Не знаех че работиш в сервиз , има ДПФ и на диагностиката като я копувах нямаше никакви проблеми .Все пак я взимам купена от тук и предишния собственик си личи че много я е пазили се е грижил за нея.Има и друго нещо на мен ми е първа дизелова кола и може би за мсец не съм свикнал да я карам че да ми харчи по малко .Нямам идея , има го и факта че като замервах на пълно -празно маи ми я допълниха единия път повече но де да знам .Факта е че това което забелязах проблем на доста модели фиат, е че датчика за нивото на горивото има доста големи колебания и не отчита съвсем вярно.Предполагам че за 5 годинки се е поизносило , ако е на принципа на метализирани писти както е на по старите модели поплавака.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
asus написа:Не знаех че работиш в сервиз , има ДПФ и на диагностиката като я копувах нямаше никакви проблеми .Все пак я взимам купена от тук и предишния собственик си личи че много я е пазили се е грижил за нея.Има и друго нещо на мен ми е първа дизелова кола и може би за мсец не съм свикнал да я карам че да ми харчи по малко .Нямам идея , има го и факта че като замервах на пълно -празно маи ми я допълниха единия път повече но де да знам .Факта е че това което забелязах проблем на доста модели фиат, е че датчика за нивото на горивото има доста големи колебания и не отчита съвсем вярно.Предполагам че за 5 годинки се е поизносило , ако е на принципа на метализирани писти както е на по старите модели поплавака.ПоздравиFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
евтин Xcarlink
Здарвейте, вчера си монтирах Xcarlink. За който не знае - това е емулатор на CD changer, който работи с три източника - SD карта, USB и line-in. В България струва около 230 лева (моделът без bluetooth), аз си го поръчах по eBay за 80 долара. Сами сметнете разликата Както и да е, дойде бързо и си е съвсем оригинален - същия, като този, който се продава тук. Монтирах го за 10 минути без никакви интервенции по колата. Направих си сам (почти :D ) ключове за сваляне на радиото (ако някой има нужда от такива да свирка). Закача се с 8-пинов кабел на буксата за CD Changer. Самият кабел го прекарах до жабката (има достатъчно широка дупка, не съм пробивал нищо) и сега устройството е в жабката. Остава да измисля само как да го закрепя там. Голямо е колкото кутия цигари, така че спестих и място от чантичката с дискове Вече 2 дни го слушам, работи перфектно, качеството е идеално. Очаквах да се появи на мястото на AUX, но явно AUX входът си е друг. Нашите модели поддържат CD changers с до 10 диска, което означава, че на картата може да направите до 10 директории, които ще се разпознават като дискове. Вътре във всяка директория може да има макс до 100 файла, което означава общо 1000 файла. Груба сметка - 8GB карта ще е предостатъчна, но чете без проблем и 16GB (пробвах). Недостатък - поддържа само едно ниво след root, тоест вътре в директориите CD01, CD02 и т.н. не може да има поддиректории, трябва да са директно 100-те файла. Друг недостатък (непотвърден) - засега успявам да видя на дисплея само имената на файловете, не и ID таговете на MP3-ките. Разбира се, lossless формати (APE, FLAC) не декодира, но на това не съм се и надявал. Друг дребен недостатък - mute бутонът на волана не работи коректно - mute-ва, но не unmute-ва. Всички други бутони работят коректно. Ако някой се интересува ще му дам директен линк към конкретния продавач в eBay, от който аз си купих, в Hongkong е мисля.
Коментар
-
Aз па ползвам друга джаджа от около 4 месеца и съм доволен,мойто е такова-118 лв. с доставката от Германия по пощата http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-We...d367e6Като цяло за парите си е ок,понякога забива целия плеър,но рядко и трябва да загасиш и запалиш колата,иначе си помни къде е спряло вади добро качество не криви звука като тунера на оригиналното ЦД в 159-та.............абе като цяло е ок,аз съм доволен и най-вече от това,че не се чудя къде слагам класьорите с дисковете.........................П.С.Първоначално имаше дерт,но се оказа,че трябва да му покажеш колко папки има във флашката,демек да изслушаш докрай последната песен от дадена папка,за да разбере че има папка номер 2................Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Eто го,нещо се е бъгнал линка http://www.ebay.de/itm/DMC-USB-SD-Ad...item3a6256e68eЛюбо не е като AUX,всички такива джаджи излизат като чейнджър и се включват на негово мястоFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
В Алфата съм с Блаупункт Медия плеър, ама ми прави някакви номера и ще го хвърля вече. Дай линк към тоя продавач в и-бей. Като е студено ми влачи музиката моля ви се... Сякаш процесора работи на половин честота - като се стопли се оправя. Отделно ходенето по папките е предизвикателство а и не ми показва коя е песента. Държа го само заради блутута, че си пускам музика от телефона - там проблеми с управлението няма, а и действа като хендсфрии, което е най прекрасното.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
@Mury, ясно, явно така е нормално. Иначе като гледам твоето е същото, просто друга "марка" @Yavor: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...:X:RTQ:US:1123 ето го, има и вариант с bluetooth hands-free.
Коментар
-
Добавка за XCarLink - засега не успявам да направя да се вижда името на песента по никакъв начин - нито от името на файла, нито ID3 тага. Това в комбинация с липсата на subfolders е голям недостатък за мен, тъй като прави невъзможно намирането на песен/албум. Имайте го предвид ако обмисляте покупка, аз продължавам да търся начин
Коментар
-
lyubohar написа:Добавка за XCarLink - засега не успявам да направя да се вижда името на песента по никакъв начин - нито от името на файла, нито ID3 тага. Това в комбинация с липсата на subfolders е голям недостатък за мен, тъй като прави невъзможно намирането на песен/албум. Имайте го предвид ако обмисляте покупка, аз продължавам да търся начинFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар