Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Доста сериозен скандал мисля да им вдигна ако ме отрежат за гаранцията

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
      Вчера ми замина тампона на стабилизиращата щанга... да видим какво ще каже гаранцията по въпроса и дали ще го имат на склад...
      Много ми е интересно какво точно ще ти кажат за тампона. Демек какао точно ще искат да ти сменят - дори и платено.Предполагам цялата щанга, но знае ли се, може да измислят някаква фантасмагория. :D
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Би трябвало да го признаят по гаранция.Имам приятел който му сменяха всичко по окачването на 159-та по гаранция,става въпрос за рейка,носачи/единия даже в гърция/
        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
        Ventura garage

Коментар

Смениха изцяло щангата гаранционно. Приятно съм изненадан.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Не трябва да си, в това отношение са свестни, даже мислех да ти пиша да не подхождаш негативно...Бях сигурен, че няма да се направят на интересни за това На мен например се съгласиха да си вземат обратно част, ако не ми хареса резултатът, въпреки, че са я поръчали и платили и после щяха да си я бият у главата. В общи линии като отношение съм бил доволен досега.

Коментар

Прав си,, в интерес на истината наистина винаги съм отивал при тях доста предубеден без реално да съм имал сериозни проблеми... е като изкючом факта, че преди ходина ми държаха колата еюдва дни в сервиза без да я погледнат, но по отношение на гаранцията е факт, че са били коректни

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                Смениха изцяло щангата гаранционно. Приятно съм изненадан.
                Екстра. То и няма как да ти сменят само тампона, защото не го предлагат.А на колко километра сгъна старата щанга?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

На 32 000... нищо не е

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Аз пък супер изненадан. (Изкарали сме нови няколко коли от Фиат.)

Коментар

lyubohar написа:
                      Ами АИ, иначе трудна работа...Виждал съм в магазин много сходни от 500 Abarth, но това е чист късмет. Иначе аз съм с такива и смятам да купувам 18-ки, но вероятно тези ще останат за зимни, още не съм го измислил Ако колегата от Бургас реши да се раздели с неговите 18-ки може да направим някаква сложна врътка :D
                      След тримесечно мислене реших, че тази смяна ще бъде трудна мисия за мен и в средата на март се сдобих с Continental ContiSportContact5 225/40/18 Y XL. И съм много доволен от държанието им, само мога да предположа какво би било с Michelin......... :D . Невероятен факт, новите гуми нямат нищо общо по отношение твърдото возене в сравнение с тези които свалих. Един пример - по пътя Бургас-Созопол има 3-4 места, където намалях, за да предотвратя твърдото минаване, сега без да се съобразявам с колко минавам само усещам някаква неравност. Много добри, да не кажа перфектни, първи впечатления.
                      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Климатикът откачи - духа топло от половината въздухоотводи, другите си духат студено, но като цяло не може въобще да разхлади купето...Някакви идеи, течността ли е за смяна?

Коментар

Ти не беше ли с двузонов?Ако е така, то не може да обърне смесителната клапа.
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Двузонов, да...Звучи като за сервиз Мерси, ще я карам да я видят явно...

Коментар

Аз знам какво му е даже,има счупен пластмасов съединител м/у моторчето и клапата,сменят се адски гадно,казвам го от опит-правил съм го на едно Браво.
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                              Ventura garage

Коментар

MES сигурно ще каже каква е болкатаНо най-вероятно ще падне сериозно разглобяванеи въпреки че климатика е на Марели, сигурно счупения чарк е немски :D
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X