Доста сериозен скандал мисля да им вдигна ако ме отрежат за гаранцията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BolgAryan написа:Вчера ми замина тампона на стабилизиращата щанга... да видим какво ще каже гаранцията по въпроса и дали ще го имат на склад...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не трябва да си, в това отношение са свестни, даже мислех да ти пиша да не подхождаш негативно...Бях сигурен, че няма да се направят на интересни за това На мен например се съгласиха да си вземат обратно част, ако не ми хареса резултатът, въпреки, че са я поръчали и платили и после щяха да си я бият у главата. В общи линии като отношение съм бил доволен досега.
Коментар
-
BolgAryan написа:Смениха изцяло щангата гаранционно. Приятно съм изненадан.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
lyubohar написа:Ами АИ, иначе трудна работа...Виждал съм в магазин много сходни от 500 Abarth, но това е чист късмет. Иначе аз съм с такива и смятам да купувам 18-ки, но вероятно тези ще останат за зимни, още не съм го измислил Ако колегата от Бургас реши да се раздели с неговите 18-ки може да направим някаква сложна врътка :DFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар