Много е добър Алпина, на сухо, а и особено на мокро не мога да повярвам какво сцепление има. И спирачния път ми е по-къс, с летния Континентал на мокро спирах на магия едва ли не с включен ABS постоянно. С Алпина си спирам като пич. За момента не се оплаквам и от поведението на сняг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Flow написа:......... най-много за сега съм впечатлен, от безшумността на гумите. Не мога да разбера, че карам зимни гуми. ....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Колеги я дайте акъл , как се сменя крушката на късите светлини (било то ксенон или не, в случая ксенон) на левия фар на бравото.Трябва ли да се разкача фара или може да се махне само тръбата за казанчето за течността на чистачките , че гледам тя е пъхната в самото казанче посредством гъмено уплътнение.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар
-
Sev написа:само гърловината се изважда
Коментар
-
Да много благодаря за информацията.Извадих гърловината но след това се наложи да махна планката която в по диагонал и минава над единия ъгъл на акумулатора.Така мисля че е най лесно да се работи.Голям зор с тоя фабричен ксенон, направо ми взе здравето да махна крушката, но накрая стана де Поздрави на всичкиFiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Коментар
-
Azatril написа:Sev написа:само гърловината се изважда
Коментар
-
Дам в отговор на горното мнение гърловината влиза с бая зор но влезне ли един път седи много стегнато .При натискане потдава казанчето това е факт номера поне за мен така аз го направих е да държиш горната част на гърловината така че да не се усуква спрямо казанчето и в същото време да следва един лек наклон спрямо дупката на самото казанче на което е даден тоя наклон фабрично.И най- важното забравих и аз се мъчих така докато накрая просто не мацнах малко смазващ спрей на края на гърловината и с едно по рязко натискане влезе точно както си трябва Апропо , някой от колегите да си е тествал дебитомера за тези които са с дизелката.Не знам защо може би от лудост или мания , ми се върти в главата да го почицтя а и другото което, е че ми се струва да харчи повечко моя .Та се поразрових и колегите от рено споменават в една доста добра статия за рено лагуна 1.9 дци от последните, че на 20-30 000 трябва да се проверява което е и моето мнение , тъй като все пак въздушния филтър пропуска частици макар и миниатюрни а те се натрупват след време.Проблема на свалянето поне на модела който имам аз е единствено, че не знам схмета на махане на буксата , изглежда че не е стандартна контра като на по старите скоби .Та някой тествал ли го е на 5 години да кажем или километри и ако да каде и как ?Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Коментар
-
asus написа:Дам в отговор на горното мнение гърловината влиза с бая зор но влезне ли един път седи много стегнато .При натискане потдава казанчето това е факт номера поне за мен така аз го направих е да държиш горната част на гърловината така че да не се усуква спрямо казанчето и в същото време да следва един лек наклон спрямо дупката на самото казанче на което е даден тоя наклон фабрично.И най- важното забравих и аз се мъчих така докато накрая просто не мацнах малко смазващ спрей на края на гърловината и с едно по рязко натискане влезе точно както си трябва Апропо , някой от колегите да си е тествал дебитомера за тези които са с дизелката.Не знам защо може би от лудост или мания , ми се върти в главата да го почицтя а и другото което, е че ми се струва да харчи повечко моя .Та се поразрових и колегите от рено споменават в една доста добра статия за рено лагуна 1.9 дци от последните, че на 20-30 000 трябва да се проверява което е и моето мнение , тъй като все пак въздушния филтър пропуска частици макар и миниатюрни а те се натрупват след време.Проблема на свалянето поне на модела който имам аз е единствено, че не знам схмета на махане на буксата , изглежда че не е стандартна контра като на по старите скоби .Та някой тествал ли го е на 5 години да кажем или километри и ако да каде и как ?Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Ами като я замерих пълно празно 12 градско.Мисля че е доста за дизел при положение че типока на всичката газ градско ми харчи 13 при 20 годишна кола и без да и давам да почива много много А каде са ти правили замерването.Дайте някаде освен може би МОТОМАН тях преди съм ги ползвал но за старата котурка .Поздрави , и За Много Години Живи и Здрави всички и безаварийно каране с кеф.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Коментар
-
asus написа:Ами като я замерих пълно празно 12 градско.Мисля че е доста за дизел при положение че типока на всичката газ градско ми харчи 13 при 20 годишна кола и без да и давам да почива много много А каде са ти правили замерването.Дайте някаде освен може би МОТОМАН тях преди съм ги ползвал но за старата котурка .Поздрави , и За Много Години Живи и Здрави всички и безаварийно каране с кеф.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар