X