Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами скъпо продавате :D по белия свят цената на съединител и маховик е тази, която дадох по-горе
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
      ами скъпо продавате :D по белия свят цената на съединител и маховик е тази, която дадох по-горе
      Не знам къде е по белият свят,но това което дадох като приблизителни цени са по Валео и/или Рикамби в България...Много ме съмнява цена на 4-те елемента да е това което казваш-навсякъде по "белият" свят цената САМО на един двумасов махових за съвременен автомобил започва от 1К и стига и до 3-4К в зависимост от автомобил,двг и т.н...Но щом можеш да ги намираш на такива цени предполагам ще помагаш на колегите с тези двг.когато/не дай боже/ им се налага! пп.Тез 600лв за които споменаваш,аз бих ги калкулирал обобщено: съединител/2-та диска/-200лв , лагер помпа-100 и маховик-300лв - че те 2-3 пъти по-евтино от обикновените жтд мотори бре
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

...единствено не съм смятал помпатаиначе да, по-евтино е от "обикновените" JTD ; примерно от Либра 1,9 105

Коментар

А не стават ли на другите JTD :DИ мен ме съмнява да е толкова евтино

Коментар

хора, имате интернетпотърсете, не е труднопоследно по темата - Кики, за 147 цените са други...маховика е около 900 лева

Коментар

Както казах един приятел беше тръгнал да сменя на Астра Н - тука му бяха обявили цена за демпрефен маховик, комплект съединител, помпа и някакви болтове над 2 бона и той си поръча същите чаркове от ибей марка Закс за около 900лв. Така че наистина тука се слагат огромни надценки особено за частите на по-новите модели. Ако на бравото комплекта е около 700лв е направо супер.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Сев, не знам ти къде гледаш, обаче аз вече един час търся и най-евтиния комплект, който намерих, струва двойно повече от 600лв., при това за 1.9 сякаш е най-евтин Може ли да пуснеш линк към 600-700 левов комплект?П.П.Да не бъркаш комплекта съединител от 3 части, че едното е маховик?

Коментар

първо търсене - http://www.ebay.de/itm/836037-Schwun...19d034f62dна същите пари има и LuK

Коментар

Е, добре - не по врат, а по шия..... 450лв. маховик.300лв. съединител.250лв. помпа.

Коментар

съединителя е около 200казах общо 600-700 без помпане е като 2000 нали

Коментар

и за всички спорещи - съединител комплкт, помпа и маховик в АутоИталия струват цифром и словом 1400 левавсеки купил Браво от там може да ги вземе с 10% отстъпкаа ние от клуба с 25%така че не знам за какви 2000 говорите :D

Коментар

Sev написа:
                          и за всички спорещи - съединител комплкт, помпа и маховик в АутоИталия струват цифром и словом 1400 левавсеки купил Браво от там може да ги вземе с 10% отстъпкаа ние от клуба с 25%така че не знам за какви 2000 говорите :D
                          Нищо не разбираш ти Жокер: Като има кой да ги даде, има и кой да ги вземе Хи хип.с. Аутоиталия дават и гаранция, иначе... Франция май беше

Коментар

при такъв скъп ремонт, ако ще се взимат частите от БГ не бих ги купил без сигурна гаранцияако ще е главата в торбата - от нета

Коментар

Е, ние не спорим (поне аз), а само уточняваме подробностите Не са 2000лв., но не са и 600лв.Както се оказа, истината е някъде по-средата

Коментар

е да дедоуточнихме гиаз съм прав :D съединител комплект, маховик и помпа за 1,6 105/120 к.с. - 700 лева с части на LUK/Valeo

Коментар

Working...
                                X